|
Volla Phone X23 piyasaya sürüldü: Android yok, Google yok
-
-
Fiyatı yüzünden sınıfta kaldı o ekran nedir öyle (1560 x 720 piksel), bumu kaldı o artık...
-
Yazılım on numara. Dual boot denemeleri Windows 10 ve Ubuntu ile Sailfish arasında test ediliyordu uzun zamandır.
Bu şahane bir cihaz, çipset görece yeni fakat G99 yerine Dimensity 900, 930 gibi orta segment bir çipin kullanılması daha iyi olabilirdi.
-
bu tip atraksiyonlar arkasında ciddi destek olmadıkdan sonra başlar ve biterler. kısa zaman sonra tarihin tozlu raflarına düşer
-
kırk saattir Sailfishi hatırlamaya çalışıyordum ,imdada yetiştin kardeşim teşekkür ederim.
Katkıda bulunmak gerekirse ,bu tür sistemler (görece bağımsız ) ios/android ten 3-4 kat hızlı olabiliyor ,cihazı kasrmıyor ve en önemlisi her saniye seni gözlemiyor.
-
size pahalı gelen bu telefonun 2-3 katı sizi takip etsin birileri diye para döküyor, bu telefonda ise sizi takip etmesin diye veriyorsunuz o paraları :) bence bu telefon günümüz şartlarında bulunmaz bir nimet olma ihtimali var...
-
Şu an Sailfish tamamen cihazlara yazılım desteği ücretli/ücretsiz sunarak ayakta duruyor. Başka bir işlevi yok en azından şimdilik. Sony ile ortak çalışmaları bulunuyor.
Firefox OS ve MeeGo farklı projeler ile ayakta duruyor.
MeeGo ; Sailfish OS ve Tizen OS şeklinde çatallandı. Tizen Samsung (LiMo ve Bada kodları ile birlikte. ) - Intel ise Maemo'dan kalanlar ile devam ediyor.
Firefox OS ise Panasonic ile geliştirdiği TV işletim sisteminden çekilince Panasonic çok sevimli bir UI'a sahip My Home Screen OS şeklinde geliştirmeye devam etti. Akibeti ne durumda belli değil şu an. Mobil cihazlarda ise 3. büyük işletim sistemi KaiOS ile devam ediyor.
Ubuntu Touch ve Debian türevli işletim sistemleri ise hak ettikleri yere gelemediler ne yazık ki.
Bizi Android'den yine Linux kurtaracak ama büyükler inatla Android'e bağımlı duruyor.
-
Takip edilmemek icin 1560 x 720 cozunurluk zorunlu mu. Güzel tasarimli yapabilirler
-
Bu Arada Orijinal Yazılım Android 12 ve Ubuntu Touch on Linux 5.10 Araştırmanızı Öneririm Zaten İşletim Sistemi Yapmak O Kadar Kolay Değil Bunlar Sadece Piyasa Oyunu oynuyorlar
-
Tasarım ve fiyat anlamında ikna edebilseler alıp 2. telefon olarak kullanmak isterim ancak Android modellerle karşılaştırınca ne göze hitap ediyor, ne taşıması kolay ne de fiyat olarak cezbedici. PinePhone, Fairphone ve diğerleri için de geçerli bu yazdıklarım. 12mm kalınlık ve 270gram ağırlık... Silah gibi neredeyse.
-
Dh tw vs zaten webten kullaniyorum. Fazlan butcem olsa boyle bi alet edinmek isterdim
-
zamanında android samsung tablet yerine blackbery playbook almıştım elimizde patladı boşa hayal kurmasın alanlar :)
-
Bu Arada Orijinal Yazılım Android 12 ve Ubuntu Touch on Linux 5.10 Araştırmanızı Öneririm Zaten İşletim Sistemi Yapmak O Kadar Kolay Değil Bunlar Sadece Piyasa Oyunu oynuyorlar
-
Yok arkadaş 4000 x3000 çözünürlük sunan telefonlar varken gerek yok derim 1000 dolar civarında ipone 14 ve samsung galaxy s23 bu parayı veririm bunlara
-
Keşke bizi google dan kurtaracak olsaydı ama malesef tutmaz. Arkadaşın da dediği gibi ciddi vir destek lazım ve fiyat konusunda da çok makul olmalı. 522€ özelliklerine göre pek de cazip gelmedi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung un vaz geçtiği bada işletim sistemi ve Nokia nın ismini yazmayı bile bilmediğim batmasına sebep olan işletim sistemi gibi bir şey bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Besim tibukun telefon şirketi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nexus 4 ile Ubuntu kullanmıştım. Android ve iOS 'tan çok daha önce navigasyon tuşu olmadan kullanılabilen bir sistemdi ve çok keyifli bir kullanımı vardı. Ram yönetimi olağanüstü iyiydi. Ne kadar uygulama açarsam açayım hepsi hazırda bekliyordu (2 GB ram).
-
Harika Bir işletim sistemi linux Ubuntu işletim sisteminden korkmayın hepsi bir vpn gibi telefonunuzun tüm uygulamarini sifreliyor güvenlik için ideal Derim almak için düşünmeden alırım yalnız biraz daha Uygun fiyat fiyat konusunda esneklik yapmaları lazım
-
takıp.
bu tip atraksiyonlar arkasında ciddi destek olmadıkdan sonra başlar ve biterler. kısa zaman sonra tarihin tozlu raflarına düşer
|
kırk saattir Sailfishi hatırlamaya çalışıyordum ,imdada yetiştin kardeşim teşekkür ederim.
Katkıda bulunmak gerekirse ,bu tür sistemler (görece bağımsız ) ios/android ten 3-4 kat hızlı olabiliyor ,cihazı kasrmıyor ve en önemlisi her saniye seni gözlemiyor. |
Yazılım on numara. Dual boot denemeleri Windows 10 ve Ubuntu ile Sailfish arasında test ediliyordu uzun zamandır.
Bu şahane bir cihaz, çipset görece yeni fakat G99 yerine Dimensity 900, 930 gibi orta segment bir çipin kullanılması daha iyi olabilirdi. |
size pahalı gelen bu telefonun 2-3 katı sizi takip etsin birileri diye para döküyor, bu telefonda ise sizi takip etmesin diye veriyorsunuz o paraları :) bence bu telefon günümüz şartlarında bulunmaz bir nimet olma ihtimali var... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X