< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Volkswagen Polo 1.0 TSİ Highline 303.000 Tl (6. sayfa)
-
-
Freni boşalmış kamyon henüz durmadı duracak gibi de değil ne yazık ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 yıl öncesini değil 2 ay öncesini arar hale geldik. Ramazan bayramından hemen önce,henüz iki ay bile olmadı, polo 1.0 dsg life 450k idi. Şu an ise 579 k'dan satılıyor. 2 ayda %28 artacak ne oldu. Hangi vatandaş 2 ayda 129 bin kazandı. Kazanabilen vardır da onlar zaten poloya binmez. Bir neslin geleceğiyle oynadılar, yazıklar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala buralarda yazabiliyor Musun ?
Ne oldu ?
2 yıl önceki yorumu alintilayip laf sokmaya çalışmak neyin nesidir dün ne yediğini unutan insan yarın ülkede ne olacak söyleyebilirmisin 1 yıl sonra seçim arefesinde otv yi sifirliyoruz ilk kez araç alacaklara dediğinde görürüm o suratını laf ebeliginden başka bisey değil işin gücün yok başka yazıyorum hala mantık akıl işi değil 1.0 tsi polo ya o parayı vermek zorunami gitti
Ağır troll arkadaş boşver. Fiyatlar yükselince sevinen bir kesim var hayretle izliyorum. Cebindeki para eriyor fakat troller anlamıyor..
-
Hocam 2 yıl önceki mesajını dinleyen şimdi piyango çıkmış gibi olurdu. Dubleks ev alan şimdi onu 3-5 milyona satar sıfır jaguar alırdı.
Çok haklı olduğun ortaya çıkmış.
Hala böyle umudu olan saf insanları görmek beni de umutlandırsa keşke :)
ötv sıfırlanacak diyeceklermiş, hayale bak hayale
-
Buzdolabi fiyatlari da yerinde durmadi cok artti ...
Emin ol seçimi kazanmak uğruna herseyi yaparlar saf maf de sen kendi bildiğini oku arkadaşım otv sıfırlayın oy gelecekse 1 kerelikte olsa bunu mutlaka yapacaklardır ucunda iktidar ve seçim kazanmak olan birseyi saf maf diye kendinizi avutmayin büyük resme bakın kıçı kırık yüzde 60 otv nemi kaldi koskoca ülkenin bekası
çok isabetli yorumlar yapan sen böyle diyorsan kesin gerçek olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X