Şimdi Ara

Volkswagen, Türkiye kararını bir kez daha erteledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olsun paralı ama arabadan anlamayan insanlar bunlardan yine araç alır.

• Alman Konsolosluğu önünde Vw yakalım bence.Tek sorun benim Vw'im olmaması ama yine de katılırım.Bundan önce biz çok portakal bıçaklayıp, dolar yaktık, yere kola döküp, iPhone parçaladık.Artık tepkimizi büyütmenin vakti geldi

Adamlar açık açık daha fazla teşvik istiyor.Ulan daha geçen ay Meksika'da müptezelin birini polis aldı diye ülke karıştı.Vw ne yaptı? Meksika'daki fabrikayı mi kapattı, çıkıp durumdan aşırı derece kaygılı mıyız dedi? Koca ülke uyuşturucu taciri adamın çocuğu tutuklandı diye ters-düz oldu ses yok, biz sınırımız da terör operasyonu yapınca ouvv.Ulan kapitalist dünya, herşeyin bi kılıfı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemiyoruz diyip bir ton laf söylüyorsunuz, sokağa bir çıkıyorsun arabaların yarısı Vw grubu anasını satim. Ne kadar samimiyetsiz bir millet olduk.

• mesajı güncelleyelim o zaman : bu satten sonra wolswagen alanı s..ler
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Dünyadaki passatların %30u nereye Türkiyede satılıyor hocam palavra o.
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    palavraysa lafimi geri alirim hocam anasayfa haberiydi oradan gorup dedim. yoksa sileyim

• Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt
    Ya bakma hocam böyle dediklerine, gelecek aynı yine satışlarda ilk 3 olur. Azcık uygun satsalar herkes saldırır. Tok kapı sesi önemli.
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Yıl bazında Avrupada satılan Passat sayısı: (kaynak:http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/volkswagen/volkswagen-passat/)

Volkswagen
    Passat
    2018 154.074
    2017 183.288
    2016 206.813
    ...
    Bu da bizim 2018 passat satış sayımız: (kaynak:https://www.arabam.com/blog/haberler/2018in-en-cok-satan-arabalari/)
    Orta sınıfta tam bir VW Passat krallığı sürüyor. 18 bin 463 adet satılan Passat, tek başına bir marka olsa pazarımızda 14’üncü sırada yer alırdı. Orta sınıf SUV pazarında ise 3293 adetle Nissan X-Trail yer alıyor. Bu da Qashqai ile birlikte ülkemizin en çok satan SUV markasının Nissan olduğu gerçeğini gösteriyor. Premium markaların D segmenti modellerine bakıldığında ise 5262 adetle Mercedes C-Serisi ön plana çıkıyor.

Sadece Avrupa bizim 8 katımız. Diğer dünya ülkeleri de var bunun yanında.

• Almaya devam etsinler vergiler ile herkes adam edilir.
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    anladim hocam tesekkurler. dogus genel muduru bottaro kolpalamis o zaman.

• Yanlış düşünüyorumdur belki ama benim aklıma daha başka şeyler gelmeye başladı, almanya sankilimmmmm Türkiye 'nin toparlanma sinyallerini yabancı derecelendirme firmalarının ardı ardına Türkiye krizden çıktı şu oldu bu oldu olaylarını görmeye başladı ve bunu gördükten sonra da Suriye olayını da bahane edip üstüne ateşkes ilan edildiği hal de ne gariptir ki Almanya yani vag hala erteleme bekletme oyalama taktiklerine devam ediyor acaba biz Bulgaristan 'a açsa idik ya da başka ülkeye diye hata mı yaptık diye kendilerini mi sorguluyorlar nedir. Çünkü birkaç ülke vardı talip olan ve malum yaşadığımız kur döviz dalgası en çok bu ülkenin işine yarıyordu en düşük maaşla adam çalıştıracağı ülke idik ve o yüzden bizi seçtiler ama biraz toparlanma sinyalleri Dünya tarafından haberler yapılmaya başlanınca hoppppp vag işi erteleyip erteleyip duruyor gibime geliyor.

• Ülkenin tek eksiği üretim, burda atıp tutmayla olmaz o işler. al kardeşim yatırım gelsin, üret işçin kazansın, üret işçinde araba üretme kültürü bilgisi oluşsun. yarın bir mühendis çıkar o şirketten üretin sana yerli arabanı şaşırırsın. ama burada atmak tutmak, siyaset yapmak daha kolay ne olsa satacak bişiler buluruz cebimize para girsin diye. sonra o parayla markusun ürettiği arabayı alıp nargile kafenin önüne çekeriz. her boku bilmeyin bu kadar yaw. altı üstü lisenden mezun oldun iki tane inşaat yaptın para gördü cebin.

• Duygusal olmayalım ama işe siyasette bulaştı kadar gürültünün üstüne gelmezlerse sağlam bir .... gerekli 😡

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volkswagen in önceki açıklamasından zaten gelmeye niyetleri olmadığını anlamıştım. Suriye olayını bahane etmişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.