< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyais -- 10 Aralık 2018; 21:39:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyais -- 10 Aralık 2018; 21:39:39 > |
Sağolasın. Yok Allaha şükür maddi zarar dışında kimseye bir şey olmadı da ben bu sürücüyüm diye gezenleri bir türlü anlamaz oldum. Kırmızıda duruyorum hatta bi yirmi otuz saniye de geçti yani insan önünde ki arabayı bu mesafeden görüp nasıl duramaz inan anlam veremiyorum.
|
Volvo görevini yapmışlık bir durum pek yok ortada, zira hasar sadece kaporta hasarı, arkadan vuran araç da neredeyse her zaman daha fazla hasar alır zaten. Yani S60 yerine başka bir getz olsaydı, arkadaki fren yaparak vuracağı için manzara aşağı yukarı aynı olurdu.
Kaporta hasarına bakıp araç güvenliği tartışmak hata olur. Edit: Bu durum volvo'nun piyasadaki en güvenli araçları yaptığı gerçeğini değiştirmiyor tabii. |
Geçmiş olsun... Getz, Volvo'ya çarpılmış:)
|
Sizi anlıyorum. Çünkü bana da ışıkta durduğum esnada beton mikseri arkadan çarpmıştı. Tam trafik polisinin önünde çarptı. Akşam trafiği baya yoğun araç vardı ve beton mikseri bunların içinde 80 ile gidiyordu. Takografına baktık 80'den 40'a düşüyor sonra sıfır gösteriyor. Tekerleri kitlemiş orda. Tabi bizim hasar durumu sizinkinin tam tersi :D
Sonra malum konular bi baktık sürücü ismini bile yazamıyor. Yollar yazabilen mallarla da dolu. Eğitimli olmakla bişeyler öğrenmiş antisosyal bir mağara adamı olmak aynı şey değil tabi. Hasılı kelam birileri incir çekirdeği hacmini bile dolduramayacak zihinsel kapasitesi ile bişeyler yapıyoor sonuçta onun yaptıkları yüzünden hiç suçu olmayanlar sıkıntı yaşıyor. Allah bizi böylelerinden de böyle biri olmaktan da korusun. |
Öyle deme +10bg katıyo bu arabaya.
|
Ya öyle sacma vurmus ki keske dumduz vursaydi dedim icimden. Arabada bu zamana kadar en ufak kaza bile olmadi sen tertemiz bakiyorsun andavalin biri ise yetisicem diye dumduz yolda manevrali sana vuruyor. Gercekten anlamis degilim. Napiyorsun diyorsun abi ben istermiydim arabamin haline bak diyor e kardesim cok mu zor onunde ki arabayi gormek.
|
Ya bişi sorucam da sen kimsin ya? Sana mı sorucam konu açıp açmayacağımı inşallah çıkarsın karşımada vururum tövbe ya! Hatta dur şöyle yapalım bak sağ köşeye vurdular sola da gel sen vur.
Beğenmedin mi kardeşim konuyu defolur gidersin seni tutan yok. Ne aracına bir şey dedim ne aracımı övmeye geldim. Ben zaten ne kadar iyi bir araç olduğunu biliyorum araştırdım okudum tecrübe ettimde aldım ve en önemlisi sen beğen diye almadım sen yaz diye konu açmadım. Azıcık terbiye fazlasını istemiyorum. |
Sorma ya, bide bu tipler türedi; plakalıga, cama isim, sosyal medya hesaplarını yazmalar. Arabaya kutsalıymış gibi özen göstermeler. Adamlarda haklı 120 ay vadeli kredi çekmiş , dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor, hayatını hibe etmiş arabaya. Tabii tapacak muhahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 5 Aralık 2018; 21:35:44 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 5 Aralık 2018; 19:41:26 > |
|
|
|