Şimdi Ara

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
46.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Hocam benim için fiyatı Polo GTI'a yakın dahi olsa bence düşünülebilir bir seçenek. Polo GTI'ın 7 ileri DSG ile ilgili sorunları, motorun çok yüksek miktarda yağ yakması ve yakıt tüketimi GT'yi en azından benim gözümde GTI'dan daha cazip bir araç olarak gösteriyor.

Ekonomi isteyene 1.2 tdi var dostum

Adamın dizeli var zaten kafasını karıştırma
    Barış biz şimdiden sıraya girelim GT için anca gelir 1-2 yıla

Çağrı sıra gelince haber et biliyorsun 10 bin banko

Borç isterim senden Emre yaz geldi işler yavaşladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.5 litre olmasa da 5.5 civarı yakalanır diye düşünüyorum. Araç küçük oldugundan ayağınızı Sakin tutarsanız sorun olmaz pek. Araç cok hos Puntoyu satıp almayı düşünebilirim benim gibiler için tam ideal bir araç olur. Ayrıca bu yaz ilk kez Jetta da ki fabrikasyon verisine ulaşabildim ortalama 94 km hızla 6.2/100km :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Cıhan bey bıldıgın uzere bırcok vag grubu araca sahıp oldum daha tutanı gormedım tt 17lt ortalama ıle sattım cupram 14lt suanda q3 ortalama 5.9lt yakıyor dıyor suan 10lt ama daha 400km de hadı dıyelım 1lt dussun 9lt mazot tamam uygun hızlarda yazılan degerler bunlar ama gercek hayata uymuyor malesef

bu veriler ben tahmin ediyorum düz yolda max hız 100 km ve hız sabitleyici ile yapılmıştır

ben jetta ile istanbul çerkezköy arası 100-110 arası 4,5 litreyi yaktırdım gözümle şahitim

aynen bizde tekirdağ gelibolu arası çift şerit yolda 90 ile gittik 250 km de 4,7 lt yaktı çokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra
    Borç isterim senden Emre yaz geldi işler yavaşladı

10 bini senin güvercine teklif etmiştim, yanlış anlaşılma olmasın
  • Araç çok hoş. Dediğim gibi xenon far sunroof ve 5K seçeneği 45 civarına gelirse almayı düşünürüm
  • Aynı sürüş tarzında kullanıldığında bir benziliyi kıskanan dizel daha hiç denk gelmedi...
    Gaza yumurtaya basar gibi basıp araba kullanınca çıkan değerler değilde gazın üzerinde ayaga kalktıgında çıkan değer benim için daha önemli.....
  • merhaba arkadaşlar koltuklarınızda hafif sallanma varmı..ileri geri yaptığınızda koltuklar oynuyor biraz..?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2011-honda-cr-z-gt-hybrid-90145524/detay

Şu araç varken buna bakılırmı? Belki biraz pahalıdır ama tipi yeter.
  • slm arkadaşlar, ibiza 1.2 tsi aracımı sattığım için kısa süre kullandığım jant ve lastikleride satıyorum jant ve lastijkler sıfır sayılır, incelemenizde fayda var diye düşünüyorum yeni pololara çok yakışıyor çünkü. fiyatı uygun yazdım...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-polo-6r-ibiza-6j-fabia-16-inch-replica-jant-lastik-66892038/detay/
  • bu araba niye türkiye'ye gelmez arkadaş ya
  • Gelirse gti satılmaz diye dusunuyorum. Gelirse eger 1.2 1.4 atmosferik 10 yillik teknolijiye kimse para cermez dogus nereden kazanacak sizinki de iş.

• Gelirse manuel isteyenler için iyi bir seçenek olur. Sadece dsg'nin olmayışı bile fiyatını bayağı aşağı çeker. Uygun fiyatla gelirse bayağı satış yapabilir. Tabi yağ yakma sorunu halledilebilmişse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

100 km de 4.7 litre tüketim dediği yağ tüketimi mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu aracta yag yakma sorununun oldugunu dusunmuyorum ben

Vw muhtemelen bir cozum bulmustur

vw den bu kadar büyük ilerleme beklemeyin. Belki ileriki on yılda çözüm bulabilir. Adamlar hala 6 valf kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

5 kapı xenon farlı ve sunrooflu 45 bin civarına gelirse alırım..

Üstüne 15bin daha koy bu donanımlar icin

• quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

5 kapı xenon farlı ve sunrooflu 45 bin civarına gelirse alırım..

Üstüne 15bin daha koy bu donanımlar icin

Gerek yok, Cee'd aldım zaten..
  • Uzun zamandır bekliyorum Fakat Vw veya doğuştan , bu arabanın ne zaman Türkiye'ye geleceği hakkın da herhangi bir bilgi verilmedi.Hatta Vw bayisine sordum Blue GT ne zaman gelecek diye Kadın şaşırdı'' öyle bir model yokmuş'' dedi güya.İçinizde gelip gelmeyeceği hakkın da bilgisi olan varmı Arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altayer

Uzun zamandır bekliyorum Fakat Vw veya doğuştan , bu arabanın ne zaman Türkiye'ye geleceği hakkın da herhangi bir bilgi verilmedi.Hatta Vw bayisine sordum Blue GT ne zaman gelecek diye Kadın şaşırdı'' öyle bir model yokmuş'' dedi güya.İçinizde gelip gelmeyeceği hakkın da bilgisi olan varmı Arkadaşlar

Getirmezler hocam bluegt fiyatına baz poloları kakaladıkları için yurdum insanı da oo vw zannedim abs si bile (bir kısım pololarda) olmayan araçlara sıra beklediği için getirmesine gerek yok bence. Adamlar da benim gibi düşünüyordur büyük olasılıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Altayer

Uzun zamandır bekliyorum Fakat Vw veya doğuştan , bu arabanın ne zaman Türkiye'ye geleceği hakkın da herhangi bir bilgi verilmedi.Hatta Vw bayisine sordum Blue GT ne zaman gelecek diye Kadın şaşırdı'' öyle bir model yokmuş'' dedi güya.İçinizde gelip gelmeyeceği hakkın da bilgisi olan varmı Arkadaşlar

Ben gelicek diye biliyorum ama tarih hakkında net bir bilgim yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.