Şimdi Ara

VOLVO S60 1.6 DRIVE D2 PREMİUM POWERSHİFT ÖNERİ!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
25.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi bu hıza bu tüketim cidden HA-Rİ-KA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 4 Kasım 2013; 19:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci23

quote:

Gitmese de 1.6 dizel 90bin civarı ve navigasyon hariç Full araç.Hem de sıfır.
    Bunu almak ne kadar mantıklı tartışılır.

anlayamadım???

1.6 dizeli 90küsür bin lira iken bunu almak ne kadar mantıklı dedim hocam.
    Dizel powersift

90 bine bul dizel full s60 bi tane daha alalım :D

biz 1 ay önce aldık 2014 model 96 civarına dizel
  • cihancım,daha önce de otomobil mecmualarının tarafsızlığına inanmadığımı,ve gerçek verilerle konuştuğumu söylemiştim,fakat herhalde bu sizi epeyce bir rahatsız etmiş ki halen otomobil mecmualarının paylaşımlarını yapmaktasınız,volvo markasına karşı olan bu rahatsızlığınızın nedenini de bilmiyorum açıkçası.
    Ki bu oto mecmualarının birçoğu alman sempatizanlığıyla defalarca kere mimlenmiştir.
    Hani sizdeki araçtan ötürü diyeceğim araç ağabeyinizin ve 40 bini devirdi,halen satmıyor.
    Ben 170 km deki tüketimi de paylaşayım öyleyse:

Ortaya çıkan ve sizin de karşı çıkamadığınız sonuç çok net,C segmenti dizellerin 6 7 litre yaktığı ortamda S60ın motoru bu sağlamlık ve ağırlıkla öyle müsrif bir motor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Kasım 2013; 20:00:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

cihancım,daha önce de otomobil mecmualarının tarafsızlığına inanmadığımı,ve gerçek verilerle konuştuğumu söylemiştim,fakat herhalde bu sizi epeyce bir rahatsız etmiş ki halen otomobil mecmualarının paylaşımlarını yapmaktasınız,volvo markasına karşı olan bu rahatsızlığınızın nedenini de bilmiyorum açıkçası.
    Ki bu oto mecmualarının birçoğu alman sempatizanlığıyla defalarca kere mimlenmiştir.
    Hani sizdeki araçtan ötürü diyeceğim araç ağabeyinizin ve 40 bini devirdi,halen satmıyor.
    Ben 170 km deki tüketimi de paylaşayım öyleyse:

Ortaya çıkan ve sizin de karşı çıkamadığınız sonuç çok net,C segmenti dizellerin 6 7 litre yaktığı ortamda S60ın motoru bu sağlamlık ve ağırlıkla öyle müsrif bir motor değil.

Abi bize böyle rakamlarla gelme insanın kalbi durur ,bu rakamlar ney yahu 170 de 6.7 ler falan ,gösterge bozuk falan olmasın,

Şaka bir yana bırak şapkayı ,çıplak ayakla adamı yolda yürütür bu rakamlar adamı MÜTHİŞŞŞŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 4 Kasım 2013; 20:10:55 >

• onu cihan kardeşimize sormamız lazım,ağabeyinde 40 bin km dir bu araç var ama mecmuadan haber veriyor bizlere
  • Volvo s60 1.6 dizel manuel ile ortalama 6 litre tüketim aracın sınıfına ve kilosuna göre gayet normal

http://www.arabam.com/Test/Volvo-S60-16-Drive/Detay-294418
  • quote:

onu cihan kardeşimize sormamız lazım,ağabeyinde 40 bin km dir bu araç var ama mecmuadan haber veriyor bizlere

,chipli falan olmasın bu s60,ne bileyim hile hurda(tabiki de yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

quote:

onu cihan kardeşimize sormamız lazım,ağabeyinde 40 bin km dir bu araç var ama mecmuadan haber veriyor bizlere

aslında bu motor çekiş olarak gayet iyi tam gazda overboost fonksiyonu ile 300 Nm ye yakın tork basıyor

şanzıman oranları da özellikle v40 da tamamen ekonomi odaklı

yani ford motoru da ekonomik olabiliyor usta ellerde

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

aslında bu motor çekiş olarak gayet iyi tam gazda overboost fonksiyonu ile 300 Nm ye yakın tork basıyor

Abi düzeltelim PSA+Ford diyelim fransızlara haksızlık oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi düzeltelim PSA+Ford diyelim fransızlara haksızlık oluyor

Fransızlara ayıp olsun bize ne ford kendini bu ülkede ispatlamış güzel de yatırım yapan bir üretici

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Taklıyorum abi,yoksa haklısın
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    İsine gelmiyor ya ondandir

Ya bu volvo madem bu kadar iyi niye alip binmiyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

İsine gelmiyor ya ondandir

Ya bu volvo madem bu kadar iyi niye alip binmiyorsun ?

volvonun bu kadar iyi olduğunu madem kabul ediyorsunuz(veya her seferinde etmek zorunda kalıyorsunuz) bana niye öneriyorsunuz ki cihancım?
    Benim jaguar markasına sempatim olmasa volvoyu baş sıralara yazarım araç alım listemde zaten,ki 1 2 seneye şahsi araç alımı düşündüğümde jaguar bulamazsam volvo bakacağım onu da belirteyim.
    Bakın dizeli mazotu içiyor dediniz,video paylaştım gördük neyi ne kadar içtiğini.
    C segmenti dizellerin tüketim olayına da ses çıkarmamışsınız gördüğüm kadarıyla,demek ki o söylediğimi de onaylıyorsunuz.
    Halen S60la uğraşmanızın nedeni nedir ki?
    iyi otomobil,kaliteli otomobil,sağlam otomobil,düşük tüketim,fiyat uygun,ağabeyiniz kullanıyor.
    Ben olsam bu kadar nefret kusmak yerine gerçekleri kabul eder,tartışmayı objektif olamadığımdan ötürü özür dileyerek sonlandırırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

VOLVO S60 1.6 DRIVE D2 PREMİUM POWERSHİFT ÖNERİ!!!

Kaynak: oto-haber. Daha saçması icat edilene kadar bilinen en kötü oto dergi.

Şu volvo ve alfayla alıp veremediğin ney anlamıyorum. Yoksa VW'nin preminyum olma yolundaki aşamayacağı 2 engel oldukları için mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 4 Kasım 2013; 20:28:25 >

• daha önce forumumuzda da ünlü olan bir kaynak torsiyonlu jettaya sürüş makinesi,75 binlik fiyatını hak ediyor dedikleri golfteki plastiklere de jaguar XJ de aynısını bulmak mümkün yazmıştı,bilginize
  • quote:

1.6 dizel araç performans olarak tatmin etmez elbette premium sınıftaki müşteriyi.
    Ancak bmw gibi bir markann 9.5 saniye 0/100 süresine sahip benzinli 3.16 yı piyasaya 110 bin lira paradan sürdüğünü de unutmamanızı isterim.
    Eğer performans istiyorsanız kesenin ağzını açar 180liği alırsınız,ya da modül taktırıp dizelden 130 140hp civarı güç alırsınız.
    Bugün 1.6 dizel kompakt sınıf araçların şehir içinde 6 7 litre yaktığı bir ortamda s60 tarzı tank gibi bir premium D segmenti araca 8 litre yakıyor diye eleştiri getirmek komik olur.

316i nin 9.5 saniyede 100'e çıktığı falan yok, o arabanın fabrika verisi 9.2 saniyedir ancak testlerde 8.5-9 saniye arasında bir değer çıkarabiliyor. 9.5 saniye nereden uyduruldu ?

Asıl sorun 180 beygirlik s60'ın 9 saniyede 100'e çıkmasıdır ki ironi niteliğinde bir veridir bu.

2 litre a4'ün 7 litre şehir için ortalaması olduğu yerde 1.6 psa s60'ın 8 litre yakmasını normal lanse etmek fanatiklikten başka birşey değil. Ayrıca aynı motorun mondeo ve 508'deki tüketim verileri neredeyse 1.5-2 litre altı.

• quote:

Fark ettim ben de ford kullanıcısıyım o yüzden dedim

volvo nun yeni 181 hp 2.0 dizeli gümbür gümbür geliyor performans olarak 3.20d ile başabaş

http://articles.sae.org/12418/

The new Volvo diesel’s common-rail system operates at a very high 2500 bar (36,259 psi). It was developed to complement the i-ART and bi-turbo boosting to deliver required improvements in emissions and performance. The system will first be used on the diesel-powered 2014 S60, V60, and XC60 FWD cars.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 4 Kasım 2013; 20:54:00 >

• fabrika verileri,

Volvo S60 D2 Şehir içi tüketim: 4.4 litre
    Mondeo TDCi Şehir içi tüketim: 6 litre

insanı salak yerine koymanın ulaşabileceği en üst nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: hayalci23

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Gitmese de 1.6 dizel 90bin civarı ve navigasyon hariç Full araç.Hem de sıfır.
    Bunu almak ne kadar mantıklı tartışılır.

Sıfır alması mantıklı değil, Volvo gibi markaların ikinci elini alacaksınız ki kârâ geçebilirsiniz.

bu araç için ne diyorsunuz ???

Araçta herhangi bir sorun yok, ama Golf'ün üstüne o kadar para vermezdim. Üstüne istedikleri fiyat çok fazla, o arabanın size gelişi 100.000 TL civarı olacak, belkide geçecek. Volvo'nun ikinci eli zayıftır, sizin için dezavantaj oluşturmazsa bakabilirsiniz.

Ben de onu dedim hocam sıfırı zaten 93.000 bir ee 2012 model 40.000de volvoya 80.000 çekmiş .
    aracını vw sanıyor galiba satan arkadaş.volvoyu evin önüne koysan 10.000 zararla başlıyor millet.

Bu VW neymiş be abi. Aracını VW sanıyor derken? Volvoyu hiç duymadınız sanırım. Siz Golfe 75-80 vermeye devam edin. Ama pardon ben karıştırdım VW premiumdu değil mi? o zaman golf 100.000 bile eder. gidin kumda oynayın yaa

Bu mesaj bana mıydı?

• quote:

quote:

Fark ettim ben de ford kullanıcısıyım o yüzden dedim

volvo nun yeni 181 hp 2.0 dizeli gümbür gümbür geliyor performans olarak 3.20d ile başabaş

http://articles.sae.org/12418/

The new Volvo diesel’s common-rail system operates at a very high 2500 bar (36,259 psi). It was developed to complement the i-ART and bi-turbo boosting to deliver required improvements in emissions and performance. The system will first be used on the diesel-powered 2014 S60, V60, and XC60 FWD cars.

Abi biraz geç kaldı gibi ama olsun,Mondeo ile gelir sanırım o motor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.