Şimdi Ara

Volvo S90 - Teknik Özellikler v.s. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: necatidr
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D.Baran

Ikame bir Xc60 ile bir gün geçirmiştim bir kaç yıl önce,beğenmiştim ve çokta rahat gelmişti bana, güle güle kullanın ,hayırlı olsun.Haklısınız 4 silindirli ve neredeyse 2 tonluk bir araç için değerler anormal değil.Dört çeker dediniz de, buralara ilk kar dün yağdı ve çıkıp dört çeker farkını ve abs, esp gibi diğer güvenlikle ilgili özelliklerin yarattığı farkı karda deneyerek görmek istedim, sonuç bence harika,insana yapacak fazladan bir iş çıkarmıyor.
    Syn baran ekonomik kriz sebebiyle benim s90 hayali ertelendi. :( siz avrupadan dönüşte yolunuzun üstü lüleburgaza uğrarsanız size bir köfte yedireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsnn F kullanıcısına yanıt
    Sn. Fsnn, bu nazik davetiniz için çok teşekkür ederim, ülkeye arabayla hiç gitmedim ama bu davetinizi hiç unutmayacağım,ileride gitmeye karar verirsem büyük bir memnuniyetle sizi ziyaret etmek isterim.Hayalinizin ertelenmesine ise üzüldüm, dilerim bu durum olumlu yönde tekrar değişir.

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    A4 quatro kullanmıştım 4 çeker yol tutuşu çok etkiliyor karda buzda kullanmadım ama kuru zeminde bile kendini gösteriyordu virajlarda çizgisinden çıkarmak için çok uğraşmak gerekiyordu.

Ne demek her zaman beklerim.

4X4 ÖZELLİĞİ ÇEVREYE VE HAVAYA GÖRE OTOMATİK OLARAK DEVREYE GİRİYOR MU YOKSA ŞOFÖRÜN KENDİSİNİN BU ÖZELLİĞİ AKTİVE ETMESİ Mİ LAZIM?

• necatidr N kullanıcısına yanıt

Çekiş Ağırlıklı olarak ön tekerlerde olmak üzere 4x4 sürekli, oranı hatırlamıyorum tam ama ön %70+arka %30 olabilir.Ancak ihtiyaç durumunda otomatik olarak arka tekerlere daha fazla güç verilerek %50 ye kadar da çıkabiliyor.Sürücünün seçimi yok araç tamamen otomaitk kendi karar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 23 Nisan 2025; 18:52:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.