Şimdi Ara

volvo s40 mı toyota coralla mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cevap yazanlar araba alacak olsa büyük çoğunluğu corollayı seçer :) Arabayı başkası aldığı için cebinden para çıkmıyor, mantıklı olanı değil, hoşuna gideni tavsiye ediyor :)
  • Dizel isteseydiniz ibre volvodan yana olcaktı ancak corollada 132 hplik motor varken de 100 hplik s40 alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

cevap yazanlar araba alacak olsa büyük çoğunluğu corollayı seçer :) Arabayı başkası aldığı için cebinden para çıkmıyor, mantıklı olanı değil, hoşuna gideni tavsiye ediyor :)

hocam inanki param olsa gözü kapalı volvo v60 alırım. banane aracın 2. elinden hosuma giden icime sinen araba aldıktan sonra gerisi hikaye.
    merkez bankası genel müdürü olsaydım gözü kapalı mercedes cls 350 cdi alırım.

diger arkadaslar senin dediğin gibi mi düsünür bilemem, ben kendimden sorumluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 15 Nisan 2011; 1:26:02 >
  • neden volvo az o zaman en azından ben fazla görmüyorum.

acaba aşk evliliği(volvo) ile mantık evliliği(corolla) mi arasında ki fark? :)
  • Volvo S40.
  • Nedeni Türkiye'de Volvo nun pazarlamasının iyi yapilamamasindan ve yetkili servislerin her Volvo kullanıcısını sagilacak süt ineği gibi gördükleri için Volvo Türkiye'de cok yaygın değil. Birde Toyota corolla benim için 1998 yılına kadarkiler, gerisinin sadece adı var. Tamam Toyota guzel markadir , ama land cruzeri ile, supra ile, avensis bı parça, gerisi hikaye.....
  • kesinlikle volvo yu tercih ederdim. toyota lar pek ilgimi çekmiyor. eskisi kadar değerli gözükmüyorlar gözüme.. tabi bu şahsi fikrimdir.

her iki otomobilin de kendine göre artıları eksileri vardır.. ama her şeye rağmen volvo s40 ı seçerdim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

evet bizim millet toyotayı birşey sanıyor ondan çok satıyor halbuki o fiyatlara ne arabalar var

ne var Allah rızası icin söle
  • bence dizel al, benzinli alacaksan da

ford focus collection 1.6 100bg (volvo s40 daki motor) 36.500 tl
    honda city 1.4
    honda civic 1.6
    skoda octavia 1.6 ya da 1.4 tsi
  • kısa ve öz sana volvo derim
    parçası pahalı fakat volvo arabalarını birbirine çarptırarak test ediyor 2. eli düşük olabilir ama kusura bakmada 1 volvo 3 sende servise girerse 1 corolla 1 yılda girer arkadaşım volvodan şaşma bende s60 vardı ekonomik neden yüzünden sattım ve 2 günde sattım sahibindende yani biraz düşün sana kalmış bir şey yinede (volvo al derim kısacası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crssover

Dizel isteseydiniz ibre volvodan yana olcaktı ancak corollada 132 hplik motor varken de 100 hplik s40 alınmaz.

arkadalım hiç 132 hp lik corolla sürdü mü sen
    s40 ın 100 hp motoru corollayla ne kadar farkı var

arkadaşım da corolla var 132 hp ve abimde s40 var 100 hp yol tutuşu s40 da hız s40 da yapma ya kafa tutamaz corollanın motoru şaka mısın sürmeden konuşmayın lütfen yanlış bilgi ile kafa karıştırıyorsun corolla o kadar abartıyorsunuz toyotayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrosSsDisT@ncE

quote:

Orijinalden alıntı: crssover

Dizel isteseydiniz ibre volvodan yana olcaktı ancak corollada 132 hplik motor varken de 100 hplik s40 alınmaz.

arkadalım hiç 132 hp lik corolla sürdü mü sen
    s40 ın 100 hp motoru corollayla ne kadar farkı var

arkadaşım da corolla var 132 hp ve abimde s40 var 100 hp yol tutuşu s40 da hız s40 da yapma ya kafa tutamaz corollanın motoru şaka mısın sürmeden konuşmayın lütfen yanlış bilgi ile kafa karıştırıyorsun corolla o kadar abartıyorsunuz toyotayı

katlıyorum volvo 1400 kg 100 beygir toyota 1270 kg 125 beygir heralde far atar dimi
  • yok yani adam hpsine bakıyor hiç bindin sürdün mü aracı yol tutuşunu falan gördün 125 hp ya arkadaşım o gücü verebiliyor mu önemli olan o
  • verebiliyor . ara hızlanmaları bile şahane , son hızda verdiği güven gayet iyi
  • S40 ile corolla her ne kadar aynı segmentte olsa dahi karşılaştırılması haksızlık. İki aracı da kullanmış biri olarak;
    Konfor ve güvenlikte büyük fark mevcut. Görünüş olarak makyajlı corollanın arka stop grubu çin işi gibi saçma sapan olmuş, eskisi daha hoştu. s40 görünüş olarak çok elit. premium olduğunu hissettiriyor.
    motor konusunda dizeller karşılaştırıldığında ise s40 yine önde. PSA grubu kendini kanıtlamış s40 ın dizeli corolladan daha güçlü ve ekonomik. alım gücü uygunsa zaten kimse gidip 55 bin lirayı s40 dururken corollaya vermez. corolla ayrıca zibil gibi şirket filo milo...
    kısacası tartışmasız S40.
  • Benzinli ise Corolla, Dizel ise VOLVO.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.