Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 360er

Ben temmuz sonu kaparo vermiştim kasım teslim için. Eğer fiyatlar 480 bandına çıkarsa muhtemelen aracı alamayacağım :(
    480.000 gecmez bence gecerse satisi azalir
    Xc40 cok tutuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracim gunruk islemleri yarin bitecekmis
    Persembe bayide olacakmis

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Temmuz başı XC40 teslim alırken 696 binden 2 adet xc60 kaporası vermişti bir müşteri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treleibus

Temmuz başı XC40 teslim alırken 696 binden 2 adet xc60 kaporası vermişti bir müşteri.
    O fiyati hic duymadim ya ben
    Ama olabilir hala
    Resmi fiyatlarini aciklamadi volvo

• quote:

Orijinalden alıntı: 360er

Üstadım benim fiyatım maalesef belli değildi. Açıklanacak yeni fiyat üzerinden sabitleme yapılacak. Çok da heveslendik, her şeyin hayırlısı. Henüz arayıp fiyat bu demediler ancak %14 bandında bir artış olacağını öngörüyorum, tamamen şahsi fikrim.
    XC40 için fiyat belli oldu mu?
  • Siteye yuklenmis fiyatlar ham fiyatı 410.541 olmus

• V60 cc fiyati hala ayni neden anlamadim

• Aracim bayiye indi cok sukur
    Yerin islemlermlere basliyoruz

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin

• Bu nasıl iş anlamadım. Temmuz sonu teslim dediler. Ağustos 19 oldu hala araç üretildi mi haberimiz yok. Ne arayan var ve ne soran. Bi arama zahmetinde bulunup aracınız gecikecek bile demiyorlar. Öyle ne olacağını bilmeden bekliyoruz. Ne zaman üretilir, ne zaman gemiye biner hiç bir bilgimiz yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: server_

Bu nasıl iş anlamadım. Temmuz sonu teslim dediler. Ağustos 19 oldu hala araç üretildi mi haberimiz yok. Ne arayan var ve ne soran. Bi arama zahmetinde bulunup aracınız gecikecek bile demiyorlar. Öyle ne olacağını bilmeden bekliyoruz. Ne zaman üretilir, ne zaman gemiye biner hiç bir bilgimiz yok maalesef.
    Bana da temmuz sonu dediler 5 ağustosta aldım, darısı başınıza

• server_ S kullanıcısına yanıt
    Sancılı bir dönemdesiniz evet ama fiyatınızın sabit olması çok büyük kazanç. Ben v60 siparişi verdikten 1 hafta sonra sordum üretimde demişlerdi nasıl olduysa aynı hafta gemiye bindi geldi. Sizin araç gemide bile olabilir belki o yüzden sabredin.
  • Xc40’a talep cok fazla tum avrupada
    Fabrika belcikada ve virus cok etkiledi belcikayi

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Sabit fiyat büyük avantaj. Benim yakındığım nokta iletişim eksikliği. Gecikme yaşanabilir çok doğal. Deseler ki araç 15 eylülde üretilecek ekim sonunda teslim edilecek, ona bile razıyım. Ama belirsizlik çok kötü bir şey.
    Her gün acaba bugün üretildi mi diye beklemekten yoruldum. Bi açıklama bile yok.

• server_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam st den cevap alamıyorsanız satış müdürüne sorun. O da olmadı volvo tr ye sipariş kodunuz ile mail atın bilgi verirler mutlaka. St çok yoğun olduğundan bilgi alabilmek çok zor. Ben 1 kere bayiye gittim müşterisi vardı ondan sonra sağolsun gemi bilgisine varana kadar söyledi.
  • Temmuz sonu Ağustos başı denilen arkadaşlar aracını teslim alan var mı benim araç hala bayiye gelmedi nasıl bir iştir anlamadım müdür bile aracın nerde olduğunu bilmiyor 8 gündür tır firmasına verildiğini söylüyor

• Aracimi bayiye indirmisler kasko sigorta teklifi alan varmi en uygun hangi firma cikiyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Evlksc

Temmuz sonu Ağustos başı denilen arkadaşlar aracını teslim alan var mı benim araç hala bayiye gelmedi nasıl bir iştir anlamadım müdür bile aracın nerde olduğunu bilmiyor 8 gündür tır firmasına verildiğini söylüyor
    Henüz benim de aracımdan bilgi verilmedi, gözüm telefonda

• mehmetnil.16 M kullanıcısına yanıt
    3.800-4.500 arası çıkıyor. tamamen limit ve muafiyetlerle alakalı.
  • Bizim V60 lar bayilere ulaştı işlemler yetişirse yarın aracımı teslim alacağım inşallah. Darısı bekleyenlerin başına inşallah tez zamanda aracınıza kavuşursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.