Şimdi Ara

Volkswagen Yol Yardımı Mağduriyetim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
11.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç garanti kapsamında değil galiba. Kaskolu araçlarda yolda kalınca servise çekme ücretsiz. tabi sizin durumunuz biraz farklıymış. Ben akü ve değişmesi gerekn basit bir conta nedeniyle Volva ile yolda kalmıştım. Volvo yol yardım conta parası dışında birşey almamıştı. O araçta garanti de yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Das auto
    Gift-Wagen Das Töten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal85

Gecenin bir yarısı gelmeleri bile büyük iş. Siz dua edin gelmişler işinizi yapmışlar yolda bırakmamışlar.
    bu kafayla Avrupa Birliğine girmek istiyoruz değil mi.

• İlk önce düşünce yapısı değişmeli sonra tüm Avrupa bize girmek ister 😂

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Doğru ama bedava demiyor ki adam. Mağduriyet nerede burada?

• D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Mağduriyet takviye yapıldıktan sonra bilgilendirme yapılmadan parayı alıp gitmek. Bugün Volkswagen tarafından arandım. Onlar da kesinlikle bilgi yapılması gerekildiğini söyleyerek destekledi beni.

Kapıların kilitlenmeyeceklerini ikinci aradığımda söylediler. Madem öyle; takviye yapılır, araba park edilir, kapı kilitlenir sonra giderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerix3363 -- 18 Kasım 2018; 19:44:6 >
  • canerix3363 C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. 80₺ ücret o saatte olması nedeniyle bana fazla gelmedi. Takviye yaptırdıktan sonra sizinle düzgün konuşmaları gerekirdi ama mağduriyet değildir bu. Kaldı ki sonradan gelip sorununuzu çözmüşler. Anladığım kadarıyla ikinci kez ücret geldiklerinde ücret almamışlar. Dediğim gibi davranışları bozuk olabilir ama ben mağduriyet göremiyorum. Geçmiş olsun.

• D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal85

Gecenin bir yarısı gelmeleri bile büyük iş. Siz dua edin gelmişler işinizi yapmışlar yolda bırakmamışlar.
    Ne demek arkadaşım tabii ki gelecek.Niye adı Çağrı 7/24 o zaman ? Gecenin bir yarısı ben ya da ailemle ben bu sebepten mağdur olacağım,Volkswagenin yetkili yardım servisinden yardım isteyeceğim ve bana gelemiyoruz kendi işini kendin gör diyecek.Adamın aklını alırlar oraya neden o zaman 7/24 yazıyorsun diye,neden satarken 7/24 yardımla övünüyorsun diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Ne demek arkadaşım tabii ki gelecek.Niye adı Çağrı 7/24 o zaman ? Gecenin bir yarısı ben ya da ailemle ben bu sebepten mağdur olacağım,Volkswagenin yetkili yardım servisinden yardım isteyeceğim ve bana gelemiyoruz kendi işini kendin gör diyecek.Adamın aklını alırlar oraya neden o zaman 7/24 yazıyorsun diye,neden satarken 7/24 yardımla övünüyorsun diye.

Alıntıları Göster
    İroni yaptık kardeş. Ülkede olması gerken hiçbir şey olmuyor. Size gelmeleri bile büyük iş. Emanetleri ehil olanlara vermezseniz olacak olan budur. Yine ironi yaptım sen emanetleri ehillerine verirsin

• Konu sahibi haklı. Arabayı alırken anlaşmada yol yardımı var ise hakkını kullanmış. Bu hak zaten sınırsız değil. Sınırlar içinde istediği kadar arayabilir. Kasko klozu için de geçerlidir.
    Gece vakti gelen arkadaş da bedavaya gelmiyor. Geldiğinde bir zahmet anlatsaymış, bilgilendirseymiş. 80 TL de az değil, geçenlerde bulunduğum şehirde şehrin bir başından öteki başına arabamı çektirdim 70TL ödedim.
    Bu adam araba çekmemiş, sadece kablo bağlamış.

Aküsü eski olanlar bence araçta kablo bulundursunlar, çekiciye gerek kalmadan başka bir araç sahibinden yardım isteyerek halledebilirler.
  • Desteğinize teşekkürler. Aracı 2016’da sıfır aldım. 2 yılda bitti. Güya birinci sınıf akü (Servis bu aküye 1250 TL fiyat verdi).

Az önce Varta akü aldım, 450 aküye verdim. 10 lira da taktırma ücreti verdim. Mis gibi. Hemen start-stop da çalıştı.

• 80 lira o saat için normal, yapacak bir şey yok.
    Üslup yanlış, bilgilendirme yapılmaması yanlış. Bunlar sizin sorununuz değil, firmanın suçu.

Bir de gelen adamı dinlemek lazım. Belki de
    akşam mesai bitimine kadar durmadan çalıştı. İşte işe koştu.
    Mesai bitince, elindeki işler bitsin diye ya da teslim edilmemiş araçlar olduğu için fazla mesai yapmak durumunda kaldı. Saat 10-11 gibi evine ancak gelebildi. Tam evinde rahatlayacakken gelen telefonla bilmem kaç km mesafeye gitti, sorunu halletti geldi. Sonra geldi, bi baktı, eşi çocuğu falan hep uyumuş, onlarla hiç vakit geçiremiş. Bi sigara yaktı, borcu harcı düşündü, çocuğunun üstünü örtüp kendi de yattı. Tam dalacakken yine telefon geldi, telefonda işi halletti. Tekrar yattı, sabaha karşı bir telefon daha.

Bütün bunlardan sonra yine ertesi gün işe gitmesi ve aynı şeyleri yapması istendi.

Bunların hiç birini uydurmadım. Bu şekilde çalışan bir tanıdık vardı.

Siz yanlış anlamayın, haklısınız. Bunları da gelen adamın suçu vardır, yoktur diye yazmadım. Burada hatalı olan firmadır. Sizin de işiniz tam yapılmamış ama her zaman olduğu gibi ezilen gariban emekçi.

• adam sana arabayı çalışır vaziyette teslim etmiş . ne demek işini halledip gittiler .

yatak odasının ışığının sönmesinimi bekleyecek adamlar. akünün bittiğini anlıyorsun ama 10 dakika da şarj olmayacağını anlayamıyorsun .

ondan sonra rezalet .
  • Demek ki değişmişler 2013 golf sahibiydim
    1) 2015 yılında garanti henüz bitmemişken elektronik elfreni aracı bırakmadı. Araba kapalı garajda burnu duvara dönüktü. Yol yardımı çağırdım yarım saat geçmeden geldiler. Uğraştılar . Elektronik park frenini tamamen devreden çıkarıp en yakın servise gitmem için bir yazı verdiler. Bu yazı olmazsa sizi acil kabul etmezler dediler. Elfreniniz yok yavaş ve dikkatli kullanın , direk servise gidin diye uyardılar. PARA ALMADILAR.
    2) Yine 2015 yılında garanti bittikten 1 ay sonra lüks bir yerde düğüne gittik, valeye verdik. Hani bizimki en alt seviye arabalardandı o kadar lüks mekan. Mekandan çıktık , 500 m gittik. Işıkta durduk stopstart devreye girdi motor kapandı ve sonra yeşil ışık yanınca motor çalışmadı. Hiç bir şey çalışmıyordu akü olduğunu tahmin ettik. Düğün kıyafetliydik gece yarısı idi, camlar açıktı. Bırakamadık yol yardımı çağırdık. 30-40 dk ya geldiler. Takviye verdiler araba çalıştı. PARA ALMADILAR. Stop startı devreden çıkarmamı, asla motoru kapatmamamı söylediler (valeler birşeyleri açık unutmuştur dedik) . Yaklaşık 1.5 saat kullandık eve geldik. Parkettik ertesi sabah gene çalışmadı kapılar açılmadı o seviye. Gene yol yardımı aradık yarım saat içinde geldiler. Takviye verdiler. Arabayı çalıştırdık. Gene stop startı kapamamızı söylediler . PARA ALMADILAR. Zaten servis yakın gittik. Akü bozuk. Garantiniz bitmiş ama bunu garantiden yaparız sadece işçilik ödeyin 80 TL dediler . Garantisi bitmiş arabaya garantiden akü değiştirip 80 TL bir para aldılar. Ben de o 80i almalarına kızmıştım.

• canerix3363 C kullanıcısına yanıt
    Saygıdeğer kardeşim sende wv yi biliyorsun. Neden onlarla is yapıyorsun?

• Ben de yol yardım aldım VW den, aynı şekilde akü bitti. 1 TL bile ücret almadan takviye yaptılar. Dediğiniz gibi bilgilendirme de yapıldı. Ben de direk aküyü değiştirmeye gittim. Hiçbir problem yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-578C28641

bu kafayla Avrupa Birliğine girmek istiyoruz değil mi.

Alıntıları Göster
    Yok...O işten vaz geçtik...Ama ara sıra işimize yarayacağı vakit AB'den geçici olarak bahsedebiliriz...
  • irfanconi İ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme yapmak zorunda. Bunu VW’de arayıp onayladı. Ben nerden bileyim kapılar kilitlenmeyecek? Ayrıca takviye yapılan yerin 2 metre ilerisine park ettim. Gitmeselerdi.

• thequick T kullanıcısına yanıt
    Garantiniz vardır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.