Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • St gemi ile ilgili bilgi vermedi sadece Eylül ilk yarısı teslim on görülüyor dedi.
    Burdan yola çıkarak gemidedir diyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım hazırmış almaya gidiyorum şimdi. Darısı bekleyenlerin başına.
  • 2 Hafta önce rezerve ettiğim ve onaylanan kredim, 2 haftalık gecikmeden dolayı iptal oldu, bugün çektiğim orandan dolayı 20 nin TL zararım oluştu. Ülkemizin yaşadığı dalgalı ekonomik sıkıntılardan dolayı ve pandemi kaynaklı yığılma ve buna bağlı geç teslimattan kaynaklanan bu durumu arabanın nazar boncuğu olarak görüyorum, inşallah hayırlı olur

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.

• Teşekkürler.

• Nihayet öğlen saatlerinde aracımı teslim aldım. Darısı diğer arkadaşların başına. Cihan Beyden önce aldığım için ayrı bir mutluyum 😁😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isdemircan57

Nihayet öğlen saatlerinde aracımı teslim aldım. Darısı diğer arkadaşların başına. Cihan Beyden önce aldığım için ayrı bir mutluyum 😁😁😁
    [:

• server_ S kullanıcısına yanıt
    Bence gemide değildir benim satış temsilcisi gemiye bindiği anda arayacağım gemi bilgisini takip sitesini falan vereceğim dedi çünkü.
  • isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    O niye ki😀

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Ben daha birincisine kavuşamadan arkadaş ikinciyi alacaktı. Aksi olsa Pes diyecektim 😀😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: isdemircan57

Nihayet öğlen saatlerinde aracımı teslim aldım. Darısı diğer arkadaşların başına. Cihan Beyden önce aldığım için ayrı bir mutluyum 😁😁😁
    Hocam benim ozel plaka isim vardi
    Amir persembe gunu gelmedi ise
    Cuma ayarladim plakayi
    Faturam kesildi nasip olursa pazartesi alicam
    Arabam oldugu icin cok takmiyorum

• Bende temmuz sonu 417 sabit fiyat ile sipariş verdim ekim ayı teslin olarak. Yalnız herhangi bi sözleşme falan gibi birsey duzenlenmedi. ST fiyatın sabit olduğunu soyledi. Aranizda sozlesme yapan oldumu sadece söze guvenebilirmiyiz acaba

• ruk89 R kullanıcısına yanıt
    Aracın özellikleri ve fiyat bilgisi olan teklif formu olmalı. Onu isteyin maille gönderirler.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun hocam.
    Bizimkisi latife😄

• ruk89 R kullanıcısına yanıt
    Kapora verdınız mı? sabit fiyat yazılı bir kagıt vermedıler mı ? Bunların olması lazım aslında ama? XC90'a 50.000 kapora alıp 2 sayfa arac ozellıklerı v fıyat sabıt yazılı kagıt verdıler bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Bence gemide değildir benim satış temsilcisi gemiye bindiği anda arayacağım gemi bilgisini takip sitesini falan vereceğim dedi çünkü.
    St bazen arac gemide oluyor ama sisteme girilmemis olabiliyor, o zaman da biz gemide olduğunu göremiyoruz dedi. Bana Eylul ilk yarısı teslim dendi (normalde temmuz sonu teslimdi) zaten su anda gemide değilse ekimi buluren erken.

• soul_spear S kullanıcısına yanıt
    25 bin kapora verdim. Son 20 dk kalmıştı st siparişi gectim dedi. Ama yazılı bisey yok şuan elimde. Onlarda kayıtlıdır heralde problem çıkacağını dusunmuyorum ama dusunduruyor yinede

• treleibus T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler son dk olduğu icin gondermediler galiba. Yarin isteyim bari. Satış temsilcisinede birsey denmiyor dogru dürüst cevap vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Kapora verdınız mı? sabit fiyat yazılı bir kagıt vermedıler mı ? Bunların olması lazım aslında ama? XC90'a 50.000 kapora alıp 2 sayfa arac ozellıklerı v fıyat sabıt yazılı kagıt verdıler bana.
    Hocam ne zaMan kapora verdiniz gecen haftami ?
    Kaca geldi arac size

• quote:

Orijinalden alıntı: Eudo

s90 sıparıslerın acılmasını 1 aydır beklıyorum hala sıparıs acılmadı

xc60 ekim teslım kaporamı yatırırken s90 da aynı fıyatlarda olur demıstı

xc60 için satıs temsılcısı en az 50 bın zam gelır dıye beklentısını dıle getırdı

butun alman arabalarını kullandık arac bulsaydım yıne alman alacaktım ama volvonun sabıt fıyat polıtıkası benı cezbetti bırde volvo deneyelım dedık

tasarım konusunda ıc mekan hala rakıplerınden gerısınde sırf ıc mekandan dolayı 2012 de s60 almaktan vazgecmıstım

donanımsal olarakda almanlar volvoya rakıp olamıyor

umarım sabıt fıyat polıtıkasında kurlar asırı artı bahanesıne sıgınıp yanlış iş yapmazlar

sabrı beyın buradakı varlıgı cok ozeldi yenı gorevınde basarılar dılerım
    Hocam merhaba
    S90’dan haber varmi acaba
    Siparis ne zaman acilacak
    800.000 altina gelirse efsane olur diye dusunuyorum
    Bilgi alip paylasirsaniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.