Şimdi Ara

Volkswagen Yol Yardımı Mağduriyetim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Akünün ne işe yaradığını ehliyet alırken öğreniyorsun. Aldığın arabanın her yeri elektrikle çalışıyorsa onuda sen düşüneceksin.
  • ben olsam 2. geldiğimde de 80 alırdım.
  • Aracın garantisi bitmiş, bedava mı gelecekti? 80TL gayet uygun

Kaskonuz varmış da kasko size sadece çekici gönderir, o da en yakın servise çekilmek üzere (isteyince başka yere de götürürler) akü takviyesi yapmaz.

Böyle bir durumda bir takviye kablosu ile çalıştırılması yeterlidir, aklıma bile gelmez yol yardım çağırmak.
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Aracın anahtar ile manuel olarak kilitlenmediğinden bahsediyorum. Hani şu kapıya anahtarı sokup çevirip kilitlemeden bahsediyorum.

Akünün ne demek olduğunu, ne ile yaradığını biliyorum merak etmeyin. Bilginizi başka yerde yarıştırabilirsiniz. Yazmak için yazıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Ben bedava gelsin demedim. İşlerini düzgün yapmıyorlar derdim bu. 80 liranın peşinde değilim, alınan ücreti de haksız bulmadım. Benim sorunum para alınıp bilgilendirme yapılmadan çekip gidilmesi.

Kasko akü takviyesi yapmaz diyorsunuz yanlış bilgi. Ertesi gün kaskoyu aradım akü takviyesi için 10 dk’da geldiler hallettiler. Ücretsiz.

• Evet yeteri kadar şarj olmamıştı. Zaten şarj olmadıgını da biliyordum. Ama manuel olarak kapıya anahtarı takıp kilitlemek istedim sadece ön kapılar kilitlendi.

Bunu gelen kişiler biliyorlardı. Bilgi vermediler gittiler. 2 dakika bekleseler kilitleyip gitseler hiçbir sorun olmayacaktı.

İkinci kez geldiklerinde çekirdek yiyerek “ayneen arka kapıları kitlemez zaten” diyo bir de :)

• canerix3363 C kullanıcısına yanıt
    O şöför kapısındaki anahtar deliği kumandanın pili filan biterse aracın içine gir arabayı çalıştır diye var. Araçta elektrikli merkezi kilit sistemi var. Kilitler için sizin gibi aküyü değiştirmeye üşenenleri düşünüp ekstra batarya koymak akıllarına gelmemiş adamların. Olsada opsiyanel olurdu heralde. Bakımlarını filan yaptırmıyormusunuz aracın. Bende 2015 golf var aracın el fireni bile yok. Böyle arabalar için akü herşey yokuş aşşağı 2ye takıp vurduramıyorsun bile...

Öndeki diğer kapı nasıl kilitlendi ben onu merak ettim ön kapılar arasında mekanik bağlantımı var acaba ( Bak adamlar bunu bile düşünmüş şöför kapısı açılmayacak biyere park ettiysen diğer kapıdan gir diyedir kesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 21 Kasım 2018; 1:5:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.