Şimdi Ara

Volvo s40 d4 mü bmw e90 3.20d passat 2.0tdi mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet apaçi işi olmuş biraz marka fanatikliginden ziyade yuruyen ve motorun uyumu kasa sağlamligindan ötürü s40 ile e92 ön planda biraz daha wv nin en buyuk avantaji iç hacim ve 2. El piyasasi gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    jantlar sırıtmış normal interlagosla guzel durur alet
  • hatasız 2010 model s40 45bin km de zorla sattım.Volvoyu alırsanız son sahibi olacağının yada yok paraya satacağının farkında olmanı dilerim.Bu arada cidden focusla aynı
  • E92 yi arkadan itiş bir araba istediğim için istiyorum kime sorsam alma diyor nedense galiba temizini bulmak zor ve e46 dan sonra hayal kırıklığı yaratmis piyasada bazi e46lar e92 den bile pahali anlamak guc...

İc tasarimini ve gebisligini begendigim passattan dsg arizasi yüzünden uzak durmam gerektiği soyleniyor yol tutmadigida bilinen bir gercek malesef , geriye bi s40 kaliyor piyasasi çok sorun degil bizim için binmek için aliyoruz zaten ki tasarimida görecelidir bence en sofistikesi ...

S40 in D4 motorunun ve sanzimaninin focusla bir alakasi yok direksiyon sistemi farkli sasi burulma katsayilari farkli geometriler farkli focustan alcak bir araç hava surtunme katsayilari farkli kaportasinin zaten alakası yok bunlari ben değil volvo söylüyor 1.6 d s40 arkadaşımda var ve focusuda baya kullanma şansim oldu ayni platform.olduğunu bilmesem alâkasiz araçlar derim peki siz kullanicisi olduğuna eminmisiniz dizel 45 bin k de bir aracin zor satılacağınıda düşünmüyorum son olarak...

• vw grubu bir araç için 2.0 dizel motorlarda dsg sıkıntı değil, 250nm torka kadar olan modellerde dsg sıkıntılı

volvo konusunda tamamen focusla aynı değil ama farksız da değil, benzerlik audi vw benzerliği gibi, volvo da biraz daha kaliteli malzeme kullanılıyor ve maliyet daha yüksek oluyor o kadar ki bu volvo tercih etmemek için bir neden değil, sonuçta passat superb ilişkisi de bu şekilde

s40 da 1.6 dizel zor gitmez de 2.0 dizel biraz zor gidebilir o kadar, yoksa 1.6 dizeller rahat rahat satılıyor, hem 2. el alacak biri için de avantajlı bir durum bu, sonuçta araç fiyatında dip yapmış durumda, sıfır alıp dip fiyata satmayacaksın

ama her türlü bu üç araç arasında temiz diri bir bmw tercih edilir
  • E92 de olabilir temiz bulursaniz

• Temiz e9 yok denecek kadar az fiyatlarida almış başını gitmiş beyler daha yeni bi e92 baktik ankarada tavaninda boya var sebebi ise hayli komik; 2 sene önce satıcı arkadaş arabasını karbon görünümlü filmle kaplamış nedense çıkartırken tavanla kaputtaki boyalar çıkmış sadece sağolsun konuşurken onlar, baya test etme şansıda yakaladım aracı gidişi güzel lakin yalıtım kötü motor sesi baya baya içerde malzeme kaliteside öyle aman aman iyide değil dengeli gidiyor ama yol tutuşuda bi f30 değil açıkçası tahmin ettiğim gibi biraz abartışmiş bir araç e90 iyice midemiz bulandı açıkçası e90 dan keşke insanımız biraz dürüst olsa bu konularda neyse birazdan bi s40 d4 e de bakıcaz yorumlarımı yazarım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 27 Ocak 2019; 14:46:42 >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    yol tutuş olarak s40 öne çıkmaz. önden kayıyor passat da s40 da. yol tutuşun kralının yanında s40 demişsiniz. o segmentin kralı e90 dır. f30 dan bile iyidir yol tutuşu. başka bir sedanda o zevki alamadım.

ayrıca 60 bine 2006 vw alınmaz. saçmalamayın. aracın her tarafı dökülüyor. her yeri soyuluyor. her yerinden trim sesi geliyor passatların. bir de o yaşta.

a4 bir nebze iyidir. e90 60 liralara sağlam bulamazsınız. s40 iyi seçim olur.

illa büyük araç isterseniz latitude bakın 2010-2011 temiz dizel bulabilirsiniz. bir dönem kullandım 1.5 ten ziyade 2.0 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 18 Ocak 2017; 13:14:16 >
  • Eğer yol tutuşundan kastınız araba kaymaya başladığında rahatça toparlayabilmekse evet haklısınız zaten arkadan itişin avantajı bu ama söz konusu tutuş limitleriyse bence e92 ile s40 kafa kafaya diyebiliriz belki 1 tık daha iyi bile olabilir passat baya geriden takip eder bu araçları diye düşünüyorum. Bi ara paylaşilmişti skidpad değerleri f30 ile focusun 0.88g idi ki s40 ın focustan bir tık daha iyi yol tuttuğunu herkes bilir

Ben e92 nin yol tutuşunu beğenmekle birlikte f30 kadar güven verdiğini düşünmüyorum

Son olarak yıpranmamiş e92 ve passat yok gibi passat türkiyede abartılan bi araç sanırım 2002 2004 modelleri çok daha kaliteli sanki haksizmiyim 1.9tdi ler falan zamanının iyi araçları bence.

Latitude 2.0 dci yok gibi bişey ..tekrardan teşekkürler

• Bugün bi s40 d4 inceleme şansimiz oldu ve araci beğendiğimi soylemeliyim arkadaşlar gidişi gerçekten muntazam 400 nm torku hissetmek çok farkli frenleride gayet guven veriyor şahsi kanaatim bu 3 araç içerisinde iç hacmi ve ic tasarimi saymazsak passattan ve e92 den ,s40 gercekten bi kaç gömlek üstün .

forumda s40 in surekli yerin dibine konulmasi. anlayamadigim konulardandi. (galiba 1.6 d icin o elestiriler) sürüş keyfide yine sahsi kanaaatimce e 92 ye yakin bence pek bilinmeyen bi araç s40 d4 177 hp....

passatin o eski passat olmadigida asikar 2007 -2010 için konuşuyorum son olarak (wv tasarim işini cidden çok iyi yapiyor passatin iç tasarimi bmw ve volvodanda önde ama kaliteli degil) ,

Bugün baktigimiz araçta ayri ayri 15 bin tl hasar kaydi var bu araci almayacağız ama s40 d4 aramaya devam ilginiz içinde tekrar teşekkür ederim beyler

ne ara e92 bakmaya basladin yav o butceye e90 bile yok. Kardesim sen bizi dinlemiyosun ki. insanlar yeni yeni araçlar öneriyo sen yine gidip s40 bilmem ne bakıyosun. şimdi de e92 bakmışsın anlamadım ki 60 70e dizel e92 varsa benim arabayı hemen degistireyim şaka bi yana şimdi sana bi araç linki yolluyorum. nerde yaşıyosun bilmiyorum ama araç ankaradaymış gidip almaya deger bir araç. hem konfor saydıgın araçlardan 10 kat iyi, hem performans iyi, hem de paran cebinde kalacak 50ye alınır bu.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acil...sitede-tek-orjinal127-bin-km-audi-a6-dizel-373125436/detay

hadi kolay gelsin hayırlısı olsun

• Beyler yıpranmamış passat ve e90 bulmak imkansiz gibi bişey piyasada wv ve bmw bariz kalitelerini düşürmüş 2005 -2010 arası modellerde yoksa mantıklı bi açıklaması yok temiz araç bulamamanın .bizde öyle olunca 2009 s40 1.6d aldık araç beklentileri karşiliyor şimdilik bi s40 d4 yada 3.20d değil ama yazılımda elimizde koz olarak duruyor.

Şahsi kanaatim katılırsınız katılmazsınız s40 bence totalde e90 ve pasattan kısmen üstün ve bu üstünlük s40 çok kaliteli olduğu için değil bmw ve wv kalitelerini çok düşürdüğü için 270.000 km deki 2008 s40 120.000 km lerdeki e90 ve passattan daha diri nasıl durabiliyor anlamak güç gerçekten tekrar hepinize teşekkür ederim beyler

• Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ne renk araç ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef Gri renk hocam çok teşekkür ederim

• En mantıklı seçimi yapmışsın hocam, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

yol tutuş olarak s40 öne çıkmaz. önden kayıyor passat da s40 da. yol tutuşun kralının yanında s40 demişsiniz. o segmentin kralı e90 dır. f30 dan bile iyidir yol tutuşu. başka bir sedanda o zevki alamadım.

ayrıca 60 bine 2006 vw alınmaz. saçmalamayın. aracın her tarafı dökülüyor. her yeri soyuluyor. her yerinden trim sesi geliyor passatların. bir de o yaşta.

a4 bir nebze iyidir. e90 60 liralara sağlam bulamazsınız. s40 iyi seçim olur.

illa büyük araç isterseniz latitude bakın 2010-2011 temiz dizel bulabilirsiniz. bir dönem kullandım 1.5 ten ziyade 2.0 tavsiye ederim.

Bu forumda D segmentindeki en iyi yol tutusa sahip aracin E90 kasa oldugunu defalarca yazdim ama millet sacma sapan seyler soyledi. Benimle ayni fikirde olan birisini gormek guzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eğer yol tutuşundan kastınız araba kaymaya başladığında rahatça toparlayabilmekse evet haklısınız zaten arkadan itişin avantajı bu ama söz konusu tutuş limitleriyse bence e92 ile s40 kafa kafaya diyebiliriz belki 1 tık s40 daha iyi bile olabilir(fwd nin avantajı) passat baya geriden takip eder bu araçları diye düşünüyorum. Bi ara paylaşilmişti skidpad değerleri f30 ile focusun 0.88g idi ki s40 ın focustan bir tık daha iyi yol tuttuğunu herkes bilir

Ben e92 nin yol tutuşunu beğenmekle birlikte f30 kadar güven verdiğini düşünmüyorum

galiba bi anlam kargaşası var d segmenti ve c segmenti araçlar , birbirine bir çok disiplinde inanılmaz yakındır zaten e segmenti araçlar d segmentindeki araçlar kadarda yol tutmaz sebeplerini sıralamaya gerek yok en iyi yol tutan d segmenti araç e92 dir dediğinizde çok fazla rakip işin içine giriyor ve bu çok abartılı bir söylem f30 xdrive subaru impreza s60 t6 awd a4 quadro s40 t5 awd 4 serisi xdrive vb rakipleri var ve kesinlikle e92 bu rakiplerinden üstün değil hepsi 4 çeker zaten.. Ama direksiyon hassasiyetine diyecek lafim yok e90 larin belkide öyle hissettiriyordur ama fiziki limitleri o kadarda üstün değil...

• Ne aldınız hocam ben konudan koptum biraz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam siz e90-e91-e92 arasındaki farkı bildiğinize emin misiniz?

Bir e90 demişsiniz bir e92, eğer o bütçeyle e90 değil de e92 bakıyorsanız ve bulacağınıza inanıyorsanız kesinlikle bir problem var ortada.

Bulabilirseniz bana da söyleyin ayrıca, kenarda bir Astra var, onu satıp alalım hemen.
  • bende öyle söyledim ama bulamadı galiba..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.