Şimdi Ara

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
46.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Ekim ayından beri 4 kapı Blue GT sahibiyim ve aracım şu anda 6500 km de yani anlayacağınız üzere arabayı sürekli kullanan birisiyim. Daha önce ve halen Audi Opel Seat Bmw ve Nissan araçlarının farklı ve güncel modellerini kullanmış bulunmaktayım özellikle Leon ve 116i modelini iyi bilirim.Öncelikle şununla başlayalım Blue GT kesinlikle normal Polo ile karşılaştırılamaz motorundan bahsetmeme gerek yok iç döşemesi ve kalitesi kesinlikle herşeyiyle farklı.Leonla karşılaştıranlara tek bir cümle yeterli ya hiç bir vw ye binmediler ya da arabalar hakkında hiç bir bilgileri yok.Bir Vw ile Seat kalite olarak karşılaştırılamaz bu nettir.Hele ki Vw nin özel araçlarından biri olan Blue GT ile leon u felan karşılaştıramazsınız.Bu kadar bilgisizseniz öğrenmek için aracı inceleyin döşemesine göğüs derisine sürüş hissine bakın.

Gelelim yakıtına benim bir depo ile (45 lt) şehir içi rekorum 750 km tabi aralarda gazlamalarım oldu.Eğer böyle bir araba alıyorsanız illaki kendinizi tutamadığınız durumlar oluyor. İç kalitesinden yeteri kadar bahsettim zaten arabanın gidişinden çok memnunum.Sakinken çok sessiz ve sarsıntısız bir yapısı var.Dsg de en ufak bir ses veya yanlışlık görmedim şu zamana kadar. Yağ eksiltmesi yok zaten arkadaşlar bahsetmiş ilk bakımda ve turbolu araçlarda normal olan yağ azalması olacaktır tabi ki.
    Zamanım olursa 0-100 gibi video veya fotoğraf atabilirim belki o zaman bazı arkadaşlar bir kaç şey öğrenebilir

Ayrca whatsapp grubu aktifse gelebilirim.

Sorunuz olursa cevaplarım iyi forumlar

• supreme2225 S kullanıcısına yanıt
    O zaman sana soruyorum;
    Almalı mıyım?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-blue-gt-264615598/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: supreme2225

Öncelikle Ekim ayından beri 4 kapı Blue GT sahibiyim ve aracım şu anda 6500 km de yani anlayacağınız üzere arabayı sürekli kullanan birisiyim. Daha önce ve halen Audi Opel Seat Bmw ve Nissan araçlarının farklı ve güncel modellerini kullanmış bulunmaktayım özellikle Leon ve 116i modelini iyi bilirim.Öncelikle şununla başlayalım Blue GT kesinlikle normal Polo ile karşılaştırılamaz motorundan bahsetmeme gerek yok iç döşemesi ve kalitesi kesinlikle herşeyiyle farklı.Leonla karşılaştıranlara tek bir cümle yeterli ya hiç bir vw ye binmediler ya da arabalar hakkında hiç bir bilgileri yok.Bir Vw ile Seat kalite olarak karşılaştırılamaz bu nettir.Hele ki Vw nin özel araçlarından biri olan Blue GT ile leon u felan karşılaştıramazsınız.Bu kadar bilgisizseniz öğrenmek için aracı inceleyin döşemesine göğüs derisine sürüş hissine bakın.

Gelelim yakıtına benim bir depo ile (45 lt) şehir içi rekorum 750 km tabi aralarda gazlamalarım oldu.Eğer böyle bir araba alıyorsanız illaki kendinizi tutamadığınız durumlar oluyor. İç kalitesinden yeteri kadar bahsettim zaten arabanın gidişinden çok memnunum.Sakinken çok sessiz ve sarsıntısız bir yapısı var.Dsg de en ufak bir ses veya yanlışlık görmedim şu zamana kadar. Yağ eksiltmesi yok zaten arkadaşlar bahsetmiş ilk bakımda ve turbolu araçlarda normal olan yağ azalması olacaktır tabi ki.
    Zamanım olursa 0-100 gibi video veya fotoğraf atabilirim belki o zaman bazı arkadaşlar bir kaç şey öğrenebilir

Ayrca whatsapp grubu aktifse gelebilirim.

Sorunuz olursa cevaplarım iyi forumlar

Arabayı vag forumlarında aşırı eleştirenler var :) Herkesin arabası kendine güzel yok kıyaslanamaz vs vs ağır laflar .

• SemBerk7 S kullanıcısına yanıt
    Nasıl eleştiriler gördünüz acaba ? bilmediğimden soruyorum.

Ayrıca bu araç için opsiyon listesi paylaşabilecek var mı ? bende normal polonunki var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKVll -- 14 Şubat 2016; 11:09:01 >
  • MKVll kullanıcısına yanıt
    Esp'nin yeteri kadar müdahale etmemesi , Kadrandan gelen trim sesleri ve yağ yakma problemi olduğu yazıyor. Yağ yakması normal sonuçta turbolu araba ne kadar zorlarsan o kadar seviyeyi düşürürsün bu yağ yağma problemi Tce araçlardan tut her markada var.

Vw listeyi güncellediği için tüm opsiyonlar internet sitesinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu araba nedense hiç tutulmadı. Keşke VW hiç çıkartmasaydı.

Üstad yine doğru bir tespit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

quote:

Bu araba nedense hiç tutulmadı. Keşke VW hiç çıkartmasaydı.

Üstad yine doğru bir tespit.

Baksana hocam şu saçmalığa.

Taş çatlasa 45-46000TL edecek 2.el çapulcu Polo'ya gidip 72000TL yazmışlar.

Allah akıl fikir versin.

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Cam tavan içeriye güzel bir ferhalık katıyor ama senin için önemi yoksa gayet iyi durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Esp ile ilgili bi problem görmedim bi de kadrandan gelen sesle ilgili konuyu sizden duyuyorum hiç öyle dikkatimi çekmedi ama tabi denk gelme olur başka birine doğrudur. Esp değilde elektronik difransiyel kilidi vag ile daha erken devreye sokulabiliyor sokulduğunda virajlara daha sağlam girebilirsiniz.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Herkesin arabaya verdiği değer ayrıdır.Ancak 65-70 bin arası bu hızlanma değerleri ve yakıt tüketimiyle başka bir araç göremedim ben.Yani güncel araçlarda fiyat-performans açısından şuan önde gelen bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: supreme2225

Esp ile ilgili bi problem görmedim bi de kadrandan gelen sesle ilgili konuyu sizden duyuyorum hiç öyle dikkatimi çekmedi ama tabi denk gelme olur başka birine doğrudur. Esp değilde elektronik difransiyel kilidi vag ile daha erken devreye sokulabiliyor sokulduğunda virajlara daha sağlam girebilirsiniz.

Araç 65-70 bandında alınabilecek en hoş araç bencede aracı ben seviyorum fakat Leon , 116i katmışsınız onlarda bir segment üstte oluyor.Leonun aynı motor ile olanı 81 Golf 87 zaten . Kadran sesi piyango gibi Audi dışında Vaglarda çıkabiliyor.
    Ben Leon ile karşılaştırılmış diye bahsetmiştim yoksa bana da segmenti ayri araçla karşılaştırma saçma geliyor. Kadran sesini ben Q5 te yaşamıştım dediğiniz gibi tam bir şans

• bu paraya bence alınabilinecek en güzel araçlardan 72.000 tl ye donanımlı sıfır bir bluegt alabilirsiniz. 1.2 tsi+dsg golf te düşünülebilir bu paralara lakin bence bluegt daha şık...

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 14 Şubat 2016; 22:12:44 >
  • ne leonmuş arkadaş.blue gt hakkinda biseyler ogrenmeye girdik,leon'dan gecilmiyo konu.

• Leon FR varken Polo GT bu aşırı yüksek fiyatıyla hiç satamıyor.

• quote:

Leon FR varken Polo GT bu aşırı yüksek fiyatıyla hiç satamıyor.

Tercih meselesi ama polo ile daha iyi gazlanir bence daha hifif daha iyi gider
    Ben iki arac arasinda kalsam kesinlikle polo alirdim

• Arkadaşlar dün itibari ile İpek mavisi Blue GT sahibi oldum. Aracımda ön-arka park sensörü mevcut değil. Araç hazır olduğu için tercihte edemedim ve opsiyonel mi bilmiyorum. Aracı aldıktan sonra servisle görüştüm ön sensör takamıyorlarmış. Arka sensör ise sesli olan 485 TL, ekrana yansıyan grafikli ise 1185 TL. Ben ekrana yansıyanı almayı düşünüyorum fakat tereddüt ettim tamponda delik açılacak ve işçilik iyi olmazsa görüntü kötü olabilir yada takılan parçaların rengi tutmayabilir. Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isterim. Saygılar.

• ben aracımı almadan once seat leon fr baktım hatta çevremde çok kişide yonlendirdi

aracı inceledikten sonra + bayilerin yok demelerinin etkileriyle tekrar poloya yoneldimki iyiki yonelmişim açıkcası leona hala daha ısınamadım cupra çok mantıklı olsa bile düşünüyor insan :)

quote:

Orijinalden alıntı: BLoDeMaN

Arkadaşlar dün itibari ile İpek mavisi Blue GT sahibi oldum. Aracımda ön-arka park sensörü mevcut değil. Araç hazır olduğu için tercihte edemedim ve opsiyonel mi bilmiyorum. Aracı aldıktan sonra servisle görüştüm ön sensör takamıyorlarmış. Arka sensör ise sesli olan 485 TL, ekrana yansıyan grafikli ise 1185 TL. Ben ekrana yansıyanı almayı düşünüyorum fakat tereddüt ettim tamponda delik açılacak ve işçilik iyi olmazsa görüntü kötü olabilir yada takılan parçaların rengi tutmayabilir. Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek isterim. Saygılar.

benim bluegt dede park sensoru yok, daha doğrusu ben istemiyordum, sadece geri vites kamerası opsiyonu var yetiyor

eğer aracıma sensor taktırıcak olsam açıkcası servislere hiç güvenmediğimden dolayı iyi referansı olan ender elektronik dışında biryere elletmezdim , en son 1.2 tsi golf e passat hayalet ekran taktıklarını uygulamayı inceliyince buna kesin karar verdim

http://enderelektronik.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursumer -- 28 Mart 2016; 0:13:27 >

• Güzel bir araç. Bende almayı düşünüyorum...
  • Polo blue gt sahipleri, dürüstçe cevap verin lütfen arajlarınızın yol tutuşlarından memnun musunuz?

Neden soruyorum bende yeni polo lounge var, sert virajlarda, kuvvetli frenlerde arabanın önü ve arkası dalganır gibi yaylanıyor, lastiklerde hafif geiznme hissi oluyor, tabi ynei olmasından da kaynaklı ama genel bir oynaklık karakteri var arabada. Bu özellikle eski aracım olan golf 5'e göre çok bariz. Onda çok daha sert virajlar alabiliyor kuvvetli frenajlar yapabiliyordum, lokomotif gibi rayında giderdi. Şimdi biliyorum golf 5'in platformu zaten yol tutuşuyla bilinir ve sizin araçlarda spor süspansiyon ve sert yaylar ile spor lastikler var. Ama yine de dingil aralığı ve mesafesinin az olmasından kaynaklanacak dezavantajı bunlar fazla kapatamıyor.

Yani demem o ki b sınıfı araçlar, c'ler kadar iyi yapışamıyorlar yola, çünkü fazla kısa ve darlar. Ben bendeki poloyu görünce bu aracın blue gt'si alınmazmış, ucuz oluyor diye güçlü b sınıfına para vemrek gereksizmiş diye düşündüm. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama siz araçlarınızın c hatcler kadar iyi yol tuttuğunu onlar kadar sert manevralar yapabildiğinizi düşünüyor musunuz? Örneğin bir leon fr gibi yola yapıştığını düşünüyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.