Şimdi Ara

Volvo c30 blow off

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce volvo c30 1.6d sport 2011 modelini aldım araca blow off uygulanabilirmi zararı ne olur yararı ne olur.. aracı yeni aldığımdan neler yapılabilir onuda bilmiyorum bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer..

• Taktirmayin bence orijinalligini bozmk bir yana sorun cikabikir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Taktirmayin bence orijinalligini bozmk bir yana sorun cikabikir.

takılıyomu yani?
  • Aracınız çok hoş ve güzel bir araç.

Öncelikle Blow Off dizel araçlarda ses çıkarır sadece performansa bir etkisi yoktur.

Sizin araçta bildiğim kadarıyla 1.6 dizel focus motoru var uygulanır ama sadece ses

Benim de çok sevdiğim bir araç blow off yaptırmayın derim bir de dizel araç fazla kurcalamaya gelmez bunu da ekleyeyim.

Blow off ne kadar size turbonun devreye girmesini hızlandırsa da hasarlara neden olabilir.

Turbo fazla ısınabilir mesela.

Bir de araç dizel bence onun yerine chip deneyin derim hem daha sağlıklı hem daha sorunsuz olur.

Bu arada araca body kit yaptıracak mısınız? R-Design yaptırırsanız ekstra hoş durur bence.

İleride eski kasa 2.5 motorlu bir tane sahip olmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 21 Ağustos 2014; 18:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Aracınız çok hoş ve güzel bir araç.

Öncelikle Blow Off dizel araçlarda ses çıkarır sadece performansa bir etkisi yoktur.

Sizin araçta bildiğim kadarıyla 1.6 dizel focus motoru var uygulanır ama sadece ses

Benim de çok sevdiğim bir araç blow off yaptırmayın derim bir de dizel araç fazla kurcalamaya gelmez bunu da ekleyeyim.

Blow off ne kadar size turbonun devreye girmesini hızlandırsa da hasarlara neden olabilir.

Bir de araç dizel bence onun yerine chip deneyin derim hem daha sağlıklı hem daha sorunsuz olur.

Bu arada araca body kit yaptıracak mısınız? R-Design yaptırırsanız ekstra hoş durur bence.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Aracınız çok hoş ve güzel bir araç.

hocam araç inanılmaz güzel yolda nasıl gidiyor bir görseniz inanılmaz 2011 üstü galiba kasa değişiyo konforlu..

peki body kit ne tavsiye edersiniz? mesela egsoz taktırmak istesem kaç desibelden sonrası yasağa giriyo?

• Skinny-Black S kullanıcısına yanıt
    Arabaya egzoz vs. gibi apaçi unsurlar takmaya gerek yok.Sonuçta 1.6 dizel araba.Onun yerine görünüş olarak güzelleştirme daha iyi bir seçenek.

Tavsiyem R-design kit taktırmanız olur.Zaten Volvo'nun kendi kiti.
  • hocam ne kadar tutar sence?
  • Skinny-Black S kullanıcısına yanıt
    Hocam vallah ne desem yalan kalitesine göre fiyatı değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skinny-Black

merhaba arkadaşlar

2 gün önce volvo c30 1.6d sport 2011 modelini aldım araca blow off uygulanabilirmi zararı ne olur yararı ne olur.. aracı yeni aldığımdan neler yapılabilir onuda bilmiyorum bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer..

Cuf cufff cufff of çok güzel ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracınızın turbosunda %99 wastegate bulunmakta. blowoff un zararı değil yararı olur ama turbonun sağlığı açısından. performansa bir katkısı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.