Şimdi Ara

volvo S60 1.6 mi bmw 3.16 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta arac almayi planliyorum. Volvo s60 1.6 powershift advance paket diger arac bmw 3.16 i comfort + spor paket fiyat konusunda volvo 90000 95000 arasi bmw 95000 98000 arasi.fikir ve yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurlerr...yilda yaptigim km 30000 civari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S60

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u2Fzp3f-C0I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 14 Ekim 2012; 20:01:45 >
  • Uzun yol yapıyorsanız 316 alın bence.çünkü yeni motor çok gelişmiş,sabit hızda az yakıyor ve 0-100ü fabrika verisinden daha aşağıda,Borusan diğer modeller tutulsun diye fabrika verisini yanlış yazıyorlar.

Shadowgeist hocamı bekliyorum konuya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Uzun yol yapıyorsanız 316 alın bence.çünkü yeni motor çok gelişmiş,sabit hızda az yakıyor ve 0-100ü fabrika verisinden daha aşağıda,Borusan diğer modeller tutulsun diye fabrika verisini yanlış yazıyorlar.

shadow ceza almış 5 gün :)

bu arada ben olsam ikisini de almazdım. illa birisini seçecek olsaydım volvo alırdım.
  • BMW şehiriçinde oldukça sert bir araba, şehiriçi volvo daha rahattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Uzun yol yapıyorsanız 316 alın bence.çünkü yeni motor çok gelişmiş,sabit hızda az yakıyor ve 0-100ü fabrika verisinden daha aşağıda,Borusan diğer modeller tutulsun diye fabrika verisini yanlış yazıyorlar.

shadow ceza almış 5 gün :)

bu arada ben olsam ikisini de almazdım. illa birisini seçecek olsaydım volvo alırdım.

Olsun.ben onun yerine volvoyu seçiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S60 T4 kullanicisi olarak volvoyu tavsiye ederim. Parasinin karsiligini veren bir otomobil. Konfor olarak BMW Ile cok fark oldugunu zannetmem. S60 suspansiyonlari tatli sert kivaminda. Azda olsa yolu hissediyorsunuz. Acikcasi bu benim hosuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excaliburs -- 14 Ekim 2012; 20:23:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S60 t4 şehiriçi yakıt sarfiyatınız nedir*
  • Benimde gonlum s60 tan yana ama kararsizim yarina kadar sonuclanir bide tabi teslim durumu var hangisi teslim edebilir bilmiyorumm baytamfan once almam gerekiyor

• S60 derim her yönüyle,en basitinden dizayn bakımından, bir kıyaslama vardı daha önce bmw kaza anında adamın ayaklarını katlarken volvo taş gibiydi
  • tip olarak bmw, gerisini bilemem. ama motor bakımından çok bi farkları olduğunu düşünmüyorum
  • S60. 30bin kmden bahsediyoruz sonuçta.
  • Eger 0 km sart degilse. 2012 model onceki kasa 3.20d oneririm. hem performans hem yakit tuetimi olarak uzmez

• S60 dizel/benzinli belirtmemişsiniz ama senede 30.000 km yapılacaksa dizel tercih edilmeli bence. Ben s60 1.6 dizel + powershift öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

S60 dizel/benzinli belirtmemişsiniz ama senede 30.000 km yapılacaksa dizel tercih edilmeli bence. Ben s60 1.6 dizel + powershift öneriyorum.

1.6 dizel s60 haklısın belirtmemişim
  • 30bin km az değil bu şarlarda dizel almanız daha mantıklı olur benzin fiyatı 5tl'yi buldu ... Bu yüzden S60 1.6dizel +powershift
  • quote:

Yaktılar hocayı:)
    Ben de s60 diyorum 30 bin km az bir yol değil dizel olanı alınırsa çok güzel otomobil.
  • 13/10/2012 DE İKİ ARAÇTAN FİYAT ALDIM ANKARADAN. S60 DİZEL ADVANCE, SUNRUFF+DERİ+17 JANT EN SON 102000 TL, BMW 3,16 COMFORT+TEKNO 103000 CİVARI . BEN SANIRIM BMW Yİ ALICAM. YAKIT OLARAK S60 DİZEL AMA UZUN YOL YAPIYORSAN YAKITTA ÇOK FARKETTİRMEZ GİBİ GELİYOR, BMW NİN TÜKETİMİ DÜŞÜK. TEST SÜRÜŞLERİNE BMW NİN KONFORU ÇOK DAHA İYİYDİ
  • benim tercihim bmw olur.
  • Mondeo selective 1.6 ecoboost 180 ps+sunroof+metalik siyah
    Dadından yenmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.