Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.4 TDI 70 hp almayı düşünüyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
43.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya Polo Alırsan en mantıklı olanı yapmıs olur o sınıfta bi corsa bi PoLo Gerisi Hikaye

2009 da Gelio Yeni Modeller
  • arkadaslar ben 98 senesınden berıdır polo kullanan tecrubelı bırısı olarak dıyorumkı polo dan uzak durun.98 1.6 polomu sattıgıma o kadar pişman oldumkı anlatamam.o arabayı unutamadım.ondan sonra 2004 1 adet 2007 3 adet polo aldım 2007 lerın ilki 1.4 polo duz vıtes 2.si 1.4 otomatik vites 3.su ise 1.4 tdi dizeldi.2004 vede 2007 lerın hepsınde maalesef fabrıkasyon hatalar cıktı cıddı hatalar hemde.dizelde silindir kapagı yırtıldı otomatıkte motor kulagı bozuk cıktı ses yapıyor dıye degıstı 1.4 duz vıteste ise arka cam rezistansı bozuk cıktı komple cam degıstı vede bu hataların hepsıde arabalar henuz 100 km de iken olustu.onun için vw den uzak durun diyorum.ha diceksinizki şu anda ne kullanıyorsun pekı ben gıttım kasımda hyundai accent era 1.6 team abs lı aldım gayetde memnunum hıcbır sorun yasamadım fabrıkasyon olarak.herkesede tavsıye ederım.abs-ön sis farı-uzaktan kumandalı merkezi kilit-alarm-metalik renk-1.6 motor 112 hp-390 lt bagaj hacmı(poloda 270 lt) en buyuk artılarım vede en onemlısı butun bunları cok daha ucuza satın almak.gerısını sız dusunun.

• Arkadaş sebebini sorma demiş ama ben şöyle bir tahminde bulunayım. Acaba Yaris D-4D Passat 1.6 FSI'ı tokatladığı için kıl olabilir mi arkadaş?
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Polo 1.4 TDI 70 hp almayı düşünüyorum bu arabayı kullananlara birkaç soru sormak isterim.

1)Türkiyede satılan Polo 1.4 TDI 70 hp ler hangi ülkede üretiliyor?
    2)Bu aracın yıllık vergi,pul,kasko ... masrafları ortalama ne kadar tutar?
    3)Toyota yaris 1.4 d4d ile Polo 14TDI arasında karar verme aşamasındayım?
    Polo nun avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmisiniz? (İç hacim, yol tutuşu, güvenlik, malzeme,işcilik,yedek parça fiyatları vs)
    Teşekkürler.

yarisi kafadan sil sebebini sorma

1. soru çok fırtınalar koparacak forumda...(menşei olayı sitede çok tartışıldı sadece ortam yatışmış bu aralar.... jettta için alman---mexica konusu bir çoğumuz için halen karambol aslında)

sen şunu bil yeter polo abs+kliması warsa yaristen iyidir....yaris reklamlarına bakma küçük büyük diye.....bindim ve çok çok kıl oldum araba dandik bence.....ve toyotanın küçük büyük reklamı şöyle olmalı´´TOYOTA; KÜÇÜK BÜYÜK BÜTÜN ARAÇLARIMIZ DANDİK´´

biliyorum sorularına pek cewap yazmadım burda... ama yarisi ele bence ve polonun detaylarına in....ve sen yinede her iki araca bir bin

• quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Arkadaş sebebini sorma demiş ama ben şöyle bir tahminde bulunayım. Acaba Yaris D-4D Passat 1.6 FSI'ı tokatladığı için kıl olabilir mi arkadaş?
    quote:

quote:

Polo 1.4 TDI 70 hp almayı düşünüyorum bu arabayı kullananlara birkaç soru sormak isterim.

Polo nun avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirmisiniz? (İç hacim, yol tutuşu, güvenlik, malzeme,işcilik,yedek parça fiyatları vs)
    Teşekkürler.

1. soru çok fırtınalar koparacak forumda...(menşei olayı sitede çok tartışıldı sadece ortam yatışmış bu aralar.... jettta için alman---mexica konusu bir çoğumuz için halen karambol aslında)

sen şunu bil yeter polo abs+kliması warsa yaristen iyidir....yaris reklamlarına bakma küçük büyük diye.....bindim ve çok çok kıl oldum araba dandik bence.....ve toyotanın küçük büyük reklamı şöyle olmalı´´TOYOTA; KÜÇÜK BÜYÜK BÜTÜN ARAÇLARIMIZ DANDİK´´

biliyorum sorularına pek cewap yazmadım burda... ama yarisi ele bence ve polonun detaylarına in....ve sen yinede her iki araca bir bin

arkadaşlar uslubunuza dikkat edin biraz. tokatlamak ne demek ...
    bu aradaa soruyo soran arkadaş sanırım benzin tüketimi az conforlu ve hacthbach araç istiyor. bide bu yılın sonunda alıcam demişsin. bi kere tdi alma derim çünkü yeni nesiller çıkınca 2. el satarken aracın değer kaybedecek bide bu yılın sonuna kadar birçok motor seçeğini gelir bence şu anda araç seçmeyi biraz ertele

• arkadasım ne demek ya arabay almayı erteleyın bıraz.vw den baska araba yokmu sanki.ben eskı vw kullanıcısı olarak dıyorumkı vw kalıtesı eskısı gıbı degıl malıyet kaygıları nedenıyle kalıte dıbe vurmus durumda.vw sadece kendı adını amblemini satmaktadır.polo golf jetta passat hepsı yuruyen birer arastırma laboratuvarıdır.bu tespit bir otomobil dergisi tarafından yapılmıstır.arastırma laboratuvarı ne demek araba hep bır arıza cıkarıyor hep yenı bırseyler gelıstırılıyor.tamam bazı arkadaslar gelıstırılmesınmı dıyecekler ancak bu arabanın uretım asamasına kadar gecen sure ıcınde halledılmesı gereken bır durumdur.daha sonra elbette ufak tefek iyilestirmeler olacak ama bu guvenılılırlıgı asla tahlıkeye atmaya sebebıyet vermıcek turden ufak tefek sorunlar olması gerekecektır.vw bana gore guvenılırlıgını tamamen kaybetmek uzere olan bır marka konumuna gelmektedır.bu konuda ben hyundai accent era almama ragmen dunyada 1 numara toyota araclardır.
  • Arkadaşım sen beni yanlış anladın ama neyse...
    Tokatlamak: kapışma ve ya yarışma anında geçmenin otomobille ilgilenenler arasındaki tabiridir....
    quote:

Orjinalden alıntı: egegokhn

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Arkadaş sebebini sorma demiş ama ben şöyle bir tahminde bulunayım. Acaba Yaris D-4D Passat 1.6 FSI'ı tokatladığı için kıl olabilir mi arkadaş?
    quote:

quote:

Teşekkürler.

arkadaşlar uslubunuza dikkat edin biraz. tokatlamak ne demek ...
    bu aradaa soruyo soran arkadaş sanırım benzin tüketimi az conforlu ve hacthbach araç istiyor. bide bu yılın sonunda alıcam demişsin. bi kere tdi alma derim çünkü yeni nesiller çıkınca 2. el satarken aracın değer kaybedecek bide bu yılın sonuna kadar birçok motor seçeğini gelir bence şu anda araç seçmeyi biraz ertele

• polonun uzun yolda sürüş kalitesi golfe yakın olduğunu söyleyebilirim. 3 silindirli tdi motorunun çok dayanıklı olduğunu herkes biliyor. yeterince güçlü ve ekonomik. aynı zamanda sağlam bir kasya sahiptir. yaris kendini ispatlamış sağlamlığı ve kalitesi bellidir. uzun yolda oda ağabeyi gibi (auris) sorunsuzca ilerlemesini bilir. sevgili arkadaşımız öner'in dediği gibi bagaj olayında sınıfta kalıyor. arka koltuk sırtlıkları ileri geri kaydırılarak arkada ferah bir oturma alanı sunuyor. 2araç arasında karar vermek zor gibi sonuçta 2side bu sınıfta herzaman söz sahibidir. hayırlısı olan hangisi ise ALLAH onu size nasib eder İNŞALLAH. amin.
  • arkadaşlar bence burda birbirimize objektif bilgiler verelim sonuçta bi firmalardan birisi alman diğeri japon üretimleride burada değil bizi çok ırgalayan bi durum yok sonuçta :) bende toyota yaris var 2004 model araba gerçekten hemen hiç sorun çıkarmıyor , içindeki işçilik çok kaliteli gerçekten, ama bagajı çok küçük ,şehri içi 19-20 ykr yakıyor şu an ama çekiş gücü hiç tatmin etmiyor , şimdi daha az yaktığı için polo almayı düşünüyorum ama wolksvagen servisi çok pahalı diyorlar arkadaşımın transporterına 3000 ytl masraf çıkardılar. birde polonun motoru çok ses yapıyor diyorlar polosu olanlara biraz bu konuda bilgi verebilirse sevinirim
  • MOTOR İLERİ DERECEDE GÜRÜLTÜLÜ...FRENLER ÇOK ZAYIF

SEÇENEKLERİZİ ARTIRIN
  • quote:

Teşekkürler.

Merhaba,

Bende şu an yaris d-4d sol special var.
    Plastik kalitesi için diyecek çok birşey yok. Sert plastikler kullanılmış.
    Ancak içi çok ferah bir araç. Binenler amma da genişmiş diyorlar.
    Motoru inanılmaz ekonomik.
    İstanbul şehir içinde performanslı kullandığım halde maksimum 5.4-5.5 yakıyorum.
    90 HP olmasına rağmen benzer araçların hepsinden daha çabuk hızlanıyor.
    Frenleri mükemmel.
    2 senedir kullanıyorum, periyodik bakım dışında servise para vermedim.
    Fikir olsun diye yazayım dedim

• düşünmeden polo al çok memnun kalırsın. daha bir ay önce aldım ben 2009 tdi ve çooook kararsız kaldım corsa yeni fiesta ve polo arasında.

vw donanıma pek önem vermiyor donanım açısından bi kaç eksiği var polonun tamam ama motor bakımından performasn bakımından su dökemez kimse

kesinlikle polo al
  • Şu anki aracım 9n 2004 Polo 1,4 16V Benzinli, çalıştığım şirkette kullandığım araç Toyota yaris 2008 1,0 Tiptronic benzinli (haftada 500km üstü yol yapıyorum bu araçla).

Benim tercihim yaris olurdu.Kaldıki aracımı alırkende aynı paralara yeni kasa yaris çok aradım,bulamadım.

Polonun mekanik kalitesi,üretim işçiliği ve izolasyonuna diyecek yok. açık ara kaliteli yaristen. Fakat yaris kullanım olarak polodan çok daha keyifli bir araç,direksiyon tepkileri polodan çok daha iyi. içerde kullanılan plastiğin kaliteside sorun yaratacak düzeyde değil,gayet kaliteli bence.Hatta bozuk yollarda polo daha fazla plastik aksam sesi yapıyor.

Edit: Polonun frenlerine kötü diyenler olmuş, istedikleri gibi araştırsınlar 100km/h-0km/h değeri sınıfının en iyisidir 38m ile(yaris 41m). Frenleri polonun en güzel yanıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ratkow -- 20 Mart 2009; 11:26:56 >
  • Araştırma derken?

Yaris 38m de duruyor
    http://www.arabam.com/testDetay.aspx?id=343

Polo ise 40,5m.
    http://www.arabam.com/testDetay.aspx?id=358

Performans açısından da yaris öndedir.

Pompa Emme teknolojisi Common Rail den 'üstün' olabilir.
    Ancak nedense vw de common rail`e dönmüştür?

Aracımı savunmak değil amacım. Ancak yanlış bilgilendirme de yapmayalım lütfen.

• Geçengün bir kullanıcısı tdi motorla uzun yolda 170-180arasında süratle yol aldığından bahsetti bu süratlere polo rahatça seyahat yapması beni şaşırttı doğrusu.Böyle hızlar polonun motoru için uygunmudur acaba?1,4TDİ ayrıca aracının 80bg olduğunu söyledi.Bazı versiyornu 80bg bazısı 70bg iki adet sanırım doğrumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: epwesa1

arkadaşlar bence burda birbirimize objektif bilgiler verelim sonuçta bi firmalardan birisi alman diğeri japon üretimleride burada değil bizi çok ırgalayan bi durum yok sonuçta :) bende toyota yaris var 2004 model araba gerçekten hemen hiç sorun çıkarmıyor , içindeki işçilik çok kaliteli gerçekten, ama bagajı çok küçük ,şehri içi 19-20 ykr yakıyor şu an ama çekiş gücü hiç tatmin etmiyor , şimdi daha az yaktığı için polo almayı düşünüyorum ama wolksvagen servisi çok pahalı diyorlar arkadaşımın transporterına 3000 ytl masraf çıkardılar. birde polonun motoru çok ses yapıyor diyorlar polosu olanlara biraz bu konuda bilgi verebilirse sevinirim

Bu arkadas neredeyse 1 seneLik konuyu canLandirmis. Bu yuzden yeni fikirLer, tartismaLar yapmaya gerek yoktur..

• onun için değil bu kullanan arkadaşlar hep 1 aydır kullandıklarından bahsetmişler geçen sene şmdi 1 yıldır kullanıyolarlar bu arabaları acaba aynı şeyi düşünüyorlarmı hala arabaları hakkında 1aylık araba hakkında yorum yapmak daha kolay :)) , yeni tartışmalar yaratmaya neden gerek yok bu arada onuda anlayamadım ama ?
  • TDI Devam
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    12 yıllık hort polo bakarken denk geldim mesajına artık inşallah baba olmuş arabaya yine zor sigiyorsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Bende passat hanımda polo var. İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.