Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.4 benzinli sizce alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
11.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bide dizel almak için yılda en az 20.000 km yapmak gerekiyor. Biz bu kadar km yapmıyoruz. O yüzden benzinli daha mantıklı olur öyle değil mi? Polo nasıl bir arabadır peki var mı bilgin? Rahat mıdır?

Baktığınız blue gt performans aracı. 45000 tlye satılan 1.2 tsi 90 beygirlik polo günlük kullanımda gayet yeterli olacaktır.

Bende de 2011 1.4 85 benzinli polo var. Araçtan memnunum. Ancak aklımda şu sıralar 1.2 tsi 105 golf midline plus var. Bayiden 51500 tl teklif aldım. Polo yerine düşünülebilir. Ancak şehir içi , mahalle arası vs. Polo daha atik bir araçtır.

Dsg denilenler 7 ileri otomatik vites.

Hocam çok sağol cevapların için. Şimdi ben şöyle anlatıyım. 1.2 benzinli alsak 1.4 disele göre hangisi daha performanslıdır. Aracın hızlanmasından maksimım hıza kadar hangisi daha iyidir? 1.2 çok küçük bir motor değil mi? İyi performans gösterir mi? Birde Dsg yazanlar 7 ileri otomatik vites, yazmayanlar direk manuel oluyor değil mi?

Hocam 1.2 tsi motorlu bir aracı test edin tüm önyargılarınız kırılır.

1.2 tsi yolda , 1.6 atmosferik motorun daha yüksek torklusu gibi davranıyor.

Blue gt dediğim gibi performans aracı , 1.2 tsi 90 ile 1.4 tdi 90lık motorları kıyaslayabilirsiniz.

Tsi daha sessiz motor. Yakıtı dizel rakibine göre biraz fazla. Aradaki dizel benzin farkı çok km yapılmıyorsa vermek gereksiz.

Dsg yazmayanlar 5 ileri manuel vites oluyor.

Anladım hocam. Dediğim gibi bizim için benzinli almak daha mantıklı. Peki Comfortline yazan modelin sunduğu donanım yeterli mi?

Yeterli hocam. Polo başlığına bakarsanız 1.2 tsi comf. modelini 42500-43000 civarına bırakıyormuş doğuş oto.

52000 civarı bütçenizi aşmazsa golf 1.2 tsi midline plus modeline bakabilirsiniz. 15" Jant ve bol güvenlik donanımı var.

Midline Plus en düşük golfün modeli ama ya. O yüzden tercih etmek istemiyorum. Kafamı bir şey daha kurcalıyor. 1.4 Tdi Polo ile 1.2 Tsi polo arasında düz vites olmasına 10.000 tl fark var. Niye bu kadar çok bu fark? 1.4 Tdi daha mı performanslıki? Birde DSG mi alsak düz mü alsak ona karar veremedim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA9F5229 -- 12 Aralık 2014; 17:25:12 >

• polo iyi araba ama sıfırı çok pahalı etmez bence o kadar. 2. el bak bence.
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama sıfır alacağız
  • Güvenlik için konuşarsak 2 hava yastığı var yetersiz sipariş verirken yan hava yastıklarını isteyebilirsiniz çok para değil fakat sipariş olduğu için bekleyebilirsiniz ellerinde yoksa.

Sis farı yok çokta gerekli değil bana göre. Onun dışında park sensörü yok ekletilebilirsiniz. Aynı şekilde hız sabitleyici yok. 1.2 TSI küçük mü diye sormussunuz performansı gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ufak arabalar hoşuma gidiyor. Maksimum 60.000 tl bütçemiz var. Ne önerirsiniz?

58 bin TL Ye golf 1.2 TSI düz vites var. Birde bunu değerlendir 7 hava yastığı var bildiğim kadarıyla. Daha geniş hem C segmenti bir araç.

En önemlisi gidip test sürüşü yapın orada kararınız netlesir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengineer06

Güvenlik için konuşarsak 2 hava yastığı var yetersiz sipariş verirken yan hava yastıklarını isteyebilirsiniz çok para değil fakat sipariş olduğu için bekleyebilirsiniz ellerinde yoksa.

Sis farı yok çokta gerekli değil bana göre. Onun dışında park sensörü yok ekletilebilirsiniz. Aynı şekilde hız sabitleyici yok. 1.2 TSI küçük mü diye sormussunuz performansı gayet iyi.

Hayır yanlışınız var. Sis farı park sensörü falan hepsinin olması gerekiyor. Comfortline modelinden bahsediyorum
  • quote:

quote:

Güvenlik için konuşarsak 2 hava yastığı var yetersiz sipariş verirken yan hava yastıklarını isteyebilirsiniz çok para değil fakat sipariş olduğu için bekleyebilirsiniz ellerinde yoksa.

Hayır yanlışınız var. Sis farı park sensörü falan hepsinin olması gerekiyor. Comfortline modelinden bahsediyorum

Evet haklısın BlueGt modelinde var.

Aşağıdaki linkten bütün detayları bulabilirsin.

http://binekarac.vw.com.tr/yeni-polo-donanim.aspx

• Madem kucuk araba istiyorsunuz en azindan c segmenti hatchbacklere bakin.benim onerim seat leondur.

• Hocam boş golfün donanımı polodan daha iyi. Yan hava yastıkları, sürücü uyukladığında uyarı sistemi var. Artı olarak 6 vitesli. Diz hava yastığı da var. Cruise control ekletip yola devam edersiniz.

Dizel ve benzin farkının nedeni firmaların sizin edeceğiniz tasarruftan , aracı size satarken çalmak istemeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 12 Aralık 2014; 19:21:58 >
  • quote:

Hocam boş golfün donanımı polodan daha iyi. Yan hava yastıkları, sürücü uyukladığında uyarı sistemi var. Artı olarak 6 vitesli. Diz hava yastığı da var. Cruise control ekletip yola devam edersiniz.

Dizel ve benzin farkının nedeni firmaların sizin edeceğiniz tasarruftan , aracı size satarken çalmak istemeleridir.

Haklısın hocam şimdi baktımda donanım olarak midline plus bile polodan iyi. Sis farı bile yok poloda. Sadece bluegt de var. Ama 1.2 golf için yeterlimiki?
  • 58000 lira poloya mı verilir

• Bayide 1.2 tsi golf olmadığı için 1.2 tsi jetta test ettim. Gayet yeterli ve çekişi iyi. Test etmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Honda dan ne kadar ücret alıyorsunuz ?

Bizim bir arkadaş vardi sordum ona da ortalama 2-3 bin aliyorlarmiş. Pek iç açici degil yani.

Umarim faydali olabilmişjmdir.

• quote:

quote:

Hocam boş golfün donanımı polodan daha iyi. Yan hava yastıkları, sürücü uyukladığında uyarı sistemi var. Artı olarak 6 vitesli. Diz hava yastığı da var. Cruise control ekletip yola devam edersiniz.

Haklısın hocam şimdi baktımda donanım olarak midline plus bile polodan iyi. Sis farı bile yok poloda. Sadece bluegt de var. Ama 1.2 golf için yeterlimiki?

Arkadaşım yeterli merak etme sen. Git bir sür kendin gör.

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Peki deneyeceğim teşekkür ederim
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    Peki deneyeceğim. Teşekkür ederim
  • quote:

Hocam şunu sorcam. Polo 1.2 Tsi Comfortline donanımlı araç şuanda 44.800 TL. Şimdi şunu sorucam. Sis farı görüntü açısından güzel. Sis farı ekletmek istiyorum. Onun dışında hava yastığı, park mesafe sensörü, hız sabitleyici, ve karartılmış camlar. Birde bu standart olarak 2 kapılı mı? Ne kadar fiyat tutar hocam bunları ekletsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA9F5229 -- 13 Aralık 2014; 13:51:30 >
  • quote:

quote:

Hocam şunu sorcam. Polo 1.2 Tsi Comfortline donanımlı araç şuanda 44.800 TL. Şimdi şunu sorucam. Sis farı görüntü açısından güzel. Sis farı ekletmek istiyorum. Onun dışında hava yastığı, park mesafe sensörü, hız sabitleyici, ve karartılmış camlar. Birde bu standart olarak 2 kapılı mı? Ne kadar fiyat tutar hocam bunları ekletsem?

Bu linkten sorularına cevap bulabilirsin her fiyatı tek hatırlamıyorum. Uzun

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87142003&p=1#87142003

Ayrıca aşagıdaki linkte sayfanın aşağısında ek donanım fiyatları var.

https://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-polo.aspx

Sürüş konfor paketi(ön ve arka park sensörü, hız sabitleyici) 2150tl

Karartılmış camlar 710tl

• quote:

quote:

BlueGT bildiğim kadarıyla 2 kapı, diğerleri 4 kapı. Fakat BlueGT ücret ödeyerek 4 kapı yapılabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

BlueGT bildiğim kadarıyla 2 kapı, diğerleri 4 kapı. Fakat BlueGT ücret ödeyerek 4 kapı yapılabiliyor.

Anladım hocam. Bu söylediklerim 5.000 Tl geçmez sanırım. Bu donanımlar eklenirse alınır mı dersin peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA9F5229 -- 13 Aralık 2014; 17:11:03 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.