Şimdi Ara

Volvo s40 d4 mü bmw e90 3.20d passat 2.0tdi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 araç arasinda kaldim bmw ye karşı biraz önyargim var...passatla volvo s40 daha cazip geliyor bmw nin tek artisi arkadan cekisli olmasi(oda benim icin) s40 in ic hacmi dar ama bmw den geniş passatla ayni fiyatlari assagi yukari..

S40 in focusla herseyi ayni diyecekler mesaj yazmasin lutfen direksiyon kutusu agirlik merkezleri yalitimi malzeme kalitesi konumu ve kasa saglamliklari tamamen farkli s40 focustan fersah fersah üstün bi arac
    Passat yerine lutfen super b yide soylemeyin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 23 Nisan 2018; 10:58:49 >

• Üçüde kaliteli araçlar ben en az km hangisinde varsa onu al diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S40 manuel 320d otomatik Passat ise ikisi de olabilir

Manuel mi alacan otomatik mi gardaş ?
  • Otomatik düşünüyorum yol tutuş ve görünüş olarak s40 one çıkıyor passatin ic tasarımı ve genisligi cezbediyor e90 ise arkadan cekis olmasi cezbediyor çok kararsizim

• 1.6d düşünmüyorsan s40ı ele. üretimi bitmiş bir model yüzü de eskidi. passat ve bmw hangi kasa bilmiyorum farklı araçlar olsa da 4 kişilik bir aileye kadar 320d tercih edilir, bmw ile volkswagen kıyaslamam. araba biraz alçak oldugundan inip binmede sıkıntı olabiliyor yaşlılarda ama bindikten sonrası rahat :) alternatif olarak audi a4 2.0 tdi bakmanı öneririm, hayırlı olsun şimdiden
  • Bmw 2006 2008 arası s40 2010 2011 2012 passatta 2007 2011 arası düşünüyorum ve öncrlikle Performanslı bir dizel olması kanısındayım s40 d4 177 hp passat 140 hp bmw 3.20d 160 hp s40 ta kullanılan motor hala güncel s60 ve v40 ta kullanılıyor diye biliyorum passat dsg ler sorun çıkartırmı peki volvoda da powershift var bmw ninki zf değil sanırım kafam iyice allak bullak oldu beyler

• Passatta dsg varsa ve düşünüyorsanız en azından kavrama değişimi icin iki bin liranız hep kenarda dursun. Volvo s40 düşünüyorsanız temiz bulunursa cok keyifle binilir ancak 2009 ve ustu olması tercih sebebi olur. Bmw bana hep çakal arabası olarak geldiginden bugüne kadar hiç fıkır edinmedigim icin birsey diyemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASSAT 1.8T Mİ AUDİ A4 ? MÜ
    14 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Bmw 2006 2008 arası s40 2010 2011 2012 passatta 2007 2011 arası düşünüyorum ve öncrlikle Performanslı bir dizel olması kanısındayım s40 d4 177 hp passat 140 hp bmw 3.20d 160 hp s40 ta kullanılan motor hala güncel s60 ve v40 ta kullanılıyor diye biliyorum passat dsg ler sorun çıkartırmı peki volvoda da powershift var bmw ninki zf değil sanırım kafam iyice allak bullak oldu beyler

kardes sakin ol bu forum sana araba bulur :) butce belirtmiyosun ama yazdıklarından max 70 gibi anladım ben. bmw 6 ileri zf evet ama temiz arac goremedim ben.

audi a4 var bi tane
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-turkiye-nin-en-temizi-otomatik-a4-2.0-tdi-387558510/detay

volvo sıkıntı satarken de uğraştırır boşver onu.

passat içi geniş hoş araba ama kasa eskiyim diye bağırıyor.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisensiz-ilk-sahibinden-100binde-orjinal-passat-378640196/detay

bence o fiyatlara jetta bak. hem daha yeni araç hem geniş 1.6 dizel otomatik hepsi tamam. kasa da yakışıklı eski passattan daha hoş duruyor. kagıt ustunde 105 beygir diyor ama bu araçlar tork canavarı oldugu için seni koltuga yapıştırır merak etme :)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-kazasiz-67%2C000-kmde-jetta-1.6-tdi-aut-d-s-g-bakimli-371534141/detay#

• quote:

Pederin bmw ye olumsuz bakmasının sebebide bu zaten ele ayağa düşmemiş e90 kasa 3.20d epey az ... A4 de galiba passatla aynı platform dsg sorununa gebeyse ve passat gibi yol tutmuyorsa hiç gerek yok çünkü içi passat kadar genişte değil galiba kullanan arkadaşlar ne diyor onların yorumu çok önemli

a4 her turlu passattan ondedir. dsg degil eski sanzıman var sorunsuz ama vıtes gecisleri dsg kadar seri degil. passatın o kasada dsg mi bilmiyorum emin degilim. ayrıca dsg o kadar korkulacak bir şey degil bizim a3te de var şu ana kadar hiç bir sıkıntısı olmadı gayet konforlu ve başarılı. Tekrar ediyorum jetta öneriririm 60 civarına 2011-12 model hem araç yeni hem az yakacak hem performansı tatmine edecek tasarımı da saydıgın araçlardan guzel bence (bmwyi saymıyorum :)

• Eyvallah sağolsin aynen 65 zorlarsak 70 bütçe epey zam gelince dahada gelmeden alalim.istiyoruz arabasiz olmuyor malûm yarin bir s40 bakmaya gidecegiz gecen ay baktigimizda 4 defa plaka degisikligi olmuştu baktigimiz araçta ...temiz e 90 bulamayinca midem bulandi acikcasi temizlerine istenilen fiyatlarda epey fazla saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 27 Ocak 2019; 14:45:15 >
  • quote:

a4 her turlu passattan ondedir. dsg degil eski sanzıman var sorunsuz ama vıtes gecisleri dsg kadar seri degil. passatın o kasada dsg mi bilmiyorum emin degilim. ayrıca dsg o kadar korkulacak bir şey degil bizim a3te de var şu ana kadar hiç bir sıkıntısı olmadı gayet konforlu ve başarılı. Tekrar ediyorum jetta öneriririm 60 civarına 2011-12 model hem araç yeni hem az yakacak hem performansı tatmine edecek tasarımı da saydıgın araçlardan guzel bence (bmwyi saymıyorum :)
    jetta çok mantikli geliyor ama hem motor küçük hemde diğer 3 araba gibi klas degil ve fiyatlari doğuş yüzünden biraz şişirilmiş sanki aldikmi bi aksilik olmazsa 8 sene biniyoruz biz ...peki a4 ün ic hacmi nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

quote:

Bmw 2006 2008 arası s40 2010 2011 2012 passatta 2007 2011 arası düşünüyorum ve öncrlikle Performanslı bir dizel olması kanısındayım s40 d4 177 hp passat 140 hp bmw 3.20d 160 hp s40 ta kullanılan motor hala güncel s60 ve v40 ta kullanılıyor diye biliyorum passat dsg ler sorun çıkartırmı peki volvoda da powershift var bmw ninki zf değil sanırım kafam iyice allak bullak oldu beyler

kardes sakin ol bu forum sana araba bulur :) butce belirtmiyosun ama yazdıklarından max 70 gibi anladım ben. bmw 6 ileri zf evet ama temiz arac goremedim ben.

audi a4 var bi tane
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-turkiye-nin-en-temizi-otomatik-a4-2.0-tdi-387558510/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-degisensiz-ilk-sahibinden-100binde-orjinal-passat-378640196/detay

bence o fiyatlara jetta bak. hem daha yeni araç hem geniş 1.6 dizel otomatik hepsi tamam. kasa da yakışıklı eski passattan daha hoş duruyor. kagıt ustunde 105 beygir diyor ama bu araçlar tork canavarı oldugu için seni koltuga yapıştırır merak etme :)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-kazasiz-67%2C000-kmde-jetta-1.6-tdi-aut-d-s-g-bakimli-371534141/detay#

Hocam iyi hos yazdin da jetta onermeseydin iyiydi.Bir de jettanin tork 250nm .yaniboyle cok iyi flan diyemeyiz.

3 yildir onermis oldugunuz araci kullanan bir kisi olarak yaptim yorumlarimi.

• quote:

quote:

jetta çok mantikli geliyor ama hem motor küçük hemde diğer 3 araba gibi klas degil ve fiyatlari doğuş yüzünden biraz şişirilmiş sanki aldikmi bi aksilik olmazsa 8 sene biniyoruz biz ...peki a4 ün ic hacmi nasıl

bilmiyorum jetta bana hep cok mantıklı bir arac gibi geliyor. a4 passat kadar genis degil ama malzeme kalitesi falan premium tabii. klas derken bahsettigimiz arabaların hiçbiri klas degil zaten. 10 yaşında bmw audi volvo volkswagen fazla birşey beklememek lazım artı masraf cıkarmaya meyilli oalcaklar, ben jettanın guvenligi, audi vari tasarımı ve oldukca makul yakıt tuketimi / bakım masrafları adına uygun oldugunu dusunuyorum sadece ama tercih sizin. o yasta klas diyebilecegim ancak range rover veya porsche falan belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

quote:

quote:

audi a4 var bi tane

Hocam iyi hos yazdin da jetta onermeseydin iyiydi.Bir de jettanin tork 250nm .yaniboyle cok iyi flan diyemeyiz.

3 yildir onermis oldugunuz araci kullanan bir kisi olarak yaptim yorumlarimi.

1.6ya göre konustum torku hocam gule gule kullanın. bende bmw var e90 lci kasa 2009 model, bazen sırf eski oldugu için jettayla değiştiresim geliyor hazır para ediyorken. Performans olarak asla kıyaslamam zaten hele de arkadan itis cok zevkli ama hem bastan sıfır araba parası veriyoruz araca hem sanayide ugras dur, garanti kapsamında bir jetta ile takaslamak dusundurmuyor degil. Yoksa durusu gidisi lafım yok seviyorum arabamı.

• Volvo'nun piyasa sorunu yok. S40-s60 gayet rahat satılıyor.

Bizim s80e bile sürekli teklif geliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B6 Passat 170 hp bulursun o fiyata dsg si 6 ileri sorunsuzdur 18 inç interlagos jant atıp arkaya 3.5 luk yayları atıp siyah filminizle akın derim 70 bine cok rahat bulursunuz ama o yaştaki bi araba o fiyatı hakedermi bilemeyecem 170 hp olanı bayağı iyi yürüyor fotoğrafı koyup zehri salıp kaçıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzayMekiğineKafaAtanKedi -- 17 Ocak 2017; 22:46:34 >
  • Ask uc harftir hocam

• Volvo s40 d4 mü bmw e90 3.20d passat 2.0tdi mi

volvoya kaymaya başladı kalbim Arkadaşlar r design bile değil bu arac

• quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

B6 Passat 170 hp bulursun o fiyata dsg si 6 ileri sorunsuzdur 18 inç interlagos jant atıp arkaya 3.5 luk yayları atıp siyah filminizle akın derim 70 bine cok rahat bulursunuz ama o yaştaki bi araba o fiyatı hakedermi bilemeyecem 170 hp olanı bayağı iyi yürüyor fotoğrafı koyup zehri salıp kaçıyorum

mk6 jetta b6 passattan daha şık :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

B6 Passat 170 hp bulursun o fiyata dsg si 6 ileri sorunsuzdur 18 inç interlagos jant atıp arkaya 3.5 luk yayları atıp siyah filminizle akın derim 70 bine cok rahat bulursunuz ama o yaştaki bi araba o fiyatı hakedermi bilemeyecem 170 hp olanı bayağı iyi yürüyor fotoğrafı koyup zehri salıp kaçıyorum

mk6 jetta b6 passattan daha şık :)

Güzellik görecelidir ama bu jetta bildiğimiz apaci isi olmus b6 kasanin asaletinin yaninda sonuk kalmis gibi :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.