Şimdi Ara

Volvo S40 - Mazda 3 - Ford Focus - Honda Civic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlanlar içinde bence volvo en mantıklı seçim olur
  • volvo ikinci elde çok zarar ettirir,birde premium olduğu için parçası çok pahalıdır bence alma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

volvo ikinci elde çok zarar ettirir,birde premium olduğu için parçası çok pahalıdır bence alma derim.

hiç Volvo sahibi oldunuzmu? bilginiz varmı araç hakkında? kaç tane Volvo alıp sattınız? zaten alsanız kolay kolay satmazdınız. ön yargıyla yaklaşıyosunuz siz de. yanlış anlaşılmasın, araç benim olduğu için söylemiyorum. ama bilmeyenlerin biraz araştırmasını tavsiye ederim. birçok markadan daha ucuz Volvonun parçaları. ayrıca kullanılan parçaların kalitesini, ömrünün uzunluğunu bir bilene sorun. zarar ettirme gibi bir ihtimal ise çok düşük araç düzgün olduğu müddetçe. sonuçta belli bir piyasası, değeri var aracın. Volvosu olan, Volvo kullananlar yorum yaparsa araç hakkında daha sağlıklı olur bence.

• temiz ise honda civic
  • Civic sedan değilde 1.8 hb bakabilirsin. Hem yakıt tüketimi olarak daha iyi hemde donanım olarak daha zengin.
  • Linkteki Mazda sahibinin kafası iyi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Linkteki Mazda sahibinin kafası iyi sanırım.

Aynen. Comfort(en boş) donanımlı 100bin kmdeki aracını 28bine satmaya çalışıyor hemde 2006 model. Şaka gibi gerçekten. 2009 model touring(en dolu) aracımızı 31bine sattık, insaf..
  • forum ahalisi olarak b.k atmadığımız araç varmı bilemiyorum. dünyaca ünlü markaların bile bi hatasını bulup eleştirebiliyoruz helal olsun. nasıl bir agoya sahibiz ki bilemiyorum.
    volvonun parçası pahalıysa ne olacak? kaldı ki for ile aynı parçaları kullanıyor. yahu sen dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsun gıkın çıkmıyor,sene de bir kez servise gidecen yok parçası pahalıymış!! volvo bu boru değil. koltuğuna oturunca bütün gözler senin üzerinde oluyor,takarsın lpg ni oh mis gibi seyahat edersin. arkadaşlar bari volvoya bunu yapmayın ya hani fransıza bulaştırmıyonuz,fiata bakma bile diyorsunuz,çini çöpe at diyorsunuz,aman koreden uzak durun diyorsunuz,afrikadan zaten araba çıkmıyor,arablardan tıss yok.. ya neyin kafasını yaşıyoruz biz bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

forum ahalisi olarak b.k atmadığımız araç varmı bilemiyorum. dünyaca ünlü markaların bile bi hatasını bulup eleştirebiliyoruz helal olsun. nasıl bir agoya sahibiz ki bilemiyorum.
    volvonun parçası pahalıysa ne olacak? kaldı ki for ile aynı parçaları kullanıyor. yahu sen dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorsun gıkın çıkmıyor,sene de bir kez servise gidecen yok parçası pahalıymış!! volvo bu boru değil. koltuğuna oturunca bütün gözler senin üzerinde oluyor,takarsın lpg ni oh mis gibi seyahat edersin. arkadaşlar bari volvoya bunu yapmayın ya hani fransıza bulaştırmıyonuz,fiata bakma bile diyorsunuz,çini çöpe at diyorsunuz,aman koreden uzak durun diyorsunuz,afrikadan zaten araba çıkmıyor,arablardan tıss yok.. ya neyin kafasını yaşıyoruz biz bilemiyorum

doğru söze ne denir

• Makyajlı kasa Focus 1.6TDCI Titanium'da kesinlikle 1-2 parça boyalı denip geçilemeycek kadar büyük bir sorun var. Ağır kazalı olma ihtimali yüksek. Bir ara araçlar Selde kalmıştı, onlardan da olabilir. O araçların piyasası 37-38'den başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Volvo'yu tek geçerim.

Kalite olarak aşırı üstün bir araç.

Bence aşırı abartıyorsunuz.
  • benimde tercihim volvo olurdu çok iyi araç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

Volvo'yu tek geçerim.

Kalite olarak aşırı üstün bir araç.

Bence aşırı abartıyorsunuz.

Volvo S40 - Mazda 3 - Ford Focus - Honda Civic

Bu 4 model arasında açık ara S40 önde. Abartmıyorum. 4 araca da bindiğimden biliyorum. Ondan sonra da sırayla Mazda 3 iyi, Civic iyi ve Focus sonra sıraya girer benim için.

Ama otomatik şanzımanda belki Honda 1. sırayı alır orasını tam bilemem.

Ama araçları düz vites olarak düşünüyoruz ve S40 açık ara hepsinden iyi.

S40 tasarımını beğenmesemde özellikle malzeme kalitesi olarak diğerlerine göre daha iyi,fakat aralarında "aşırı" bir kalite farkı olduğunu düşünmüyorum.Volvolarda artık eskisi gibi kaliteli değil.

Bu S40 desen anlarım.

Volvo S40 - Mazda 3 - Ford Focus - Honda Civic

• Yerinizde olsam mazda yada civic alırdım.Volvo tamam iyi araba ama 30.000 bütçeyle alınacak volvo diğer volvolar kadar iyi olamaz.
  • quote:

Güncel S40'lar da gayet kaliteli bence. Sırf debriyaj pedalına bastığınızda, direksiyonu tuttuğunuz da veya vitese dokunduğunuz da bile malzeme kalitesini direk hissedebiliyorsunuz.

Eski S40 o zamanki rakiplerine kıyasla tam anlamıyla D sınıfı bir araçtı.T4 versiyonu vardı mesela canavar gibiydi.Yeni S40 C sınıfının sınırlarının ötesine geçemiyor.Debriyaj pedalı ile malzeme kalitesi arasındaki bağlantıyı anlamadım ama yinede sizin dediğiniz gibi olsun.Volvo hiçbir zaman kalitesiz olmadı.Ama iflas durumları,Çinlilere satılması gibi olaylar markayı yıprattı.Ayrıca iç tasarımı gerçekten berbat.
  • Volvo hiçbir zaman iflasın eşiğinde olmadı.2008-2009 yıllarında Finansal darboğazdan geçtiği doğrudur ama iflas demek fazla kötümser bir yaklaşım olur. Volvo'nun o sıkıntılı dönemde üzerinde çalıştığı tek model S60'tır ve bu aracı inceleyenler bu finansal sıkınılardan ötürü" malzeme kalitesini düşürmüşler" demezler sanırım.Zira malzeme kalitesi ortada.S40 ise bu segment bir markanın C sınıfında sedan tek aracı olarak gerekli koşulları sağlıyor bana kalırsa.Orta konsolun eski tip olduğu ortada ancak bu araç çıktığında yıl 2004'dü ve o dar ekran bile bugünkü çoğu D sınıfı aracın konsolunun birçok işlevine sahip.Çift bölge kliması-Bluetooth ekranı vs.Fiyatları pahalı diye eleştiren varsa saygı duyarım ama genel olarak kullanıcıları oldukça memnun araçtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 12 Mart 2012; 19:29:55 >
  • quote:

Debriyaj pedalı şöyle demeliyim ki, Mercedes, Bmw, Volvo gibi araçlara bindiyseniz ki, binmişsiniz büyük ihtimalle diğer araçlara göre pedalları bile yaylanması vs... aşırı kalitelidir. Kült bir örnek verdim. Tabi ki eski S40 daha geniş hacimliydi. Ama şuan ki S40'da bence tasarım olarak C sınıfında rakipsiz benim için.

Debriyajlı premium bir araç kullanmadım çünkü kullandıklarımın hepsi otomatik vitesti.Fakat bir keresinde denk geldi,aynı gün 1-2 saatlik arayla ve sırasıyla B-C ve D sınıfı araçlar kullandım.Sınıf yükseldikçe debriyaj ve direksiyon yumuşuyor tabiki.O gün bunu çok net tecrübe ettim.Dediğinizi anlıyorum fakat yine de bu konuştuğumuz konunun malzeme kalitesi kıstaslarından çok "genel kalite hissi" ve "konfor odaklı yaklaşım" kriterlerini karşıladığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oscartybalt

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

volvo ikinci elde çok zarar ettirir,birde premium olduğu için parçası çok pahalıdır bence alma derim.

hiç Volvo sahibi oldunuzmu? bilginiz varmı araç hakkında? kaç tane Volvo alıp sattınız? zaten alsanız kolay kolay satmazdınız. ön yargıyla yaklaşıyosunuz siz de. yanlış anlaşılmasın, araç benim olduğu için söylemiyorum. ama bilmeyenlerin biraz araştırmasını tavsiye ederim. birçok markadan daha ucuz Volvonun parçaları. ayrıca kullanılan parçaların kalitesini, ömrünün uzunluğunu bir bilene sorun. zarar ettirme gibi bir ihtimal ise çok düşük araç düzgün olduğu müddetçe. sonuçta belli bir piyasası, değeri var aracın. Volvosu olan, Volvo kullananlar yorum yaparsa araç hakkında daha sağlıklı olur bence.

2011 model s40 ım var. ilk arabam diğer araçlardan da anlamam. araç kaliteli ama parçası ucuz değil. ya da bana ucuz gelmiyor. geçende arkadan bir araca hafifçe çarptım. tampon sağlam plakalık düştü ve ızgara da çatladı. tampon değil sadece ızgaranın fiyatı 750 tl idi. kıyaslamayı yapın işte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.