Şimdi Ara

Volvo S40 hakkaındaki yorumlarınız ? 1997-2001 Model arasındakiler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla benim corallayı satim dicemde 280binde alırmısın? daha canavar gibi

şaka maka corollamın 150bin kmsini ben yaptım tık demedi.rahatlıkla 200 km hızı buluyor otobanda

otomatik camları bozuldu sadece
  • VOLVO S 40 LAR HAKKATEN KALİTELİ BİR ÜRETİM BANDIDIR...ANCAK TAVSİYEM 1,6 VEYA 1,8 ALMAMAN OLACAKTIR...EN AZINDAN 99 MODEL, 2,0 LİTRE OLMALI,HEM PERFORMANS HEM DONANIM BAKIMINDAN YANİ...SATICISINA BAĞLI OLARAK FULL+FULL 'DE BULABİLİRSİN..ANCAK KM OLARAK EN FAZLA 110 - 125 BİN OLSUN DERİM SANA,ALINCA EXPERSTİZ'E BAKTIRIRISIN ARACI...SAĞLAMLIĞINI FELAN DA ANLAMIŞ OLURSUN HALİYLE...VOLVOLARIN GENELDE SORUN FELAN ÇIKARTACAĞINI ZANNETMİYORUM... KALİTELİ Bİ DE LPG SET TAKTIRIRSIN RACA..GERİSİ KAYMAK

BİRKAÇ YIL ÖNCE ÖNCE BENDE BİR S 40 2,0 ALACAKTIM,ANCAK KARARIMI LAGUNA 2,0'DEN YANA KULLANDIM...HA BU ARADA S40 LAR İLE LAGUNALARIN MOTORLARI AYNI BUNU BELİRTEYİM ARKADAŞIM SANA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

yanlışın var, markasına göre de değişir.
    quote:

Orjinalden alıntı: djarume black

quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

ya işin aslı ben şikayetvar sitesindeki şikayetleri okudum.

1. şanzıman bozulmuş, tamiri yokmuş 9 küsür milyar (garanti bittikten sonra olmuş malesef)
    2. bilmemne parçası bozulmuş sadece volvo orjinal parçasını almak zorundaymışsın 750 milyon. (garanti sonrası)

durup duruken 9 milyar değil 2-3 milyarlık masraf çıkaracak olursa kırarım ben o arabayı.

şanzıman tamiri yok diye bişey yoktur, hiçbir yetkili servis otomatik şanzımanı parçayla tamir edemez, türkiyede bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda otomatik şanzıman ustası vardır, ve bunlar türkiyedeki araçların çoğuna müdahale edebilmektedirler. her arabada parçalar hasarlanır, okuduğun şikayetteki kişi belki aracını hor kullandı , belkide süresi dolan parçayı değiştirmedi bunlar da göz önüne alınmalı, kimse arabasının masraf çıkarmasını istemez, ama 9milyarlık masrafta yanlış kullanım olmadan çıkmaz, volvo şanzımanlarının düz olanlarının bir kısmı lagunadakiyle aynıdır, otomatikler ise volvoya özgüdür. fake şikayetlerde olabiliyor, burdaki şikayetleri baz almak bence çok doğru değil

mesajına ekleme yaptığın için bende cevap veriyorum, masraf konusunda , bir almandan çok masraf çıkaracağını zannetmiyorum, soruna gelirsen , adam gibi kullanıldıktan sonra gerçekten sorunsuz bir araba
    bizim ara. 2000model s40 2.0t , kaskoya yıllık 550ytl ödüyoruz, tabi bunda %65hasarsızlık indirimi dahil, kaç lira üzerinden kaskolandığını tam olarak hatırlamıyorum ama arabaya göre kasko değişmez, değerine ve yaşına göre değişir

benim kaskom yerli ve yabancı araçlara farklı katsayılar uyguluyor sadece, kasko değerine göre katsayı çarpılıyor , bana uygulanan bu faklı kasko şirketlerinde farklı şeyler varsa bilmiyorum, ama her marka içinde farklı bir katsayı tahmin etmiyorum, ne yani volvo daha az kaza yapar veya hasarlanır, reno daha çok hasarlanır mantığımı var , bence saçma ama ilk duyuyorum yani , var diyosan vardır da benim hiç karşıma çıkmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

quote:

Orjinalden alıntı: djarume black
    quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com
    ya sağolasın. ben de endişe ediyorum tabi kısıtlı bütçeyle hereket eden biri olarak. umarım bir çılgınlık edip şu ayar bir araba almam.
    http://www.araba.com/422659.html 13.500 YTL bu para bu arabaya fazla değil ama ya sonra çıkacak masraflar? işte bütün mesele bu...
    ben gene gidip corolla falan bakayım en iyisi

bencede mantıklı bir seçim olur bu tür bir bütçe için corolla, yani yıllık olarak bakarsan , 10bin kmde bir 450ytl periyodik bakım ücreti vereceksin, benzine harcayacağın para 1.6arabaya göre baya artacak, değişen parçalar orta sınıf bir araç olduğu için pek ucuz değil, 2.el volvoyu elden çıkarmak zor , bu tür etmenler girince araya, volvo kullanmak mantıklı değil bir tutku olarak kalıyor sadece, bencede haklısın toyota sorunsuz ve doğru bir seçim

Bence de mantıklısı Corolla olur. Arada sırada forumda sürekli böyle 10-15 bin ytlye Mercedes, BMW buldum alayım mı diye de soruluyor ve şu ana kadar al diyene rastlamadım. Bütçeniz sınırlı ise ikinci el üst segment dert olur. Markanın ne olduğunun önemi yok. Volvo'nun ikinci elinin Reno seviyesinde olması aracın bakım ve parça masraflarının da Reno seviyesinde olacağı anlamına gelmez. Ben ikinci el Volvo aldım ama bütçem 40.000 ytl civarında idi. 0 km sıradan bir araç almaktansa ikinci el bir Volvo alayım diyerek aldım. 26.000 ytl ödedim (2004 S40 Classic). Araç temiz kullanılmıştı. Bana 14.000 ytl masraf çıkarmayacağını bildiğim için de keyifle kullanıyorum.

teşekkürler. bu mesaj düşük bütçeyle hareket edenler için forumun en önemli mesajlarından biri olmuş.
    tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.