Şimdi Ara

Volt mu Amper mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz eminim ki bu soru herkesin kafasını kurcalıyor. Oto amfisini evde kullanmak için amper mi daha önemli yoksa volt mu

• Amper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla amfilerin içerisindeki smps devresi 10-16 volt arası gelen akımı çıkış katının ihtiyacı olduğu voltaj değerine yükseltiyor. Doğru biliyormuyum acaba
  • ARKADAŞIM AMFİNİN İHTİYACI 12-16 VOLT ARASIDIR BU VOLTAJI SAĞLADIKTAN SONRA AMPERİN ÖNEMLİDİR DÜŞÜK AMPERLE VERİMLİ ÇALIŞMAZ BELKİ HİÇ ÇALIŞMAZ AMPER ÖNEMLİ OLMASAYDI ARAÇTAKİ AKÜLERDE DÜŞÜK AMPER OLURDU SENİN EVDE KULLANACAĞIN İÇİN SANA TAVSİYEM UCUZLUK AÇISINDAN GİT BİR BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR GÜÇ KAYNAĞI İSTE İKİNCİ EL VER 20 TL 300 WATT YETERLİ OLACAKTIR ONLARIN ÇIKIŞLARI 12 AMPER FİLAN OLUYORDU UCUZA GETİRİRSİN İŞİ YADA 8,5 VEYA 10 AMPERLİK BİR GÜÇ KAYNAĞI ALABİLİRSİN .

• minkrs kullanıcısına yanıt
    12 amperlik bi guc kaynagiyla anfiyi beslesen bile cok yetersiz kalacagindan guc kaynagi yanar stereo anfi icin en az 30 amperlik bir guc gerekir. 12 amper pc guc kaybagiyla oto teyp saglikli calistirirsiniz ancak..

• Peki abi diyelim ki amfi 250 Watt rms veriyor ama 13.8 voltta. bende diyorum ki çıkış 12 voltta daha mı zayıf olur

• Birde power supply dan 15.3 volt (+3.3 volt/-12 volt) alınırmı alınırsa amper değeri ne olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    220 VOLTTA KAÇ AMPER VAR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halit95 kullanıcısına yanıt
    volt artinca amper degeri artmaz.. pc supplyde 12v da kac amper verdigi yazar tekrar soyluyorum anfi icin yetersizdir pc supplyler smps adaptorler daha sagliklidir 12v 30amper smps almalisin bitane

diger soruna gelince amfi uzerlerinde yazan rms degerleri standart 14.4v da verdigi degerlerdir... voltaj dustukce verdigi rms degeride duser 14.4v 100 rms veren anfi 12v ta 75-80 rms civari surekli guc saglar

• Anladım abi çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.