Şimdi Ara

RENAULT 12 BİNEK BİLİGİSİ OLAN VARSA YORUM YAPSIN TEŞEKKÜRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6500 param var başka yok üstüne başka koyacak durumum yok araba almayı düşünüyorum aklımdan ilk 93-95 model serçe geçti çok baktım ama fiyatları çok yüksek modelleri düşük dedim şimdi aklımda R12 binek var eskiden amcamda vardı çok memnundu rahattı yani severdim bu aralarda bunlara bakıyorum sizce nasıldır genede sizlerinde bilgilerinizi düşüncelerinizi fikirlerinizi almak isterim sizce bunun bana masrafı çok olurmu ne kadar olur tahmini beyaz renk 96-2000 model düşünüyorum abilerim kardeşlerm parca durumu nasıl gaziantepte yaşıyorum bulunurmu parçası uygunmu ? tamiratı felan pahalımı yada siz tamamlayın lütfen iyi akşamlar
     RENAULT 12 BİNEK BİLİGİSİ OLAN VARSA  YORUM YAPSIN TEŞEKKÜRLER

• 6500 liraya 96-2000 model imkansiz :) Ancak 1992 altı modeller bulunabilir o fiyata. Bakımı tuzlu değil ve dayanaklıdır. Motor lego gibi yapısı var, öğrenince kendiniz bile bakım yapabilirsin.
  • En yaygın yedek parçası balya teli o mutlaka bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine eğer satmayı düşünmezseniz 2000 civarı Lada Vega bulabilirsiniz. Bunlar da ekonomik araçtır.
  • Her parcasi ucuz
    Ama iyi kol kasi yapar :) gencligimde cok kullandim :)

• EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    kardeş sana alalım istersen antepte var 97 model beyaz 6.750 !
  • O fiyata dediğiniz model aralığnda toros bulmanız zor çok sağlam arabadır kaportası kolay çürümez çünkü üretildiği yıllarda sacı fazla inceltemiyorlardı direksiyonu ağırdır tamiri basittir zamanla kendiizde yapabilirsiniz eğer isterseniz Renault 9 larada bakabilirsiiz elektrobik ateşlemeli bir sisteme sahip ve direksiyonu daha rahattır ayrıca motor torostaki dikine koymak yerine yatay konulmuştur buda daha seri bir yapı sağlamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt
    peki serçe nasıl kardeş sence bide serçemi r12 mi ? serçe 1993-1995 model arası 4000.5000 tl
  • Serçe arkadan itişli motor hacmi küçük fazla yakar parçalarını bulmada sıkıntı çıkabilir 4000-5000 arasına fransız Renault 9 bulabilirsiniz.Serçemi r12 derseniz kesinlikle r12 derim.
  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederm ilgin için saol allah razı olsun hakkımıza ne hayırlıysa o olsun kardeş eyw
  • bu zamlarda en güzel tercih.

mtv cuzzi parça ucuz.bakim falanda koy yağini suyunu devam .

• station kasa vardı dedemde ben hayatımda öyle bir direksiyon görmedim
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    NASIL SERTMİ YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper27

NASIL SERTMİ YANİ

çok sert piyasadaki en serti anadol sonra torostur bildiğim kadarıyla
  • Rahatlık olarak r12 den pekbişey bekleme araç rahat olması için değil sağlam olması için üretilmiç araç, belirrtiğin rakam için sağlamlık ve rahatlık bakımından alacağın eniyi araçlardandır. Parça konusunda pek şüphen olmasın büyük şehirlere nazaran anadoluda daha rahat bulabilirsin büyük şehirlerde pek kalmadı bu araçlardan. Şehir içinde kullanımı park vs yoruyor milletimiz rahata alıştı.
  • başka hangi araçlar olur mesela dış görünüşüde önemli benim için laga demeyin broadway demeyin şahin demeyin başka kafama yatan araç yok bide r 12 nin satımı nasıl sürümü felan arkadaşlar
  • efsane kasa ama sedanı değil station olacak bunlar efsane
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.