Şimdi Ara

Volvo s40 anlayanlar kullanan lar bir BAKSINN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanan varsa ve ya bilgisi olan varsa bu s40 yedek parçası olsun sürüşü keyfi nasıldır bilen var mı ??

tavsiyelerinizi bekliyorum ona göre alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: mfe02

kullanan varsa ve ya bilgisi olan varsa bu s40 yedek parçası olsun sürüşü keyfi nasıldır bilen var mı ??

motor psa grubuna ait yani focusla aynı hemen hemen bnce focus vb sınıfta araba alacağınıza s40 süper araba bnde bakınıorum bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

kullanan varsa ve ya bilgisi olan varsa bu s40 yedek parçası olsun sürüşü keyfi nasıldır bilen var mı ??

motor psa grubuna ait yani focusla aynı hemen hemen bnce focus vb sınıfta araba alacağınıza s40 süper araba bnde bakınıorum bu aralar
    peki piyasası nasıl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclist1

Alıntıları Göster
    Kaç model araç? Motor tipi nedir? Kısaca hangi S40
  • 2000 model S40 kullanıcısıyım günümüz otomobilleri de dahil olmak üzere gözüm başka aracı görmüyor,aramıyor,böyle giderse S40 bizi bırakana kadar devam.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

2000 model S40 kullanıcısıyım günümüz otomobilleri de dahil olmak üzere gözüm başka aracı görmüyor,aramıyor,böyle giderse S40 bizi bırakana kadar devam.Saygılar.
    ARAÇ 1.6 benzinli + 2004 + full bunlar nasıldır fiyasası özellikle nasıl
    birde ford focus motoru sıkıntı verir mi
  • quote:

Alıntıları Göster
    fiyasa durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclist1 -- 21 Ağustos 2013; 14:18:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2000 model S40 kullanıcısıyım günümüz otomobilleri de dahil olmak üzere gözüm başka aracı görmüyor,aramıyor,böyle giderse S40 bizi bırakana kadar devam.Saygılar.

Sonsuza kadar sizinle o zaman hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphorium

quote:

:D peki satmak istesek ne olcak :d ölü fiyata mı gider
  • Benim araç için konuşmak gerekirse zaten piyasası ölü durumda 13 yılı devirmiş bir araç ve fiyatlarına bakarsanız ne durumda olduğunu anlarsınız.Alıp bir kaç sene biner satarım derseniz bu araçlara bulaşmayın derim zarar ettirir. Yıllarca binerim derseniz bu fiyata piyasada bu araçlardan daha iyi araç yok.
  • quote:

Benim araç için konuşmak gerekirse zaten piyasası ölü durumda 13 yılı devirmiş bir araç ve fiyatlarına bakarsanız ne durumda olduğunu anlarsınız.Alıp bir kaç sene biner satarım derseniz bu araçlara bulaşmayın derim zarar ettirir. Yıllarca binerim derseniz bu fiyata piyasada bu araçlardan daha iyi araç yok.

hımmm tam almak istediğim cevaptı teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Yasli arac sonucta ama olu fiyata gitmez yani...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yasli arac sonucta ama olu fiyata gitmez yani...

yani daha bilinmediği için 25 e aldığımızda 20 ye gider

• 2000 S40 2.0T kullanıcısıyım bu kasadaki güncel araçlardan bile çok daha iyi bir araçtır sürüş keyfi olarak, parçası abartıldığı kadar pahalı değildir hele ki servis takıntılı değilseniz işten anlayan bir usta ile uzun yıllar sorunsuz binersiniz aracınıza
    volvo güvenliği ön planda tuttuğundan araç nispeten ağırdır bu yüzden aynı segmentteki araçlardan daha büyük motor seçeneğine yönelmeniz daha iyi olur araç yüklüyken motoru zorlamazsınız bu sayede
    s40 dan önce 2008 jetta 1.9 tdi dsg midline kullandım ancak aralarında 8 yıl olmasına rağmen s40 her açıdan çok daha üstün bir araç
    jetta ile viraja sert girdiğinizde araç önden çekişli olduğunu hemen size hissetiriyor savuruyor kendini ama s40 da bu yok denecek kadar az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

2000 S40 2.0T kullanıcısıyım bu kasadaki güncel araçlardan bile çok daha iyi bir araçtır sürüş keyfi olarak, parçası abartıldığı kadar pahalı değildir hele ki servis takıntılı değilseniz işten anlayan bir usta ile uzun yıllar sorunsuz binersiniz aracınıza
    volvo güvenliği ön planda tuttuğundan araç nispeten ağırdır bu yüzden aynı segmentteki araçlardan daha büyük motor seçeneğine yönelmeniz daha iyi olur araç yüklüyken motoru zorlamazsınız bu sayede
    s40 dan önce 2008 jetta 1.9 tdi dsg midline kullandım ancak aralarında 8 yıl olmasına rağmen s40 her açıdan çok daha üstün bir araç
    jetta ile viraja sert girdiğinizde araç önden çekişli olduğunu hemen size hissetiriyor savuruyor kendini ama s40 da bu yok denecek kadar az
    artık şu saatten sonra hiçbir ikinci el aracı (eğer şansına öldüm parasına almak dışında) bir kaç sene binip karla satamazsınız. bundan 15-20 yıl önceki otomobil mantığı yok artık. piyasada 1 milyonun üzerinde satılık 2. el araç var. aşağı yukarı bütün otomobillerde satarken hep zarar edersin. onun için binerken keyif alacağın aracı alıp binecen

• quote:

Orijinalden alıntı: codalton

artık şu saatten sonra hiçbir ikinci el aracı (eğer şansına öldüm parasına almak dışında) bir kaç sene binip karla satamazsınız. bundan 15-20 yıl önceki otomobil mantığı yok artık. piyasada 1 milyonun üzerinde satılık 2. el araç var. aşağı yukarı bütün otomobillerde satarken hep zarar edersin. onun için binerken keyif alacağın aracı alıp binecen

haklsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: codalton

haklsın

Alıntıları Göster
    Valla ağustos ayında ilk aracımı aldım. 2001 s40 2.0T otomatik şanzıman... En ufak bir pişmanlığım, şikayetim yok araçla ilgili. İnanılmaz keyifle kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdigeThaMate

Valla ağustos ayında ilk aracımı aldım. 2001 s40 2.0T otomatik şanzıman... En ufak bir pişmanlığım, şikayetim yok araçla ilgili. İnanılmaz keyifle kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    2000 s40 kullanıcısı olarak gunumuz cogu sıfır aractan daha keyif verici.
    şnsana verdiğigi guven yeter..
    pisman olmazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: teblig

2000 s40 kullanıcısı olarak gunumuz cogu sıfır aractan daha keyif verici.
    şnsana verdiğigi guven yeter..
    pisman olmazsınız..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2008 model 1.6d dizel 130 bim km de almak takastan almak üzereyim araçın mazot enjektörü varmış yakıtı yanmayanı depoya yolluyormuş ordan sıkıntı varmış arkadaş söyledi contanın değişmesi lazım dedi bu sıkıntılı bir durummu bu conta pahalı bişeymi sadece contamı sıkıntı daha başka sıkıntı açarmı bu aracı kullanan arkadaş varsa yedek parça v.s nasıldır bakımları yapılmış 113 binde triger v.s başka ağır bakımları varmı motor 130 binde sıkıntı açarmı başımıza 113 binde turboda değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: kurban50

Arkadaşlar 2008 model 1.6d dizel 130 bim km de almak takastan almak üzereyim araçın mazot enjektörü varmış yakıtı yanmayanı depoya yolluyormuş ordan sıkıntı varmış arkadaş söyledi contanın değişmesi lazım dedi bu sıkıntılı bir durummu bu conta pahalı bişeymi sadece contamı sıkıntı daha başka sıkıntı açarmı bu aracı kullanan arkadaş varsa yedek parça v.s nasıldır bakımları yapılmış 113 binde triger v.s başka ağır bakımları varmı motor 130 binde sıkıntı açarmı başımıza 113 binde turboda değişmiş

Alıntıları Göster
    Araçtaki sıkıntı turboymuş arkadaş sıfır turbo taktırdık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.