|
Bildirim
Zaten 2.0 motor olduğu için vergi yüzünden rakiplerinden çok daha pahalı kalıyordu. Birde üzerine ek vergi geldiğinde satamayacaklarını fark ettikleri için bu kararı almalarına şaşırmadım...
|
Çok farklı anlamlar yüklenilmiş. Fiyat fazlaymış da vs.
Denklem çok basit. Çin'den ithal edilen araçlara ek vergi geldi.(esasen Chery ve türevleri için getirilmişti iç pazardaki baskıdan dolayı) Ee adamlarda baktı, benim 3m'ye sattığım araç 4m olacak, o fiyata da zaten çok sınırlı satabilirim, bunun yedek parçası, servis ağı, satış sonrası desteği derken bana maliyeti şu kadar olacak, getirmesem daha mantıklı dediler haliyle. Volvo'nun koyduğu motoru, içindeki malzeme kalitesini BMW falan koysa o 3m'lik araçları 4-5m'dan itelerlerdi. 3.5 milyon para verip 1.6 motora binmek nasıl bir vizyon tartışılır. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 19 Ağustos 2024; 13:11:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öyle de keşke bize de seçenek bıraksalar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten kaç tane satıyordu? onların açısından büyük bir kayıp olmayacaktır. Her nedense bu Volvo lar türkiyede istenilen rağbeti bir türlü yakalayamıyor. Herks BMW Mercedes hayranı. Yurt dışından gelen gurbetçilere bakıyorum Volvo nerdeyse hiç yok paso Merso BMW WV Audi bile oldukça az var. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |