Şimdi Ara

1.6 t4 motora Polestar yazılım yaptırdım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, aracım 2011 model volvo v60 t4. Takip edenler bilir..
    "Chıp ile alakalı ne denendi neler yapıldı araçlarınıza hepsinden vazgeçebilirsiniz."
    Günlerdir uğraşıyorum, bu araçtan nasıl güç alabilirim diye. Polestar yazılım aklımda ki en son seçenek idi, racechıp, megachıp, ecu, paşaoğlu hepsini denedik araba saçma sapan şeyler yaptı. Polestar fiyatından dolayı gereksiz geliyordu, sonra arabanın coiloverlarını takmaya volcar karşıyaka ya gittim, orada sordum çok farkediyor mu diye.. Daha önce fiyat almıştım 4.080 tl gibi bir fiyat çıkardılar. Dün ise yüzde 15 iskonto yapalım 3.420 tl ye yazalım dediler. Bende "peki" dedim ama aklımda o kadar para veriyoruz bu iş nasıl olcak nasıl yapılır diye soruyorum. Vida cihazını bağlayıp, polestar sistemi aracı optimize ediyordu. 22 dakikalık bir işlem. Nasıl olduğunu anlamadan bitiyor. Coiloverlar takıldı, yazılım yapıldı. Volvo teknisyeni teste çıktı geldi ve buyurun aracınız dedi.
    Sıra bende, araca yazılım dün yapıldı akşamında istanbula yola çıktım. 650 km kadar denedim. Öncelikle ışıktan hızlı kalkıyor mu diye soru soran olabilir, hayır. Aynı. Zaten kağıt üstünde de 0.3 saniye kadar bir fark var onuda anlamamız imkansız. Şuana kadar altını çizerek anlatabileceğim bariz fark, 120 ile giderken sollamaya çıktığınızda oluyor. 90 ile sabit hızda giderken bir anda son gaz yüklendiğinizde noluyor yaa falan oluyorsunuz. Gaz tepkileri çok iyi, 90 dan 220 ye kadar durmaksızın hızlanıyor araba. Yakıt tüketimi ben zaten sert kullanan biriyim değişmedi aynı yakıtla geldim. Hava koşulları el verdiğince her türlü yolda virajda bastım asfaltı kazıyor, ama sabit bir hızdan sonra tabiki..
    Soracaklarınız var ise kullandıkça ve elimden geldiğince yanıtlayacağım..

Yazılımdan sonra size polestar dan bir kutu gelecek dediler, merakla bekliyorum :) yine buradan paylaşırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polestar Yazılım ile Volvo 1.6 T4 Motorunuzun Performansını Arttırın

Polestar Yazılım, Volvo araçlarının performansını optimize etmek için tasarlanmış bir yazılım yükseltmesidir. 1.6 T4 motorlu Volvo araç sahipleri, Polestar Yazılım ile sürüş deneyimlerini önemli ölçüde iyileştirebilirler.

Polestar Yazılım Nedir?

Polestar Yazılım, Volvo'nun motor yönetim sistemi, şanzıman ayarları ve gaz kelebeği tepkilerini iyileştiren bir yazılım güncellemesidir. Bu yükseltme, güç ve tork artışına yol açarak aracınıza daha fazla hızlanma ve tepki verme yeteneği kazandırır.

Volvo XC90 Polestar Yazılım

Polestar Yazılım, Volvo XC90 dahil olmak üzere çeşitli Volvo modelleriyle uyumludur. XC90'daki 1.6 T4 motor, Polestar Yazılım ile güçte %15, torka ise %20'ye varan artışlar elde edebilir.

Polestar Yazılım Fiyatları

Polestar Yazılım fiyatları Volvo modeline ve bölgeye göre değişebilir. Yaklaşık maliyetler hakkında daha fazla bilgi için yerel Volvo bayinizle iletişime geçilmesi önerilir.

Polestar Yazılımın Faydaları

Polestar Yazılım, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok fayda sunar:

• Güç ve tork artışı
    • İyileştirilmiş hızlanma ve tepki verme
    • Daha verimli yakıt tüketimi
    • Geliştirilmiş sürüş dinamikleri

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Polestar Yazılım, bazı Volvo modellerinde bulunan garantiyi geçersiz kılabilir. Bu nedenle, işlemi yaptırmadan önce Volvo bayinizle görüşmeniz önerilir. Ayrıca, Polestar Yazılım'ın yalnızca profesyonel bir teknisyen tarafından kurulması gerektiğini unutmayın.

Volvo 1.6 T4 motorlu aracınızın performansını güvenli ve etkili bir şekilde artırmak için Polestar Yazılım'ı düşünebilirsiniz. Bu yazılım yükseltmesi, sürüş deneyiminizi iyileştirerek aracınızın potansiyelini ortaya çıkaracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun Dostum herhalde düşündüklerinin hepsini tamamladın resimde yüklersen sevinirim.

Polestar fazla yükseltmemesine rağmen fark yaratır mutlaka,ben 15 ps ve 30 Nm 1200€ değmez diye yaptırmamıştım.Heico var ve onlarda polestar gibi Volvo konusunda uzmanlar ama onlara hiç yaklaşılacak gibi değil,iki kat fiyat istiyorlar.Belki bir indirim yaparlar diye sürekli bakıyorum ama hiç düşürmüyorlar.

• Henüz değil ama yavaş yavaş yapıyorum :) kaplama işi biraz sekteye uğradı onun yerine yazılım yaptırayım dedim. Bir daha ki ay kaplama ve diğerlerini takacağım. Yazılım Yılbaşı öncesi indirime girmiş daha önce fiyat almıştım 4.380 tl gibi bir rakam çıktı, sonra mesaj geldi 3.118 tl ye düşmüş. Bende hemen yaptırdım :)

Diğer parçaların bir kısmı geldi bir kısmı yolda sindire sindire yapıyorum hocam :)

• Merhaba,
    Yazılımınız hayır olsun, güle güle gazlayın :) polestar seçerek iyi yapmışsınız diyeceğim ama zaten diğer seçenekleri de denemişsiniz. Belki okumuşsunuzdur, techturkeyde de benzer bir konu vardı, yazılımı sağlıklı kullanabilmek için mekanik iyileştirme önermişlerdi, tabii son durum nedir bilmiyorum.

benim aklıma takılan konu şu, bu motor ford fiesta ST üzerindeki ile aynı motor değil mi? Çünkü ST için çok güzel çalışmalar var, mountune veya pumaspeed de. Birebir olmasa da bazı parçalar custom olarak uydurulabilir diye düşündüm. Bir de aşağıdaki yazıya denk gelmiştim bir yerde, bu motoru ciddi şekilde övüyordu, hatta fordun gereğinden fazla dayanaklı parçalar kullandığı, motor açılmadan 400hp lere ulaşabileceği yazıyor.

http://dsportmag.com/the-tech/ford-ecoboost-1-6l-analysis-turbocharged-direct-injection-ccvtc/

• Ersin bey merhaba.. Yazınızı okurken tebessüm oldu ister istemez:)

Öncelikle evet yazılım konusunda her şeyi denedim ama en güvenli ve en sağlıklısı polestar olduğunu düşündüm. Benim için önemli olan motorun sağlığı..

Şu ara, hava filtresi kiti henüz bitmedi onunla uğraşıyoruz zira üzerinde debimetre mevcut onu ezip geçmeden bir tesisat kuruluyor üzerine. O işlem bittiğinde turbo yu da hybrid’e çevireceğim.. hepsi sıralı kafamda, sonrasında onu intercooler takip ediyor. İntercooler dan sonra methanol kit ve tüm boruları somco ile değiştireceğim. Tüm bunlardan sonra ne kadar verecek bakacağız.. üstünde şuan komple egzoz var. Stage 2+ bitsin tamamen sonrası kafamda :)

Onun dışında, motor çok güzel evet kilometresinin verdiği sıkıntılar olabileceğinden bir çok parçası kendi insiyatifimle elden geçti (enjektör buji vs)

Arabanın tek sıkıntısı şanzuman.... (powershift) kız gibi bakmanız lazım.. onun dışında her şey harika :)

Motor ford 1.6 ecoboost evet, sanırım fiesta st de kullanmıştı. Geçen gün turboyu söktüler dedim revize edelim olduğu gibi geri kapattık, fabrikadan çıktığı gibiymiş gerek yok dediler :) durum bu şimdilik...

• mustafaksac kullanıcısına yanıt
    mustafa bey merhabalar tekrar,
    güldürebildiysem ne mutlu, artık bizler de imrenerek yaptıklarınızı izleyeceğiz :)

sizin planınız çok net anlaşılan, her detay üzerinde düşünülmüş, karar verilmiş. umarım hedeflediğiniz verimi alırsınız. açıkçası yavaş ve özenli ilerlediğinize göre ciddi bir engelle karşılaşacağınızı pek sanmıyorum, motor, önü açık bir makine zaten.

bu işlemleri nerede yaptırıyorsunuz? bir volvocu mu yoksa modifiye garajı tarzı bir yerde mi, özel değilse paylaşabilirseniz sevinirim.
  • Mustafa bey çalışmanızı yakından takip ediyorum, akabinde açtığınız yoldan ilerlemek niyetindeyim.

2012 T4 S60 72bin km.

saygılar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 Dci Motor Yaptırdım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Daha önce F30, F20, 2.0tsı motor doldurmuş doya doya gezmiş biri olarak bu araba artık son evrem diyebilirim :) kendim gemi kaptanıyım dışarıdan malzeme getirme ile ilgili bir sıkıntım yok her parçayı seçerek inceleyerek ve düşünerek alıyorum. Motorda değişmesi gereken her şeyi değiştirerek başladım. (Bujiler, enjektörler, filtreler) hatta benZin pompasını walbro ile değiştirdim :) turbo hybrid oldu vs vs.. şuan aracın çalışması yürürü çok güzel dün itibari ile coiloverlar geldi..

Bundan sonra frenleri bekliyorum :)

Sonra azıcık daha motora yükleneceğim.. Hep beraber göreceğiz ortaya ne çıkıcak :)

Kimle çalıştığım sorusuna gelince birine bir şey danıştığımda herkes çok iyi bildiğini sanarak cevap veriyorlar yada uğraşılmaya değer bir araba değil göZüyle bakıyorlar benimde alet edavat konusunda sıkıntım yok lifte kadar mevcut artık kendim yapıyorum:) ]

• razi5000 R kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel ne kadar mutlu oldum şuan :) umarım bir yardımım olur size.. Araç çok güzel, sakın dedikodulara aldanmayın. Bu araç şöyle kötü diyenler olucaktır :) araçlarımız çok güzel!

• Araç çok iyi, herşey güzel de, techturkeydeki yazım şekliniz ve sahibinden.com ilanlarınızla biraz da haklı olarak alay konusu oldunuz. Keşke oradaki konuda daha tutarlı bilgi verseydiniz, çünkü orada teknik anlamda öneride bulunabilecek değerli arkadaşlar vardı. İlan tarihleri vs. herşey karmakarışık.. neyse, satıyorsunuz anlaşılan, hayırlı olsun diyelim..
  • ersin310 E kullanıcısına yanıt
    Aracın sahibi benim, kullanan benim, parçasını bilen sipariş eden yapan yaptıran benim ama aksini iddaa etmeleri canımı sıktı biraz. Evet aradığım bir araba vardı, haftasonu onunla takas edeceğim.

• mustafaksac kullanıcısına yanıt
    Polestar Yazılım ile yakıt hiç düşmedi mi ?

İlk kalkarken 2.000 devir üstünde patinaj çekmiyor mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.