Şimdi Ara

Volvo S80 D5 Yol Bilgisayarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 gün önce 2007 Model S80 D5 araç satın aldım, henüz çözüm oluşturamadığım bi konu var, danışmak istedim sizlere,

Türkçe olan Yol bilgisayarında anlık ve ortalama tüketimler Litre/100 KM cinsinden değilde, Km/1 Litre cinsinden gösteriliyor, (Özür; 1 litre ile kaç km gidiyor şeklinde)

Bunun bir çözümü var mı acaba ? Litre / 100 km cinsine nasıl cevirebilirim servise gitmeden

Şimdiden teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: karpi

Merhabalar,

10 gün önce 2007 Model S80 D5 araç satın aldım, henüz çözüm oluşturamadığım bi konu var, danışmak istedim sizlere,

Türkçe olan Yol bilgisayarında anlık ve ortalama tüketimler Litre/100 KM cinsinden değilde, Km/1 Litre cinsinden gösteriliyor, (Özür; 1 litre ile kaç km gidiyor şeklinde)

Bunun bir çözümü var mı acaba ? Litre / 100 km cinsine nasıl cevirebilirim servise gitmeden

Şimdiden teşekkürler,

Opssss... Yeni duydum ama araştırıp bilgi vermeye çalışırım.
  • Şimdiden teşekkürler
  • yazdıklarını yalnış anlamadıysam,100 'ü yol bilgisayarında ki değere bölerek bulabilirsin.
  • Yeni kasa araç sanırım.
    Orta konsolda menu'den girip ayarlardan değiştirebiliyor olmanız lazım.
  • Menüde araba ayarlarına oradan nırım ayarlarına girdiğinde 100km/l. Yada l./km seçeneklerini göreceksin.
  • Arkadaşlar,

Benim sorunuma yardımcı olabilecek birisi yok mu ?

Yukarıdakilerin tamamını denedim/denemiştim ama olmuyor, konsol menüsünde böyle bir konu yok zaten,

Araç güncel kasa/konsol olanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpi

Arkadaşlar,

Benim sorunuma yardımcı olabilecek birisi yok mu ?

Yukarıdakilerin tamamını denedim/denemiştim ama olmuyor, konsol menüsünde böyle bir konu yok zaten,

Araç güncel kasa/konsol olanıdır.

Doştum aracı aldığın yer yada bir yetkili servise sor istersen...
  • Konu yeni dikkatimi çekti..

Sorunu halledebildiniz mi?

Bu arada aracınızın yol bilgisayarı Türkçe mi?

Bahsettiğiniz genellikle amerika için üretilmiş araçlarda olan bir durum.. Onlardada mpg, mil per galon şeklinde gösteriliyor..

Sorununuzu servis halledecektir.. Ufak bir yazılımsal işlemle hallolur sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.