Şimdi Ara

Volkswagen yeni Polo'yu resmi olarak tanıttı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
25.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki herkes, VW araba çıkarsa da espri yapsam diye bekliyormuş meğerse...
  • Volkswagen yeni Polo ile yine şaşırtmadı!İstikrar sürüyor.
    Güzel otomobil ama aynı aracın üzerine küçük makyajlarla devam ediyor.
    Volkswagen yeni Polo'yu resmi olarak tanıttı
    Adı ise Polo + veya Mini Golf olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 17 Haziran 2017; 16:10:47 >

• volkswagen araçlarda sıkıcılık standart donanım..
  • Helal olsun. Nihayet benim 2002 doblo'da standart olan Follow me Home standart olmuş. Büyüksün Polo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

bir alman vatandaşı yemese, içmese 16-17 ay da bu aracın sahibi olabiliyor.
    baz modelin türkiyede fiyatı 120 bin tl falan olur.

VER MEHTERİ VEEEEEEER!

6 ayda oluyor.

Ama o alman dünyanın en büyük ihracat yapan ülkelerden...

bu işin mehterle izmirin dağlarıyla ilgisi yok zamanındakilerde bişey üreteceğiyle millet değerleriyle uğraştı...
  • Almanya fiyatı 12.970 euro olacaksa Türkiyeye kuruna çevir 50.000 aşağı yukarı.. Ötv kdv ekle 95.000.

Hey yavrum hey. Devletimize bak. Üretim yapmadan üretici firmadan fazla kazanıyor. İnsan utanır, haram zıkkım olsun.

• ahmetkep kullanıcısına yanıt
    6 ayda alır bi alman

• 1.4tdi comf. 90bin olur artık.
  • Hyundai kona diye bir model çıkarmış dıştan güzel görünüyor. i30 gibi şişmezse polo ya tercih ederdim.
  • Ciddi şekilde bu aracı almayı düşünüyorum.115 veya 150 beygir olanların TR fiyatı tahminen ne olur.Highlane paket ülkemize geliyormu yoksa comfortline ile trendline paket mi gelir sadece.Tahminlerinizi alayım.Görsellerdeki model 80 90 arası olursa büyük ihtimalle alıcam.

• Ne zaman satışa çıkacak bilgisi olan var mı?

• Yeni ibiza varken bunu alanın aklını seveyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 18 Haziran 2017; 8:28:31 >
  • Tartismasiz sinif lideri olmaya devam edecek. Sadece kokpiti govde rengi yapmalarini sevmedim. Arabanin kalitesini bozmus.

• Yeni ibiza da cok guzel oldu. Fiesta onceki nesilden ileriye gidemedi malesef. Satislari etkilenecek.

• Motorlara baktımda cidden 2017 yılında 1.0 65hp nedir ya? 1.6 dizelde rezil durumda, bugün 1.3 multijetler 95hp olurken 1.6 80hp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel görünüyor. Yalnız bir de trendline ya da comfırtline ı görmek lazım. Hayalet gösterge olmadan, klimatronik olmadan bir de küçük ekranlı olarak böyle güzel görünmeyecektir.

• Dizel motor, küçük hacim, downsizing sevenler eklesin Listede 1.4 tdi yok. Dizelde vergi mağduru olacak bu araç.

Dışı biraz değişmiş. Göstergeler değişmiş. Bir tane büyük navigasyon ekranı, döşemelere renk ver, çak gitsin Ayrıca bu muhtemelen dolusu. Boşunu merak ettim iç mekanda.

Mezar spec polo devam yani. Sınıfının lideri falan demişler. Balon aracın teki. Arkasında kocaeli'den edirneye gittim. Kriz geçiriyordum. Yol tutuş konusunda fiesta, iç hacim genişliği ve motorda-tüketimde bir jazz, dizelde tüketimde bir clio olamaz kolay kolay.
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    1.6 motor olmasının bir dezavantajı yok, 1.4 ile aynı vergi diliminde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içi ve arkası güzel ama önünü beğenmedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.