Şimdi Ara

Volkswagen, yeni Taos ile DSG'den vazgeçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Clio lardaki xtronic de bunlardan mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ABD'de tüketici hakları üst düzeydedir, adamı mahkemede öttürürler, bu yüzden DSG çöpünü satamaz.

• Amerikalılar dsg kullanmayı öğrenemedi demek ki! Dsg7 Türkler iyi biliyor; yokuşta ve yoğun trafikte manuele alsalar sorunsuz yarım zamanlı otomatik yarısı manuel fosfozlarını kullanabilirlerdi halbuki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir 20 senede bunun arızasını yaptırırız...

• başlık DSGden vazgeçiyor gerçek Avrupa'ya DSG, Amerika'ya tam otomatik şanzıman bu...

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    dedi hayal dünyasından çıkamayan...

• Kos koca firma bir düzgün şanzıman üretemedi yıllardır aynı. Dsg sıfır arabada bile arıza yapıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şalvarlı tayfa bu kadar satın almasaydı bizim ülkemizde bu marka popüler olmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 15 Eylül 2024; 11:45:14 >
  • VW'nin şu iğrenç arabalarını görünce tansiyonum yükseliyor.

yeni yakıt partikül filtresiyle donatılan motor

Şu da komik olmuş, benzinli arabaya DPF koymak tamamen 3-5 seneye senin arabanın canına yani cebinde ki paranın canına okuyacağız demek bu.

• Amerikada alternatif çok var sonuçta. Gider başka marka alır kafası rahat eder.

• Diyorlar ki Dsg çok konforlu. Tam otomatik sarsıyor. Ya kardeşim ne kadar sarsıyor olabilir? Traktör mü hissiyatı veriyor sana bildiğin otomatik işte.

Sabah akşam acaba arızalanıp masraf çıkaracak mı diye Dsg korkusuyla araba sürmek istemiyorum.
    Yemişim onun konforunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Daha da acı olanı, "problemli" dedikçe, "problemsiz, siz uyduruyorsunuz,kullanmayı bilmiyorsunuz, manuele al bilmemne yap, şunu şunu yap" diye ritüel geliştiriyorlar.

Herhalde ikinci elde ölmesinler diye ama bilen biliyor zaten bu araçları, uzak duruyorlar.

DSG'cilerin gözü yaşlı :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 16 Eylül 2024; 9:21:28 >
  • 2011 Turkiye ye ise yağ kacagi olan ve son 2 yil yaklasik farkedilmeyen tiguan.ben vw markasina hic guvenmiyorum.temsil eden dogus holding e de

• 2012 wv tiguan aldım dsg lı bugüne kadar maşallah arızasını görmedim devamlı start stoplu kullanıyorum 2 senede bir şanzuman yağını değiştiriyorum.

• Amerika' da Alman arabası binene ne derler bilen var mı? Amerika'ya gitmiş ya da orda yaşayan bir arkadaşımız cevaplayacaktır :)

Lexus ve Toyota Amerika'da arıza çıkarmaması sebebiyle satışlarda başı çeker. Amerika için kriter bambaşka şeyler. Dsg gibi bir şanzıman ile işlerini riske atmamışlar. Çabalıyor Almanlar (Mercedes hariç)

Volkswagen'e ülkemde Mercedesmiş gibi bakılması beni çok güldürüyor. Ölümüne savunuyorlar. Adam yememiş içmemiş bir Volkswagen almış savunmasın mı 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw bu gidişle batacak

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Aynen alırken otomatik kullanırken manuel. Trafikte ve yokuşta manuel yada spor mod :)

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Kısmen doğru ama 3-4lt değil 2lt altı iş yapmaz denilebilir. Yoksa 1.0 ve 1.5 motorlu i30 bile Golf 1.5 dan fazla satıyordu ABD'de, o yüzden sadece 2.0 Golf GT satışta kaldı, 1.5 satıştan kalktı yıllar önce.
    Volkswagen, yeni Taos ile DSG'den vazgeçiyor

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Maşallah, eski Tiguan'larıbilmiyorum bilmiyorum ama yenileri ıslak kavramalı DSG, kuru kavramalı olanlardan daha sorunsuz. Yenilerinde, şanzıman dan çok elektronik ve yazılım sorunları var.

https://www.sikayetvar.com/2024/tiguan

https://www.sikayetvar.com/ariza/dsg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 16 Eylül 2024; 23:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.