Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.0 TSİ Highline 303.000 Tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buzdolabı poloya 230 bin verdiğine sevinenler var şaka gibi. Bir de kar ettim sanıyor. hadi 80 bin fazlasına sat ama yeni alacağın araba da o sürede 100 bin artmış olacak. Sizin gibileri fena yoluyorlar böyle.

• Eger yerine yine araba almayacaksaniz evet güzel yatırım olmus ama yine de ne bileyim benim elim gitmez 230 vermeye poloya... Yüreğim yanar icim kanar 😂 Gule gule kullanin.

4 sene önce lambo satiliyordu bu paraya vay anasini 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 4 Kasım 2020; 0:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fındık motorlu B sınıfı arabaya 303.000TL vereceğime gider D-E segmenti 2.el araç alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

almışta kötümü etmiş 70 bin karda adam

Alıntıları Göster

Bir şey zamlaninca sevinen kar ettim sanan ekonomi dehalari olunca zamlar normal hatta sevinilecek bir şey haline geliyor.

Neyin karını etmiş. Adam 70 bin karda diyorsun da bir daha satsa araba alabilmek için önceden 50 bin koyup bir üst model alacakken zamlar ile birlikte adam 120-130 koysa ancak model yükseltebilir.

Evleri de çektikleri kredileri de bu kafadan hesapliyorlar.

Kredi çektik diyor şimdi çeksem 150 bin fazla ödeyecektim , ben geçen hafta çektim 100 ödedim diyor. Zaten 100 fazladan ödüyorsun hep bir olumlama, hep bir poliyanna kafaları.

Zami olumlayan tek zihniyet bizde sanırım. Enflasyon dile gelse bize anlatsa ne kadar şaşkın olduğunu. Hiç bu kadar tokat atıp da moralini bozamadigim bir coğrafya yoktu der herhalde

• Vay anasını sayın seyirciler 231 e b sınıfı minnacık araç alınmış ve bundan dolayı mutlu bı birey puhaaaaaaaaaaaaaaa ne günlere kaldik

• Bazı arkadaşlar hala 2018-2019 kafasında kalmış renault dün zamlı fiyatları açıkladı. Clio 215.220 bandına ulaşmış durumda. Evet bu para fındık motorlu poloya verilmez , ederi max 140-150’dir .
    Ama artık fiyatlar bu. Kabul edin etmeyin, alın almayın. Sivri zekalı bir arkadaşım vardı. Haziran ayında 2017 40.000 km’de 1.16d alıyordum. 235.000 tl idi fiyatı. Durun bekleyin düştü,düşecek,indi derken 300.000 tl oldu araba.
    Araştırma ve tecrübeme göre ihtiyacı olan varsa alsın, hele 0’dan araba alıyorsanız, her gününüz zarar. En azından makası daraltırsınız. 2021’de polo 350 golf 450 olduğunda vay be 2020’de 230 du diyeceğiz.
    Herkesin yorumu fikri kendine, ben yatırımımı 0 piyasası olan bir araçtan yana kullandım. Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak... ⏱

• TR'ye artık Hindistan, Bangladeş gibi ülkelerde satılan Triportörden bozma ucuz arabaların gelmesi gerekiyor.

B-segment'ler 280 - 300 bandına dayandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kayaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Herkesin kendi tercihi, saygi duyarim ancak bol bol alternatif var. 230bin tl ye polodan kaliteli daha cok arac sayarim :)

Saydığın araçlarla highline polo nun kalitesi tartışılır yalnız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 4 Kasım 2020; 13:21:47 >
  • Kendi arabamın güzellemesini yapmıyorum ama cam tavan highline polo gerçekten c segmentine yakın araç olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

Saydığın araçlarla highline polo nun kalitesi tartışılır yalnız..

Alıntıları Göster

Bence de tartisilir, cogu polodan kaliteli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Bence de tartisilir, cogu polodan kaliteli :)

Alıntıları Göster

:)

• 2 gun once mersinde emlakcimin yanindaydim. 360 bin tl ye 4+1 daire vardi hemde duzgun bir mevkide. Ayni gun pumayi sordum 350 dediler.

• 2.el de highline veya trendline çok oynamaz otomatik veya dizel olması avantaj olur fark olsa bile senin satışını yavaşlatır hemen şak diye satılmaz şimdi baktım düz hali 189 bin tl ne özellik varda bu farkı vereyim diye düşünebilirim kendi adıma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    126 bine ne kiralıyosun c180 mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ince.hastalik

zihniyet mantık bu olduğu sürece arabasız yayan kalırsınız. B segmenti araçlarda 230’un altında otomatik araba kaldı mı?

ne önerirdin kardeşim , ne alsaydık?

C Sınıfı Ceed tercih edilebilirdi..

Volkswagen Polo 1.0 TSİ Highline 303.000 Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 5 Kasım 2020; 8:51:37 >
  • altı üstü 30.000 € , yarısı vergi olsa 15.000€.

• Volkswagen Polo 1.0 TSİ Highline 303.000 Tl

Volkswagen Polo 1.0 TSİ Highline 303.000 Tl 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.