Şimdi Ara

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
46.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snncbc

Hocam iki aracida kullanin. Farki anlicaksiniz vw seata gore ( gorece) daha kaliteli ic mekana sahip olabilir ama bunu golf ve leon arasinda gorursunuz poloda acikcasi icmekan kalitesi falan beklemeyin. Yuruyen kibrit kutusu polo.

Hocam benim fikrim yeni polo'da özellikle GT modelinde gayet iyileştirme mevcut, hani gerçekten kaliteli bir araç.
    He leon mu polo mu dersen bu biraz kişisel birşeye kalmış.
    Yani bir insanı bir aracı alırken bile en ufak örnek veriyorum direksiyon üzerinde medya tuşları yok bu bile aldırmayabilir.
    Leon'da aradığını Polo'da bulmuştur arkadaş.
    Ya da ufak hızlı olsun ister gider polo alır, tasarımınıda sevebilir herşey olabilir.
    Arkadaşın tercihine saygı duyalım, kazasız belasız kullanın hocam.
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    ben sadece kokpit kalitesinde polo gtnın seat frdan çok daha kaliteli oldugun söyledim onun dışında bir karşılaştırmaya girmedim?
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim çevremde tüm tepkiler olumluyken burda biraz şaşırdım ben bile aracı almayı planlarken internetten adam gibi bir testini kullanıcısını bulamazken bu aracı arkadaslar nasıl bu kadar kötüledi ona sasırdım.sonucta her arabayı herkes beğenicek diye birşey yok bana seatta güzel geliyor fakat bu arac daha ince ve detaylı düşünülmüş geldi bana. bu sayede konuda canlanmış oldu sorularla cevaplarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpmustu

teşekkür ederim çevremde tüm tepkiler olumluyken burda biraz şaşırdım ben bile aracı almayı planlarken internetten adam gibi bir testini kullanıcısını bulamazken bu aracı arkadaslar nasıl bu kadar kötüledi ona sasırdım.sonucta her arabayı herkes beğenicek diye birşey yok bana seatta güzel geliyor fakat bu arac daha ince ve detaylı düşünülmüş geldi bana. bu sayede konuda canlanmış oldu sorularla cevaplarla

Kesinlikle haklısın özellikle ince ve detaylı çalışılmış konusunda.
    İnce iş kalite demektir. İyi bir seçim araç için.
    Şimdi bu forumda Vw antipatisi mevcut hocam, istersen vw'nin en iyi modeli olsun elinde gene birşey bulurlar.
    Hayır hayırlı olsun güle güle kullan demek çok zor, insanın aldığı birşeyin kötülenmesi kimsenin hoşuna gitmez.

• sarpmustu S kullanıcısına yanıt
    Hocam oldu. Direksiyon disinda ici bildigin polo. Bi cacik yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    1.4 tdi 2014 polom pert oldu malesef onun ustune kaskodan parami alip bu araca gectim benim iki arac arasinda farkettigim ama sizin farkedemediginiz tonlarca detay var bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bu foruma göre ne kadar uzun o kadar iyi

segment de segment. öyle araçlar var ki hangi segmente koyacağınız şaşırırsın. ayrıca ufak araç seven insanlara saygı gösterme gibi bir alışkanlığımız da yok. ufak araç olunca full donanım ve kaliteli iç mekan bulma ihtimalimiz var.

GT paketleri araçlar gerçekten kaliteli iç mekana ve koltuklara sahip oluyorlar. mesela 208 gt line donanımı dehşet bir şey.

aracınızın keyfini çıkarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Fr leon dururken buna bakmak dupeduz is bilmezliktir.

+1905

• elcas kullanıcısına yanıt
    Genislik fazla sey ifade etmiyor bence kisinin kullanimina ve ihtiyacina gore onem arz eder sadece. Eger onemli olsaydi bir skoda superb ferrariden daha degerli olurdu

güzel kardeşim konuşuyorsun ama boş , elektronik dinamik diferansiyel kilidi (XDS) polo blue gt modelinde zaten standart , ayrıca c segment araç ile b segment aracı kıyaslıyorsun , kıyaslasan bile gerisinde kalacağını sanmıyorum ön konsol ve iç tasarım bir cok araçın üstünde kaliteli , kibrit kutusu dediğin araçta yol tutuşu çok iyi.
  • C segment arac ile b yi kiyaslayan sizsiniz. Kiyaslanmaz kiyaslansa bile polo ile leon kiyaslanmaz. Cok acik bisey bu. bu iki arac arasinda polo daha iyi derseniz bilmeyisinize veririm. Yok ben poloyu daha cok seviyorum derseniz saygi duyarim. Neyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo gt malzeme ve işçilik bakımından leon'u katlar torpido kumaşı yapar.

Siz araçlarınızın sağına soluna silikon sprey sıkmaya devam edin,ya da opsiyonel olarak seat hifi alın müziğin sesini açın ki trim sesleri canınızı sıkmasın.

Seat'ın alhambra modeli hariç malzeme kalitesi diye bir şey yok araçlarında. Hele leon'da alacantra döşeme almazsanız vay haline arabanın.

Hocam polo blue gt'ni al ardına bakmadan bas geç. İki led far koymakla araba olmuyor.,adamlar farlara çalışmış resmen.

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Polonun arkasi cocuk koltugu gibi ona ses cikaran yok, vay efendim trim sesi. Kibrit kutusu alacagima trim sesli araba alirim. Birakin su fanligi leonun kiyaslancagi arac golftur. Ne polosu dalgami geciyosunuz.

polo gt ile çoğu yandan yarışamaycak kalitede bir araba highline bir golfle yan yana park bile edilemez bence ki bahsettiğimiz golf şu an 116larla a180lerle yarısırken
  • Resim niye yok ?

Diger yandan seat leon cok guzel bir araba fakat kapkara sert plastik kokpiti cidden ticari filo araci gibi hissetiriyor bence polo blue gtnin ici sahsen bana tatminkar geliyor ki bundan once 2011 1serisi ve 2013 bmw x1 kullaniyordum bmw den asagi kalir bir kalitesini gormedim acikcasi.ses sistemi denmis onada deginmek istiyorum bmwde veya baska bir markada standart olarak bu kadar guzel bir ses sistemi gormedim arkadasimin 3.20sindeki harman kardonlari aratmiyor bana @snncbc

Ne ictin hacim sen ya. Bu kadar ici bos bu kadar bilmeden yorum yapmayin. Seati begenmiyorum diyin bitirin.golfle bmw 1 serisini ayni kefeye koymanami yanayim. Hepi topu leondan 7 8 bin tl daha pahali bir araci( golf) ilahlastirmanami yanayim. Leondan 7 8 bin tl ucu arabayi hemde daha dusuk sinif leondan guzel gostermenemi yanayim. Vag fanlari ayri bir kafada hakkaten. Neyse gule gule binin araciniza kazasiz belasiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 11 Eylül 2015; 23:26:17 >
    Haklisiniz hocam polo blue gt olsa olsa i20 ile kiyaslanir hatta kiyaslanamaz bile

İ20 de 140 150 beygir koysun pekala kiyaslanir.

• Haklisiniz hocam ne diyelim fr a karsi a45amg desek audi rs3 desek siz yine birsey bulursunuz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.