Şimdi Ara

VOLVO S60 1.6 DRIVE D2 PREMİUM POWERSHİFT ÖNERİ!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
25.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci23

quote:

quote:

Gitmese de 1.6 dizel 90bin civarı ve navigasyon hariç Full araç.Hem de sıfır.
    Bunu almak ne kadar mantıklı tartışılır.

Sıfır alması mantıklı değil, Volvo gibi markaların ikinci elini alacaksınız ki kârâ geçebilirsiniz.

bu araç için ne diyorsunuz ???

Araçta herhangi bir sorun yok, ama Golf'ün üstüne o kadar para vermezdim. Üstüne istedikleri fiyat çok fazla, o arabanın size gelişi 100.000 TL civarı olacak, belkide geçecek. Volvo'nun ikinci eli zayıftır, sizin için dezavantaj oluşturmazsa bakabilirsiniz.

Ben de onu dedim hocam sıfırı zaten 93.000 bir ee 2012 model 40.000de volvoya 80.000 çekmiş .
    aracını vw sanıyor galiba satan arkadaş.volvoyu evin önüne koysan 10.000 zararla başlıyor millet.

Bu VW neymiş be abi. Aracını VW sanıyor derken? Volvoyu hiç duymadınız sanırım. Siz Golfe 75-80 vermeye devam edin. Ama pardon ben karıştırdım VW premiumdu değil mi? o zaman golf 100.000 bile eder. gidin kumda oynayın yaa

Bu mesaj bana mıydı?

Yok hocam o mesaj sevket861 arkadaşımıza idi. onunla da halletik. problem yok. saygılar.

• volvo s60 d2 nin mondeo dan farkı tüketimi düşürmeye yönelik teknik altyapı drive özelliği

ford benzer özelliği econetic focus da sunuyor mondeo da yok

volvo s60 d2 fabrika teknik verilerine yakın da tüketim gösterebiliyor .

http://piataauto.md/Teste-drive/2013/Volvo-S60-D2-in-testul-de-consum-sunt-oare-4-3-litri-100-km-posibili-in-viata-reala/

http://www.youtube.com/watch?v=WleoIBB0BD4

• 3.16O bahsettigin 0\100 verisini 98oktan. Benzinle veriyor ve musteri 95kullanabiliyor.,s60in haliyle o kalipla 9sanuye yapmasi normal,ki en azindan yalan soyemiyorlar insanlara.
    Dizeln tuketim verilerini zaten paylastim uzerinde fazla tartismaya gerek yok.
    A4 de icer sehir icinde ki zaten o kaportayla az yaksada bisey farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Kasım 2013; 21:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Taklıyorum abi,yoksa haklısın

Fark ettim ben de ford kullanıcısıyım o yüzden dedim

volvo nun yeni 181 hp 2.0 dizeli gümbür gümbür geliyor performans olarak 3.20d ile başabaş

http://articles.sae.org/12418/

The new Volvo diesel’s common-rail system operates at a very high 2500 bar (36,259 psi). It was developed to complement the i-ART and bi-turbo boosting to deliver required improvements in emissions and performance. The system will first be used on the diesel-powered 2014 S60, V60, and XC60 FWD cars.

Abi biraz geç kaldı gibi ama olsun,Mondeo ile gelir sanırım o motor

Bu motor mondeo da olmayacak volvonun kendi geliştirdiği bir motor

volvonun 5 silindirli dizelleri yerine geçecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıfır alması mantıklı değil, Volvo gibi markaların ikinci elini alacaksınız ki kârâ geçebilirsiniz.

Araçta herhangi bir sorun yok, ama Golf'ün üstüne o kadar para vermezdim. Üstüne istedikleri fiyat çok fazla, o arabanın size gelişi 100.000 TL civarı olacak, belkide geçecek. Volvo'nun ikinci eli zayıftır, sizin için dezavantaj oluşturmazsa bakabilirsiniz.

Ben de onu dedim hocam sıfırı zaten 93.000 bir ee 2012 model 40.000de volvoya 80.000 çekmiş .
    aracını vw sanıyor galiba satan arkadaş.volvoyu evin önüne koysan 10.000 zararla başlıyor millet.

Bu VW neymiş be abi. Aracını VW sanıyor derken? Volvoyu hiç duymadınız sanırım. Siz Golfe 75-80 vermeye devam edin. Ama pardon ben karıştırdım VW premiumdu değil mi? o zaman golf 100.000 bile eder. gidin kumda oynayın yaa

Bu mesaj bana mıydı?

Yok hocam o mesaj sevket861 arkadaşımıza idi. onunla da halletik. problem yok. saygılar.

Peki o zaman, teşekkürler.

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Benim jeton şimdi düştü abi kusura bakma,Bu o meşhur volvo nun yeni motoru tabi yaa,eğer aktarmayı sağlam tutarsa BMW yi yeme ihtimali yüksek o motorun
  • quote:

Benim jeton şimdi düştü abi kusura bakma,Bu o meşhur volvo nun yeni motoru tabi yaa,eğer aktarmayı sağlam tutarsa BMW yi yeme ihtimali yüksek o motorun

Aktarma da sağlam 8 ileri yeni şanzıman ile gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Fabrika verilerini tutturabilen kaç tane marka var otomobil piyasasında?
    Cihancım,volvoya karşı antipatin,ve almanlara karşı sempatin olabilir.
    Ama benim tezim halen geçerliliğini koruyor.
    Bugün C segmenti hatchback dizel araçlar şehir içerisinde 6 7 litre yakıyor mu?yakıyor.
    S60 gibi bu araçların yanında tank kalan bir otomobil 8 litre yakıyorsa fabrika verilerinden saptı diye volvoyu suçlamak değil tebrik etmek gerekir.
    Siz bir şey araştıracaksanız gece gündüz burada fiyatlarını övdüğünüz C segmenti dizellerin şehir içi tüketimlerini araştırın bence.
    İnternetteki videolarda aracın sabit hızda 3 küsürlü litrelere düştüğü görülmekte,kastırmazsanız şehir içerisinde 7 litre ortalamayı rahatlıkla tutturur o araç.

Anlık tüketime hayran kaldım yalnız, gerçekten başarılı.

• ingilterede piyasada.

Manuelin 0-100 6.9 saniye, tüketim ortalama 3.8 ve bu araba 1650 kg.

Volvo motoru ford değil de ben yaparsam böyle yaparım dedi resmen.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt

Hocam felaket araba
    İbre 2 kere dönüyor nerdeyse 350 e geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 4 Kasım 2013; 21:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Volvo muhabbetinin gectigi yerde ikinci el muhabbeti geciyorsa zaten olayi tartisnanin alemi yoktr.
    Bugun volvonun tartisilacak bir durumu da kalmamistir zaten volvoya laf soyleyenlerin de cok sukur gecerli bir tane tezleri yoktur

Kazık servis fiyatı
    Kazık parça fiyatı
    İkinci el değer kaybı ne olacak ?

Artı olarak;

Sütçü beygirleri
    Zayıf aktarması
    İç mekandaki özensiz tasarım ve malzeme kullanılması
    1.6 dizel motorun 8 litre tüketmesi

ve daha birçok zayıf nokta sayılabilir.

Volvoya da sütçü beygiri diyorsunuz ya. Hele ki o çok şık ve kaliteli iç mekanına da laf söylüyorsunuz, hiç S60'a binmediniz sanırım. Bence siz Subaru XV kullananlar kulübünde değil işkembeden atıcılar kulübünde olmalısınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi golfün üstüne o kadar para vermezdin? Golfün üzerine diye bir olay yok. Belki arkadaşın golfü boş.

"Ağanin poku üstüne pok olmaz..." lafı vardı Şener Şen'in. Ona benzemiş.

Bal gibi de verilir. Golften daha kaliteli bir araç var yani ortada para vermezsen altın falan vermen lazım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Aktarma da sağlam 8 ileri yeni şanzıman ile gelecek

süper haber,artık birileri düşünsün(BMW)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi golfün üstüne o kadar para vermezdin? Golfün üzerine diye bir olay yok. Belki arkadaşın golfü boş.

"Ağanin poku üstüne pok olmaz..." lafı vardı Şener Şen'in. Ona benzemiş.

Bal gibi de verilir. Golften daha kaliteli bir araç var yani ortada para vermezsen altın falan vermen lazım yani.

Başlık sahibinin imzasında yazıyor, Comfortline Golf'ün dolu olduğu söylenemez ama boş olduğunu iddia etmekte yanlış olur. Biz burada S60 ile Golf'ün kalitesini karşılaştırmıyoruz zaten, D sınıfı ile C sınıfını karşılaştırmak doğru olmaz.

Bu forumda, belli başlı modellerde polemik yaşanmasına ve dolaylı yoldan abuk subuk mesajlarla muhatap olmak zorunda olmamdan sıkıldım, bazı şeyleri öylesine çok abartıyorsunuz ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

ingilterede piyasada.

Manuelin 0-100 6.9 saniye, tüketim ortalama 3.8 ve bu araba 1650 kg.

Volvo motoru ford değil de ben yaparsam böyle yaparım dedi resmen.

Makyajlı yeni tip 2014 model s60 gerçekten harika olacak bu motor ile

kalite, güvenlik ve performans

3.20 d müşterisi mutlaka çalacaktır

volvonun önü açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 4 Kasım 2013; 22:13:59 >

• Arabayi girtlak modlamislar dostum normal
    S60i diline dolayipta pisman olmayan uye kalmadi forumda
    Ben t4u kullandim testte arac gucunu iliklerine kadar hissettiriyor bakmayin forumdaki ezber yorumlara.
    0\100de o tank gibi kasayla 1saniye geri kaliyor diye cop ilan etmeye kalkti millet arabayi
    Audideki kalitenin aynisini sunuyor rakiplerinden 40 50beygir guclu daha uygun fiatlu daha donanimli saglammlik desen ders veriyor alman araclarina sempatisi olanlari rahatsiz etmesi sasirtici degil yani
    Dizel cok yakiyor dediler oda ortada iste
    Yeni motorlariyla daha da iddiali gelecek,belki almanlar kadar satmayacak ama volvo gercekten de onlara nitelik anlaminda buyuk skinti yasatacak bu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Kasım 2013; 22:15:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Volvo muhabbetinin gectigi yerde ikinci el muhabbeti geciyorsa zaten olayi tartisnanin alemi yoktr.
    Bugun volvonun tartisilacak bir durumu da kalmamistir zaten volvoya laf soyleyenlerin de cok sukur gecerli bir tane tezleri yoktur

Kazık servis fiyatı
    Kazık parça fiyatı
    İkinci el değer kaybı ne olacak ?

Artı olarak;

Sütçü beygirleri
    Zayıf aktarması
    İç mekandaki özensiz tasarım ve malzeme kullanılması
    1.6 dizel motorun 8 litre tüketmesi

ve daha birçok zayıf nokta sayılabilir.

Volvoya da sütçü beygiri diyorsunuz ya. Hele ki o çok şık ve kaliteli iç mekanına da laf söylüyorsunuz, hiç S60'a binmediniz sanırım. Bence siz Subaru XV kullananlar kulübünde değil işkembeden atıcılar kulübünde olmalısınız

Ford ecoboost 182ps motoru urettigi guce nazaran model gamlarinin hicbirinde beklenen performansi veremeyen bir motor. Ayrica s60 in deri dosemelerindeki problem, kapi ici trim sesleri ne kadar suslenirse suslensin goz ardi edilemeyecek sorunlar. Ic mekan ise cogu kullanicinin hek fikir oldugu nokta yeteri kadar fonksiyonel oldugu ama tasarimin sıkıcı oldugudur. Rakiplerinden guvenlik harici hicbir konuda ustunlugu bulunmayan bu modeli daha ne kadar pohpohlayacaksiniz gercekten anlamakta gucluk cekiyorum. Eger ben forumun iskembeden sallayan uyesi isem sizlerde kekolari oluyorsunuz haliyle.

Bakınız, Subaru kullanmanızdan ötürü size bir sempati duydum. ama S60'ı siz tuttunuz çöpe attınız. çok yakın arkadaşlarım kullanıyor s60'ı, o bahsettiğiniz sorunları asla yaşamıyorlar. ayrıca iç tasarım hiç de sıkıcı değil.

peki şunu sorayım araçta güvenlik gözardı edilebilecek bir özellik midir? bir araç ne kadar güvenliyse benim gözümde o kadar değerlidir.

• quote:

Arabayi girtlak modlamislar dostum normal
    S60i diline dolayipta pisman olmayan uye kalmadi forumda
    Ben t4u kullandim testte arac gucunu iliklerine kadar hissettiriyor bakmayin forumdaki ezber yorumlara.
    0\100de o tank gibi kasayla 1saniye geri kaliyor diye cop ilan etmeye kalkti millet arabayi
    Audideki kalitenin aynisini sunuyor rakiplerinden 40 50beygir guclu daha uygun fiatlu daha donanimli saglammlik desen ders veriyor alman araclarina sempatisi olanlari rahatsiz etmesi sasirtici degil yani
    Dizel cok yakiyor dediler oda ortada iste
    Yeni motorlariyla daha da iddiali gelecek,belki almanlar kadar satmayacak ama volvo gercekten de onlara nitelik anlaminda buyuk skinti yasatacak bu kesin.

yerden göğe kadar haklısın üstad

golfü bile s60'ın üstüne koydular ya söylenecek söz kalmadı. ama hocam ne yapsınlar bildikleri en lüks araç golf-passat olunca böyle oluyor

• S60 sisiriliyorsa golfe ne demeli bilmiyorum.
    Golf kadar pompalanan bir arac yok.
    Ha kotu mu asla cok iyi otomobil.
    Ama volvo nere golf nere passat nere insaf

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Volvo cok yakiyor. Tank vs gibi subjektif yaklasmiyorum zira benim aracimla aralarinda 100 kg oynuyor agirlik olarak (1385 ve 1490 kg) . Ben saatlerce durdugum trafikte dahi 5.6 litre uzerine cikaramadim henuz kendi aracimi. Bu aracin ortalamasi ise 8 diyorsunuz. Normal sehir ici ortalamam 5 civarinda cikiyor. 100 kilo agirlik farkindan indirim yapiyorum Volvo'ya. 7 vs 5 litre desek %40 fark var. Ayni agirlik sinifindaki aracta %40 fark az mi yani?

Cok yakma sebebi ise su: aracin otomatik sanzimaninin yazilimi kotu. Vitesi buyutecegi kucultecegi vakti resmen bilmiyor. Yokus asagi giderken gaza basip birakmama ragmen 3-4 bin devir cevirmisti de buyutmemisti vitesi. En sonunda kendim buyutmustum test surusunde. Bu yazilim sorunu araca sehir icinde dur kalklarda cok yaktiriyor. Uzun yolda ise dur kalk olmadigi icin standart bir dizel motor ne yakiyorsa onu yakiyor dogal olarak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.