Şimdi Ara

volvo S60 1.6 mi bmw 3.16 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 316i diyorum bende donanimida gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzin 5 lira

kesinlikle volvo dizel otomatik.
  • Benim gibi yılda 8-10.000km yapıyor olsaydınız; BMW dinamizmi, motor ve aktarım sistemini önerirdim. Ancak 30.000km için dizel Volvo almak daha mantılı gibi görünüyor. Donanım farkı da cabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Ekim 2012; 15:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

13/10/2012 DE İKİ ARAÇTAN FİYAT ALDIM ANKARADAN. S60 DİZEL ADVANCE, SUNRUFF+DERİ+17 JANT EN SON 102000 TL, BMW 3,16 COMFORT+TEKNO 103000 CİVARI . BEN SANIRIM BMW Yİ ALICAM. YAKIT OLARAK S60 DİZEL AMA UZUN YOL YAPIYORSAN YAKITTA ÇOK FARKETTİRMEZ GİBİ GELİYOR, BMW NİN TÜKETİMİ DÜŞÜK. TEST SÜRÜŞLERİNE BMW NİN KONFORU ÇOK DAHA İYİYDİ

S60 1,6 DİZEL PREMİUM MODELİNİ KULLANMAKDAYIZ 17 JANT VAR 300 LİRAYA YAKIN DOLUYOR DEPO DOLUYOR KONYA ŞEHİR İÇİ 1300 KM CİVARI YAPIYOR İSTANBUL ŞEHİR İÇİ 900 KM CİVARI UZUN YOLDA 140-170 KM HIZLARDA 1050 KM CİVARI YAPILIYOR, BMW DE ÇOK GERİ KALMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM UZUN YOLDA BİTURBO MOTORUN VE 8 İLERİ VİTESİN AVANTAJIYLA % 30 FAZLA OLSA ORTALAMADA TEK DEPODA 700 KM CİVARI YAPAR Kİ BU FİYATLARA ÇIKIYORSAM BMW TERCİH EDEBİLİRDİM BENDE, VOLVO DAN HEVESİMİZİ ALDIK SANIRIM YOKSA VOLVO DA GÜZEL TOK DOLGUN Bİ KULLANIMI VAR GÜVENLİK KONUSUNDAKİ YILDIZLARI DA ÖNEMLİ BİR ÖLÇÜT AMA GENEDE BMW DENEBİLİR .

• tabi ki bmw 3.20 d volvoyu ele kafadan.
  • adam 30 bin km yapıyorum diyor

utanmadan bmw al diyen çıkmış.
  • Karar vermeden önce insurance institute for highway safety'nin şu videosu izlenmeli:
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=u2Fzp3f-C0I&NR=1
  • Kaç ay geçmiş aradan,hangi araç alındı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.