Şimdi Ara

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
46.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasim elestirdiginiz arac polo gti bizim araclarimiz ise poli gt yani farkli bir arac

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • hocam yaptırdıgınız egsoz sonrası tüketiminiz değiştimi? benimde kafamda böyle abartılı olmayan turbo sesi kadar bir egsoz sesi yaptırmak varda

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Halkali atakent- bakirkoy arasi kucuk bir ortalama mesafe kisa ama olsun
     Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpmustu

Halkali atakent- bakirkoy arasi kucuk bir ortalama mesafe kisa ama olsun

Sene olmus 2015 hala manuel klima

• supreme2225 S kullanıcısına yanıt
    Leon fr act dsg varken polo blue gti alan adam agir vw fanatigidir
    Leon sabah oglen aksam polonun icinden gecer

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Cidden bilmedigim icin soruyorum daha onceki arabalarim dijital klimaliydi auto disinda ne farki var iki sistemin?

• almadan once girip okumuştum ama aldıktan sonra yorum yazma fırsatı anca buluyorum

leon fr alma ile yola çıkıp , bayilerin istediğim aracı bulaması uzun zamanlar vermesi ve ek olarak arkadaşımın leonundaki rahatsız olduğum trim sesi ve beğenmediğim konsol tasarımı birleşince vazgeçtim

şansıma auto show un olması ile birlikte fuarda bol bol tum aracları inceledikten sonra polo bluegt ye kesinlikle karar verdim ki çok on yargılıydım, hatta gti sahibi arkadaşım bile leon fr diye yonlendirmişken :)

sonuca gelirsek kesinlikle polo ismi adı altında yorumlanması yanlış iç mekan kalitesi, tasarımı çok farklı , mümkünse opsiyonlu almak gerek çok şukur istediğim donanımda buldum geri vites kamerası dijital klima vs, koltuk ısıtma opsiyonluda alınabiliyor şahsen gerek duymadım oyle bi soğuk gormeyeceğim için :)

performans olarak polo gti ile kıyaslamayın biraz hayal kırıklığı yaratabilir dp+eksoz +yazılım ile tam ayarı , çok yüksek yay+spacer şart

günlük kullanımı çok rahat , yakıtı muthiş ağustos ayında bakırkoyden fulleyip bodruma indim ve resmi çektim

Bakirkoy incirli totalde fulledim bodrum merkeze girer girmez ilk opete girdigimdeki yakit durumu bunun uzerine fullediğimde en son 185TL aldı

Genel olarak 110 ortalama cc acik radara gore zaman zaman sabit 90 ve izmir aydin otabaninda 160 ortalama ile gittim 2 kisi arka koltuk dahil full bagaj ve akhisar itibarimile full klima acik

• quote:

Cidden bilmedigim icin soruyorum daha onceki arabalarim dijital klimaliydi auto disinda ne farki var iki sistemin?

Sıcaklığı tam derecesinde ayarlayamazsın
    Çift bölge olmaz
    Görsellik çok kötü olur

• cihanair kullanıcısına yanıt
    fazla eksikligini hissetmiyecegimi dusundugum icin manuel olarak aldim yazin bile kullandigim gun bir elin parmaklarini gecmez

• donanım olayı tamamen tercih meselesi

ben hayatta manuel klima almam mesela vw de climatronic ciddi başarılı
  • Bende 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum çok sukur ve şehiriçi gercekten 6.5 7.0 lt ile çok rahat geziliyor sakin kullanımda. Ve ben araca superchips yaptırdım şu an 194hp 305nm tork ile baya bir iyi oldu araç. Sorusu olan arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olurum
  • cem903_34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam chip tuketimi degistirdimi? Birde bir arkadas vardi burda forum cokunce yorumlari silindi acaba egsoz degisimi veya ben olursa orta susturucu iptali olursa tuketim artarmi onu merak ediyorum

• quote:

Hocam chip tuketimi degistirdimi? Birde bir arkadas vardi burda forum cokunce yorumlari silindi acaba egsoz degisimi veya ben olursa orta susturucu iptali olursa tuketim artarmi onu merak ediyorum

yakında bende yazılım + komple egzoz yaptırmayı düşünüyorum, geçen hafta istanbul park a çıktım performans içler acısıydı :) , tüketimi kullanım çok etkilediğinden yazılım sonrası genel diğer markalarda gözlemlediğim yakıt düşüyor , bizdede aynısı olucaktır büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursumer -- 25 Eylül 2015; 21:12:46 >
  • onursumer kullanıcısına yanıt
    Komple yerine orta susturucu iptali diye dusundum ben butun egsozu degistirmek gozumde buyudu acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: cem903_34

Bende 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum çok sukur ve şehiriçi gercekten 6.5 7.0 lt ile çok rahat geziliyor sakin kullanımda. Ve ben araca superchips yaptırdım şu an 194hp 305nm tork ile baya bir iyi oldu araç. Sorusu olan arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olurum

150 bg actli motorlara yazılım çıktı mı ya. Dsg torktan sıkıntı çıkartır mı acaba

• Orta susturucu turbolularda sorun cikariyor diye duydum dogrumudur acaba?

• Silndirsiz derken?
    Mazda bunu seneler önce yapıp üretimden kaldırmamış mıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emisyon paketlisinin fiyatı belli oldumu
  • sarpmustu S kullanıcısına yanıt
    performansı son susturucu kesiyo bence asıl , o yüzden yaptırmışken komple mantıklı geliyor yazılım ile beraber güzel güç alınır , günlük binmiyorum ben o yüzden çok rahatsız etmez diye düşünüyorum
  • sarpmustu S kullanıcısına yanıt
    Chip yakıtımı değiştirmedi. Şöyle değiştirmedi sakin kullanımda aynı yakıyor. 6.7.5 bandında geziyorum. Bastıgım zaman stockken 14 15 yakardı şimdi 16 17 yazıyor bir kere 19.2 yazdı ama ne derece doğru bilemem. Bende egsoz var yazılımsız egsozla ben kayda değer bir tüketim farkı gözlemlemedim..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.