Şimdi Ara

volvo s40 2008 bagaj kapağı kilit sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
16.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

quote:

Orijinalden alıntı: blade038

Arkadaslar Ne yazikki tamir ettigimiz parca 1 gun bile dayanmadi. Iyice parcalandi. Bende ford cikmacisina gittim. Ayniymis focusla. 90 lira verip onu taktim. Bilginiz olsun..

Focus ile tam olarak aynı olmadığını söylediler.Elektrik soketleri değişikmiş.Başka farklılıklarda olabilir.Bilemiyorum deadlock gibi.
    S40'ın çıkması 180tlmiş.Orjinali 416tl.
    Çıkmacılarda iyi fırsatçı.Bakayım artık belki orjinal alırım.

sizde de mi aynı problem oldu?

aynı şekilde içinde ki mil mi kırılmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Yukarıdaki kırık olanlardan 2. fotoğraf benim aracıma ait.

Yaklaşık 1 ay oldu.Kilit mekanizması çıktığından içeriden elle açabiliyorum.Kilitlenmiyor ama dışarıdanda açılmıyor.
    Kışın arabayı pek kullanmadığımdan sıkıntı olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Yukarıdaki kırık olanlardan 2. fotoğraf benim aracıma ait.

Yaklaşık 1 ay oldu.Kilit mekanizması çıktığından içeriden elle açabiliyorum.Kilitlenmiyor ama dışarıdanda açılmıyor.
    Kışın arabayı pek kullanmadığımdan sıkıntı olmuyor.

anladım demek ki bu modellerde kronik bu problem.

ben çok kolay ve ucuza tamir ettridim, 2 yıldır da kullanılıyor ama diğer arkadaşınki olmamış...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blade038

Arkadaslar Ne yazikki tamir ettigimiz parca 1 gun bile dayanmadi. Iyice parcalandi. Bende ford cikmacisina gittim. Ayniymis focusla. 90 lira verip onu taktim. Bilginiz olsun..

Focus ile tam olarak aynı olmadığını söylediler.Elektrik soketleri değişikmiş.Başka farklılıklarda olabilir.Bilemiyorum deadlock gibi.
    S40'ın çıkması 180tlmiş.Orjinali 416tl.
    Çıkmacılarda iyi fırsatçı.Bakayım artık belki orjinal alırım.

2008 model focusla aynı, diğer modellerde vardı adamda ama onlar çok farklıydı. 2008 modelle kıyasladık. birebir herşeyi aynıydı. sorunsuz takıldı. maşallah diyelim.

bu arada bana sanayide sıfır fiyatına 250 dediler çıkması 140 150 civarı. yardımcı olabilirim yer konusunda..

• Bende bu kilitlerle ilgili birşeyler somak istiyorum söken arkadaşlara. Bende bagaj lambası yanmıyor. ampul ve sayıresağlam gitiğim oto elektrikçisi kilitçiye yönlendirdi daha gitme fırsatım olmadı. sizce kilite kontak varmı lamba için(olması gerekiyor ama budurumda ekrandada problem olmalı orada sorun yok) çift kontakt falan mı var diye düşünmeye başladım.
  • elektirikçiye gidersen işini çözer. bagaj döşemesini söktüğün zaman görürsün. sol taraftan gelen bir kablonun içinden 3 4 tane kablo kilitlere lambalara dağılıyor. tek tek kontrol kalemiyle kontrol ederek sorun var mı çözer. ama bence senin sorun ampülde. ya ters takılı, ya uygun olmayan ampül var yada ampül patlak..
  • bagaj kapak tesisatının kontrol edilmesi gerekiyor!
  • Merhaba,
    Ayni sorun abimlerin aracinda da olsutu ve servis parca icin 416 TL fiyat istiyor..
    Uygun sekilde tamiri nasil mumkundur?
    Arac 2008 model volvo s40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablo tesisatının onarımı mümkün.
  • kablo tesisatı ile falan hiçbir alakası yoktur. en azından konunun başındaki yazıları okuyunuz. 2 çözum yoluda anlatılmış. bu kadar erinmeyin yahu
  • Bizdeki sorun bagaj kapagi hic kilitlenmiyor hatta bagaj kapaginin kilidi hic tutmuyor.. Kisacasi bagaj kapanmiyor..
    İveriden de bagaj kapagi acik uyarisi yaniyor..
    Servis benzer 416 TL parca fiyati cikarttigi icin sorunu buraya da yazdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde ki sorunun boyle olmasının sebebi, parça bagaj açıkken kırılmış. o yuzden eski haline donmuyor. aynı parça değişcek. ford çıkması yada volvo çıkması alıp takın
  • Alali 1 sene olmadi yine acilmiyor iyi mi! Volcar altunizaden 400 civarinda bir fiyata almistim. Parca garantisi diye bir sey var mi? Varsa baska ilden degistirebilir miyim acaba?

• quote:

Alali 1 sene olmadi yine acilmiyor iyi mi! Volcar altunizaden 400 civarinda bir fiyata almistim. Parca garantisi diye bir sey var mi? Varsa baska ilden degistirebilir miyim acaba?

Var tabi ki.
    Yeter kı si müdahele etmeyin.
    Ne olur ne olmaz faturasını da bulabılırseniz onu da götürün.

• Tesekkürler :) Fatura duruyordu sanirim, en yakin zamanda goturup sonucu paylasirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.