Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya cok güzel haber muafiyetliler dahil mi bunlara acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Bizim ödeyeceğimiz herhangi bir masraf var mi? Arac fiyati disinda..noterde filan ?

• AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Yok, trafik sigortası, kasko var, onlar malum, onun dışında yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperDönmez

Ben vergi dairesini aradim...maalesef burada posta yolu zorunlulugu var diger sekilde yapilanlarin hepsinde de ileride sikinti cikar dediler..mutlaka posta ile gelcek gitcek dediler (konya)...diger sekilde posta bize ulasmadan onceki bir tarihte arac alim satimi yalilirsa 2 3 yil icinde sayistay incelemesinde sikinti cikar dediler...keske bizdede mail yoluyla 2 gunde haletseler mecburen bekliyoruz..ben fax cektiriyim dedim elden getir gotur yapayim ugrasmayin dedim ama nafile..
    Posta gelecek zaten. Ben hastaneye hem postalattım hem de işlemler hızlansın diye mail ve fax çektirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuleli160 -- 14 Temmuz 2020; 21:38:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarabot

Seramik yaptırma niyetindeyim, sattığım araç 3" sene kullanmama rağmen hala parlak ve güzel görünüyordu, folyo hakkında bilgim yok nasıldır, Bi deneyiminiz var mı

Alıntıları Göster
    Hocam hiç tecrubem yok folyo ile ilgili ama tecrubeli kime sorsam seramikten ziyade pahali olmasina rağmen folyo diyor

• server_ S kullanıcısına yanıt
    1 hafta once intrnetten forumdan okumustum siz soylemeden once. Oncelik olarak folyoda yirtilma kalkma riskini soyluyorlardi. Bunlar olmasa bile omru bitince degistirmek icin sokunce aracta renk kaybi oluyormus. Ozellikle sadece kaput korumayi tavsiye etmiyorlar kaput boyali gorunuyor diyorlardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Hapak

1 hafta once intrnetten forumdan okumustum siz soylemeden once. Oncelik olarak folyoda yirtilma kalkma riskini soyluyorlardi. Bunlar olmasa bile omru bitince degistirmek icin sokunce aracta renk kaybi oluyormus. Ozellikle sadece kaput korumayi tavsiye etmiyorlar kaput boyali gorunuyor diyorlardi.
    Hocam, bu dediğiniz folyo cikinca araçta ki renk solması olayı, stek folyolar için de geçerli mi? Folyonun kalitesi çok önemli. Renk solması olayını hiç duymadım kaliteli folyolar için.

• Dün bir arkadaşımıza, temmuz sonu ağustos başı teslim sözü verilen, aracınız gemide diye bilgi verilmiş.

Başka aracı gemide bilgisine ulaşabilen var mı?

4 haziran da verdiğim sipariş için 15 temmuzda gemi geliyor hazırlıklarınızı yapın bilgisi verildi konya bayii den...
    Hocam hatirlamiyorum forum sitesinde okumustum satarken kaput boyali cikiyor yaziyordu. Sadece kaputu folyo yaptiranlari ozellikle uyariyordu. Tanidiginiz guvenilir bu isten anlayan birisi varsa onlardan daha detayli bilgi alin.

• Bizim bayii biraz ketun gemi gelene kadar bilgi vermemiz yasak diyordu. Sagolsun Mehmet arkadasimiz yazinca st ne mesaj attim. Gemiler geliyormus diye oda gemi yuklemede yazmis. 2haziran kaparo vedim 15 agustos teslim demislrdi birden fazla gemi mi var acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: server_

Dün bir arkadaşımıza, temmuz sonu ağustos başı teslim sözü verilen, aracınız gemide diye bilgi verilmiş.

Başka aracı gemide bilgisine ulaşabilen var mı?
    Ben dün paylaşmıştım, 5 Ağustos Türkiyeye geliş tarihi deiler

• Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Ben Mart ayında sipariş verdim hala net bir bilgi vermiyorlar. Bayram sonrasına kalacağını söylüyorlar :(

Bende xc60 aracım için Stek Dynoshield yaptırcam. Stek Dynoshield(Poliüretan) sararma yapmıyor. Oraguard(PVC) sararma yapıyor. Çok araştırdım Stek Dynoshield’te karar kıldım. Diğer markalara göre pahalı ama kafam rahat olacak hiç olmazsa.

• Merhaba,
    Bende ağustos ayı içerisinde teslim bekleyenlerdenim. Ancak halen alıp almama konusunda kararsızlığım var, sebepleri ise satış danışmanının donanım özelliklerini göndermemiş olması, bana sadece cam tavan yok demişti bu da çok kafamı kurcalıyor zira Türkiye'ye gelen xc40ların tamamında cam tavan var belkide gelecek olan bu postada sadece cam tavan olmayacak bu da muafiyetli alanlar için büyük dezavantaj. Zira aynı ücrete daha az özellikte araç alınmış olacak ve satışında da dezavantaj oluşturacak. Ayrıca yakıtından da biraz korkmuyor değilim. Araç binip gezmek için alınır bence. çok yakınca da insan soğuyor arabadan.
    Muafiyetli olarak ağustosta teslim alacak arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. Kendilerine gönderilmiş teklif formu var mı acaba. ben daha fazla eksiklik ile geleceğini düşünüyorum. Ayrıca dediğim gibi cam tavansız olmasının dezavantajı olması ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.
    İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: brykkn

Bende xc60 aracım için Stek Dynoshield yaptırcam. Stek Dynoshield(Poliüretan) sararma yapmıyor. Oraguard(PVC) sararma yapıyor. Çok araştırdım Stek Dynoshield’te karar kıldım. Diğer markalara göre pahalı ama kafam rahat olacak hiç olmazsa.
    Fiyat olarak ne fiyat verdiler, hangi şehirde? Sanırım seramik yerine ben de stek tercih edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: brykkn

Seramik vs yaptırmış ve çok faydasını görmemiş biri olarak bu aracıma kesinlikle seramik yaptırıp parayı çöpe atmayacağım. Sizin gibi Stek Dynoshield'i öven çok, videoları da kafama yattı. Sararma yapmaması, kendi kendine çizikleri düzeltmesi vs. Ama fiyatta çok önemli.

Ben cuma günü xc40'ı teslim alacağım. Ardından cam filmi ve stek için arayışa başlıcam bakalım. Siz ne fiyat aldınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuleli160 -- 15 Temmuz 2020; 18:47:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuleli160

Seramik vs yaptırmış ve çok faydasını görmemiş biri olarak bu aracıma kesinlikle seramik yaptırıp parayı çöpe atmayacağım. Sizin gibi Stek Dynoshield'i öven çok, videoları da kafama yattı. Sararma yapmaması, kendi kendine çizikleri düzeltmesi vs. Ama fiyatta çok önemli.

Ben cuma günü xc40'ı teslim alacağım. Ardından cam filmi ve stek için arayışa başlıcam bakalım. Siz ne fiyat aldınız acaba?

Alıntıları Göster
    Siz de aldığınız fiyattan haberdar ederseniz sevinirim, keza ben de fiyat araştıracağım

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    Net bir fiyat için arabayı bekliyorum. Ama tahminime göre 10-15bin arası olur. İzmir’deyim. Seramik daha önceki aracımda vardı bir esprisi yok açıkcası.

• kuleli160 K kullanıcısına yanıt
    10-15bin gibi bir rakam olacak XC60 için.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.