Şimdi Ara

Volvo S40 Tam Otomatik Şanzuman Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Multi ATF hepsini karsiladigi icin verdim verdiginiz 3309 Citroen mini saab spek kodu sanziman bir cok firma tarafindan kullandigi icin ayni specler sanirim.

Tabi secenek olarak mobil de kullanilabilinir.

Teknik Dokumantasyon linki

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/motul-production2/images/product_descriptions/technical_data_sheets/149/Multi_ATF_%28GB%29.pdf?1510939319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 22 Nisan 2018; 17:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JWS 3309 markaya özel bir kod değil diye biliyorum, yağ üreticilerinin koyduğu bir kod olsa gerek. Çünkü verdiğiniz dokümanda aynı kod farklı markalarda ve Aisin'in kendi önerisinde de geçiyor.
    Her neyse, 3309 olduktan sonra bir problem yok.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz benim anlatimim eksikligim, Markaya Ozel degil de Baska Markalarin bu sanziman icin Kullandigi Kod olarak yazmak istedim. Ayrica Volvo Kodlarini da karsiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 22 Nisan 2018; 18:6:56 >
  • Tesekkur ederim.sanirim benim sorunum gercekten yagda ve eksilmis oldugundan ciddi manada supheleniyorum.zira altta yag kacagi var ve 2 gunde 1 damla yag akitmis altina.keceleri degistirip yagini yeniletecegim.sonucu paylasiyor olacagim.bu arada 3309 olayini ozellikle kontrol edecegim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar
    Benim şöyle bir sorum olacak; bende 2000 model 2.0 otomatik bi s40 var.
    Araca tüp yaklaşık 15 bin km önce takılmış araç puan 176 binde. Aracı D konumunda sürerken farkettiğim yokuşlarda gaz yemiyor gibi. Tırmanışlarda vitesi 3 pozisyonunda sürerken tırmanışta sıkıntı olmuyor bu neden olabilir?
    İkinci sorum spor mod düğmesine basınca devreye girip girmediğini nasıl anlarım? Şimdiye kadar hep dizel araç kullandım acaba ben mi abartıyorum yoksa 2000 motor araçtan çok mu fazla beklentim var 😁
    Değerli bilgilerinizi bekliyorum hepinize saygılar sevgiler

• baba resital B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yokuşlarda gaz yememeyi biraz daha açabilir misiniz? Gaza basmanıza rağmen araç yığılıp kalıyor mu yoksa hızlanması için önce devrini almasını mı beklemeniz gerekiyor?

Dizel araçtan sonra alt devirleri daha cansız olacağı için biraz isteksiz gibi gözükebilir ama 2 litre 140 beygir araç, piyasadaki bütün 1.6 dizellerden daha iyi performans vermesi lazım.

Bu arada konuşmaya S40 ana konusu üzerinden devam edebiliriz, çok sayıda kullanıcı aktif olarak kullanıyor;

https://forum.donanimhaber.com/s40-i-1995-2004--20233407-547

• nacker kullanıcısına yanıt
    D konumundayken uzun yokuşlarda 60-70 km hızlara kadar düştü
    Daha sonra aynı yokuşu 3 vites konumunda çıkınca da 110-130 km hızlara kadar çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamun aleyküm herkese dostlar
    2000 model 2.0 otomatik s40 aracımda
    Rolanti problemi var. Yazın yoktu kış gelince başladı ilk çalıştırmada gaza basmasan araç stop ediyor. Bugün sanayide ustaya götürdüm rolanti motoruna ve kablosuna baktı. Motor da 3 diş var kablo da bir diş kırık ve yapıştırılmış bir kablo vardı.
    Sorum şu;
    Acaba kabloyu bulursam değiştirmek mi lazım yoksa rolanti motorunu da mı değiştirmeliyim?
    Şimdiden herkese teşekkür ederim
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun mealini nerden buluruz ya da yardımcı olur musunuz
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.