Şimdi Ara

volkswagen polo 1.6 classic nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
88.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Polo polodur beklentiniz yerinde olursa is goren bir arabadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2001 model 120 bin de polo klasik 18.000 tl ye alınır mı nasıl sizce?bir çamurluk degişmiş ve 2-3 parça lokal boyalı lpgli klimalı. araba hoşuma gitti ama sizce çok sorun yaşar saniyiyle ugraşır mıyım?ve satma konusunda sorun yaşar mıyım psiyasası durgun satarken sorun yaşarsın diyor araban anlayan kişiler?
  • Cümletten iyi geceler.

Dediğim aracı baktık, ettik el sıkıştık ve benim baktıgım araç 240.000 km'de! nasipse alacağım insallah. Al sat yapmayacaksanız , uzun süre binerim derseniz alın derim. piyasasının düşük olduğu da bi gerçek tabi.

• Şuraya yazmayayım diyorum ama beyler, o yıl başka model bir araba aldık ve şu an değiştirme aşamasındayız. Seçenekler arasında polo yok
  • Eger eski oldugu icin agir bir masraflar felan cikarmazsa bence klimali klasik polo su anda mukemmel tercih. Hic kullanmadim. Yarinda almayi dusunuyorum. Insallah pisman olmam.

Bir haftadir arac bakiyorum.

2000 model 98 model cliolar 22 den basliyor gerisini siz dusunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Eger eski oldugu icin agir bir masraflar felan cikarmazsa bence klimali klasik polo su anda mukemmel tercih. Hic kullanmadim. Yarinda almayi dusunuyorum. Insallah pisman olmam.

Bir haftadir arac bakiyorum.

2000 model 98 model cliolar 22 den basliyor gerisini siz dusunun.

Sorun çıkarabilir,masraflı araçtır.Clio vs yerine harika tercih elbette ama makyajlı kasasıyla beraber,bana kalırsa makyaj öncesi hiçbir gideri yok.Bu arada alacağınız araç hakkında bilgi sahibiyseniz sizi yönlendirebilirim,5 senelik eski kullanıcısı ve sevdalısı olduğum bir araçtır kendileri

• Ne yazikki dun bir polo klasik deneyerek bu araclarin ne kadar eskidigini yikildigini ve birkac tane bakmama ragmen bir tane bile icinin kozmetik derler ya hani o anlamda bitik oldugunu gordum. Tamam cok iyi motoru var bunu hissettim. Ama geri kalan koca bir hurdalik. Ben eski arabam olan dacia sandero 2010 u yeniden alacagim. Hatta su anda onu almaya gidiyorum. Piyasada ne kadar cop araba varmis gordum ve artik hicbirisini istemiyorum ne komple boyali cliolari nede komple boyali accentleri. Yada 90 yasinda dede gibi olmus pololari...

• Arkadaş haklı bir açıdan, Bende 5 yıllık var 97 model, motor kısmından hiçbir sorun olmadı, motorun Lpg e performansı çekişi çok güzel, fakat iç kaporta malesef çok kötü bendekinde de. Plastikler çatır, çutur - çatlak kırık dolu yaşı gereği. 20 yaşında araç neticede. Bende elden çıkarıp 35 bin TL civarı 2008 - 2010 civarı temiz bakımlı bir araç arıyorum. Dacia sandero performans ve konfor olarak eskisini aratırmı sizce?
  • Sandero stepway yani dizellerini alirsan aratmaz. Ama benzinlilerde o kadar kotu degil.

Yasadiginiz yerde yoku coksa dizelini alin. Duz bir yerse benzinlisini.

Ha soyle bir durum var konfor dacialarda en son arayacaginiz seydir her zaman. Ama bu konfordan kasit genelde suspansiyonlarinin sert olmasidir. Bunun sebebi de altinin yuksek cip gibi oldugundan fabrikanin yol tutmasini guclendiren bu yonteme basvurmasi.

Ama soyle de bir durum daha var ki turkiyedeki tum insanlari ikiye bölen bir sey. Yuksek model taze olsun konforsuz mu olsun yok eski 30 yasinda da olsun konforlu mu olsun. Hani bu zihniyet yapiniza bagli. Sahsen ben arabayla giderken arabadan her cukura dustugunde zuccaciye dukkani gibi bilmedigim bir yerlerinden gicirtilar kitirtilar duymaktan nefret ederim. Ha eski olsun gicirtili olsun dersen al.ama dacia daha taze. Ve her turlusunu tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.