Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar siyah sipariş etmiştim temmuz sonu ağustos başı teslim, ama füme kaplama yaptırmak istiyorum, bir ihtimal bmw mavisi de olabilir. Neler tavsiye edersiniz?

Siyah harika bir renk ama gözümü cok korkutuyor bakımı zor olduğu için. Çok yogun çalışıyorum yıkama fazla vakit ayirabilecegimi sanmıyorum.

Başka siyah sipariş veren var mı?

P.S. şu ana kadar tüm araçlarım beyazdı, sıkıldığım için siyah tercih ettim zaten ya siyah ya beyaz dendi muaf olduğu için.
    Yoksa ekstra ne vermem gerekiyorsa verir istediğim rengi almak isyerdom2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    7-8 gunde teyit ediyorlarsa ne güzel..ben maliyeyi aradim hastanrye gonderdiniz mi diye (aralari 300 400 m) mektup yollamislar..bu surec 30 gun suruyor dedi...🤣 dedim ben elden alip gotur getir yapsam olmaz mi diye..olmaz dedi...agustosun ilk haftasinda anca cikar dedi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Waysee21 W kullanıcısına yanıt
    Bu trafik sigortasi neden herkesde farkli fiyat cikiyor bilen var mi acaba? Ben 1150 ye yaltirdim marpheden baska bir arkadas 550 ye yaptirmis 🤣 ayni sirket bide..

• rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    okudugunuz ilginc veya önemli bilgiler olursa kitapçıkta bizimlede paylasin.. birde size 7 anahtar mi verdiler arac tesliminde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperDönmez -- 12 Temmuz 2020; 1:21:9 >
  • AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    2 normal, 1 küçük suya dayanıklı, 2 de torpido anahtarı verdiler bana

Edit: Büyük anahtarların içinde de metal anahtarlar varmış, yeni gördüm 😂 Evet 7 diyebiliriz artık 🤷🏻‍♂️😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakibalikroka -- 12 Temmuz 2020; 9:39:32 >
    Çünkü sizin daha önce adınıza otomobil yokmuş 4. Basamaktan başlıyorsunuz yada adınızdaki otomobilin devrini vermemişsiniz indirim hala adınızdaki otomobilde . Çünkü sistem tc üzerine. Ve trafik sigortasıda 7 basamak vardır 4. Basamak yeni alanlar yada ne bilim 2 yada 3 arabası olanlardr . Onlar 1100 tl 1450 tl arasındadır . Şimdi siz bir yıl boyunca kaza yapmasanız 5. Basamağa çıkacaksınız seneye 950 1000 tl arasında yapacaksınız Allah korusun kaza yapsanız 3. Basamağa düşeceksiniz 2000 2300 tl arasında cıkar. Biraz uzun oldu umarım açıklayıcı olmuştur. Bide bnde sigorta ve kasko yaptırın aynı terminatları ve aynı şirketlerden kesiyoruz bayile . Niye bayi kazanıyor esnaf kazansın ☺️☺️

• Uzun olmasi daha iyi olmuş..olayi hic bilmiyordum simdi tam anlamiyla anladim..

• quote:

Orijinalden alıntı: server_

Arkadaşlar siyah sipariş etmiştim temmuz sonu ağustos başı teslim, ama füme kaplama yaptırmak istiyorum, bir ihtimal bmw mavisi de olabilir. Neler tavsiye edersiniz?

Siyah harika bir renk ama gözümü cok korkutuyor bakımı zor olduğu için. Çok yogun çalışıyorum yıkama fazla vakit ayirabilecegimi sanmıyorum.

Başka siyah sipariş veren var mı?

P.S. şu ana kadar tüm araçlarım beyazdı, sıkıldığım için siyah tercih ettim zaten ya siyah ya beyaz dendi muaf olduğu için.
    Yoksa ekstra ne vermem gerekiyorsa verir istediğim rengi almak isyerdom2.
    Ben de siyah verdim, metalik siyah.. Toz ve leke gösterecektir ama onun 1.sınıf duruşu diğerlerinde yok. Bir de mavimsisiyah bir renk var ama ülkemizde xc40 a o seçeneği vermiyorlar. Bence siyah renk gözünüzü korkutmasın iyi bir tercih diyebilirim, zevkler ve renkler tartışılmaz

• server_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin karakterinize bagli benim 2 onceki aracim metalik gri geciyordu ama bildiginiz fume siyahin bir acigi gibi bisey. Yikayinca durusu 5 yildiz 10 numara. Ama tozlu yola gir cik hersey uzerinde 3 gunde tozlu gorunuyordu. Her gun aracinizi kullaniyorsaniz ve surekli aracla ilgilenen titiz birisi iseniz sorun olmaz. Seramkk kaplatir 3 gunde bir fiber bezle silersiniz olur biter. Benim gibi large biri ve aracinizi 3 4 gunde bir binerseniz muhtemelem her araciniza goruste nerden toz oldu dersiniz.simdiki aracim gumus gri ici toz olmadikca yikamiyorum desem yeridir tam benlik ne zaman yikattigimi hatirlamiyorum bile kir toz gostermiyor. 2 ay tutdugu bile oluyor. Bende kirmizi veya pebble gri secerdim. Malesef beyaz veya siyah denince beyazi sectim. Suda gercek beyazin eski popularitesi yok. Daha cok kum beyazi gri mavi turevleri tercih ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin Hapak -- 12 Temmuz 2020; 7:12:40 >
  • Yeni araclarina kavusanlardan volvo on callu kullanabilen var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: zarabot

Ben de siyah verdim, metalik siyah.. Toz ve leke gösterecektir ama onun 1.sınıf duruşu diğerlerinde yok. Bir de mavimsisiyah bir renk var ama ülkemizde xc40 a o seçeneği vermiyorlar. Bence siyah renk gözünüzü korkutmasın iyi bir tercih diyebilirim, zevkler ve renkler tartışılmaz

Alıntıları Göster
    Hocam, ben folyo kaplama yaptırmayı düşünüyorum, seramik yaptırmayacağım. Siz siyah renge ne yaptırmayı düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: server_

Hocam, ben folyo kaplama yaptırmayı düşünüyorum, seramik yaptırmayacağım. Siz siyah renge ne yaptırmayı düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Seramik yaptırma niyetindeyim, sattığım araç 3" sene kullanmama rağmen hala parlak ve güzel görünüyordu, folyo hakkında bilgim yok nasıldır, Bi deneyiminiz var mı

• Muafiyetli araç bekleyenler için bir bilgi paylaşayım. Eski rapor olmasına rağmen 2 iş gününde halloluyor. Bir gün vergi dairesi. Ertesi gün hastane. Posta yolunu değil mail ya da faks yolunu tercih edin. 2 günde bizim işlemler tamam oldu. Öyle 10-15 günler yok yani. Ki bizimki başka bir ildeki hastaneydi.

• Arkadaşlar Perşembe günü vergi dairesinin hastaneye posta yoluyla rapor onayına gönderildiğini öğrendim. Bugün hastaneye gittiğimde henüz gelmediğini, kendilerine ulaşması akabinde heyete onaya gönderdiklerini belirttiler. Muhtemelen bu hafta da yetişmez posta yoluyla olması nedeniyle.

• Merhaba arkadaşlar. Mayıs teslim denip aracını hala alamayan var mı. Ben bıktım artık bu geldi gelecek sözlerinden

• kuleli160 K kullanıcısına yanıt
    Ben vergi dairesini aradim...maalesef burada posta yolu zorunlulugu var diger sekilde yapilanlarin hepsinde de ileride sikinti cikar dediler..mutlaka posta ile gelcek gitcek dediler (konya)...diger sekilde posta bize ulasmadan onceki bir tarihte arac alim satimi yalilirsa 2 3 yil icinde sayistay incelemesinde sikinti cikar dediler...keske bizdede mail yoluyla 2 gunde haletseler mecburen bekliyoruz..ben fax cektiriyim dedim elden getir gotur yapayim ugrasmayin dedim ama nafile..

• Araclarina kavusan arkadaslarima bir sorum olacakti.. (otv muafiyetli alanlara ozellikle)

1- tescil masraflari nekadar tutuyor? Ve nerede yani kime veriliyor? (notere verilen para mi)

2- bayi mi ödüyor yoksa biz mi ödüyoruz?

Bu konuda bilgi verebilirmisiniz

Hepsini bayi ödüyor, araç fiyatına dahil...

• alin49 A kullanıcısına yanıt
    Araç geldi fakat muafiyetli işlem olması nedeniyle hala bekliyorum

• Ağustosta araç bekleyen arkadaşlar, 5 Ağustos Türkiyeye geliş vakti, duyumu aldım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.