Passat'ı gömeceğim diye sıraya girmiş millet :) şaka gibi yeminle. |
Volkswagen Passat Sedan, Türkiye'deki satış listesinden kalktı (3. sayfa)
-
-
Superb ile devam aynı araba zaten benim gözümde ikisinide kullanıyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Station wagon kasası gerçekten harika duruyor. Geçen gün canlı gördüm tam bir kullanışlılık abidesi. İnsanlar bir türlü sedan aşkından vazgeçemedi.
bu b8 kasada 1.5 motorlarda kullanılan dsg'nin kodunu ya da kavrama tipini bilen var mı? eğer tiguandaki şanzıman ise yeni kasa çıkınca variant düşünebilirim. ne de olsa a6 avant artık rüyamıza bile giremiyor artık!
-
elektriklisi gelecek
-
Niye ki Volkswagen Passat Sedan elektrikli miydi?
-
Jetta fiyatlarına bakıp seviniyorlardır ;)
-
508 candır
Güncel kasayı 1.5 TSI motorlar 15.000 km kullandım.
Bagajı genişti.
arka diz mesafesi baya iyiydi.
Gerçekten tam bir aile arabasıydı.
yol sesi ve rüzgar sesi konusunda vasattı
-
Jetta gitti dönüşlerde g.tünü tutamayan passat gitti, 2 sene önce passat sattık bilginize, sonunda piyasa rahatlayacak, mazda 6 satmıyor bu ülkede gerisini düşünün rekabeti bozan kim varsa gitsin mesela iphone, iphone unun da başına iş gelirse tamamdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aşiretlerin yeni gözdesi volvo arkadaşlar. Piyasa artık bolca göreceğiz.
-
Audi’nin de sahibi VW ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önümüzdeki yıllarda passat sedan elektrikli modeli belki farklı bir isimle karşımıza çıkabilir.
-
Aşiretler yarın bayrakları yarıya indirecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bunlara bir şey anlatmaya çalışmana gerek yok. Bir adım ileriye gidemiyorlar kendini boşuna yorma çok var bunlardan forumda :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kalk tı da bize kalktı ? kime kalktıysa o düşünsün !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Coca Cola protestosunu Fanta ile yapamaları gibi , Vw protestosunu da Audi ile yapmaları alkışı hak edecek müthiş bir dik duruş örneği. Helal olsun..!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 4 Aralık 2022; 15:28:10 > -
Adamlar dünya piyasasına çok rahat hitap ettikleri gibi ,müşterilerini sıraya bile sokabiliyorlar.Ama bizide( kıskanıyorlarmışş.)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X