|
Volkswagen Passat Sedan, Türkiye'deki satış listesinden kalktı
-
-
Abartılan bir modeldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık passata mı binelim derdi yok direkt audi
Tok kapı sesi sevenler dernek üyeleri için felaket bir haber :)
-
Doğu ve Güneydoğu kan ağlıyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar artacak o zaman yine passatların eyvah eyvah
Bi potansiyel müşteri kitlesi var. Togg bi aşiret paket yapmalı.
-
Passatın üretimden kalkması bir işaret olmalı. Sedan pazarı daralacak ve küçülecek demektir bu.
Variant varsa gerisi hikaye, sedan da olmayıversin…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da evlerden ağıt sesleri yükseliyor.
Bir devrin sonu. Yerine kim geçecek merakla bekliyorum. -
Kabul edilemez.
Vardı bir hayalimiz alamadan puff oldu..
-
şimdi düşük model passatlar doğan şahin muamelesi görecek bak ozaman fiyatlara
-
Aşiretlerin gözü yaşlı
B9 Passat sadece Variant versiyona sahip olacak. Sedan modelin yerine elektrikli ID Aero geliyor.
-
Her sabah Sarıyer Beşiktaş güzergahı taksi+minibüs+otobüsten bile fazla olan Passat asla ölmez. Ruhu bizimle arkadaşlar. Sabah ofise giderken bazen moralim bozuluyor. O kadar çok Passat var ki bazen ben mi yanlış araca biniyorum diyorum.
-
Aşiret Edition alacağdık
-
SUV pazarı sedan piyasasının bir kısmını öldürdü ama tamamını öldürme şansı yok. Crossover tarzı ile SUV arasında kalmış, garip tasarımlı, işlevsiz ve gerçek SUV olmayan araçların dönemine girdik. Station vagon ve sedan gibi alçak modellerin bile yükseltilmiş versiyonlarını üretir hale geldiler. Yerden yükseklik çok iyi bir şeydir algısı var. Ancak işlevi neyse araçlar ona göre kullanılmalı. Günlük kullanıcı için aracın yüksek olmasını güvenliğe kadar bağladılar. Konu sündükçe sündü.
-
Pek çok aşiretin dağılacağı söyleniyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Doğu ve Güneydoğu kan ağlıyor..
|
Pek çok aşiretin dağılacağı söyleniyor.
|
Abartılan bir modeldi.
|
Aşiretlerin gözü yaşlı
|
Artık passata mı binelim derdi yok direkt audi
|
Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da evlerden ağıt sesleri yükseliyor.
|
vw hiç sevmem.fakat 580 litre bagajı, 240 bg 2lt dizel motoru, ekonomik yakıt tüketimi, 4 kişinin rahat rahat oturabildiği arka koltuğuyla tam uzun yol arabasıydı.
|
Tok kapı sesi sevenler dernek üyeleri için felaket bir haber :)
|
Abartıldığını kesinlikle düşünmüyorum. sonuçta bizim vergi sistemimize uygun 1.6 litre altı bir sürü dizeli benzinlisi düzü otomatiği en başından beri bir sürü versiyonu olan kaliteli bir VW sedan. Makama da şirkete de bineğe de hitap ediyor bu araç bu ülkede satmayacak da ne satacak. Fakat bireysel satışta sedanı ezbere alınıyordu orası doğru.. yani variant gibi müthiş kullanışlı, aynı fiyata ve yolda daha fazla yer kaplamayan bir model varken 3 çocuklu ailenin bile sedan eziyetine girip mis gibi variant dururken bunu alması çok anlamsızdı. aşırı gelenekselci yapımız buradan bile belli.. |
Benzer içerikler
- instagram takipçi hilesi
- telegram hesap silme
- instagramdan nasıl para kazanılır
- bedava mavi tik
- tiktok keşfet saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X