Şimdi Ara

Volvo sansuman sorunu yardim edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar 2001 model volvo s60 t5 otomatik aracim var olayi size anlatiyim arabami calistirdim hic bir sikinti yoktu yaklasik 3-4 km gittikten sonra araba vites yukseltmemeye basladi ekranda 0 da kaliodu araba bagiriodu sonra aracim hareket halindeyden vites bosa cikti ve ekranda - eksi isareti gosteriodu sorun nedir sizce yagdan kaynaklanio olabilirmi bu arada arabam 3 4 aydır yatıyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay14 -- 19 Temmuz 2014; 20:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpay14

Meraba arkadaslar 2001 model volvo s60 t5 otomatik aracim var olayi size anlatiyim arabami calistirdim hic bir sikinti yoktu yaklasik 3-4 km gittikten sonra araba vites yukseltmemeye basladi ekranda 0 da kaliodu araba bagiriodu sonra aracim hareket halindeyden vites bosa cikti ve ekranda - eksi isareti gosteriodu sorun nedir sizce yagdan kaynaklanio olabilirmi bu arada arabam 3 4 aydır yatıyodu.

Aldığın benzin 3-4 ay yatınca, niteliğini yitirmiş olabilirmi. Araç kendini korumaya almış olabilir.

Neden diyeceksin,

V40cc2013 d2 yolda kalmama ramak kala en yakın shelle varabilmek için, alpetten 20 TL ilk mazot aldım. Arac shelle varana kadar düşük şanzıman performansı hatası verdi ve kendini 1. Vitese kilitledi.üzerine shell full save aldım düzeldi.

Florya mezcar hata kodunun o anki gerek duyduğu bir geçici hatadan kendini korumaya aldığını belirtmişti. Bu tabi motoru korumak için, şanzımanı kilitlemesiyle ilgili denmişti

Ancak elbette aracınızı bir ustaya göstererek hareket etmek sağlıklı olacaktır.

• yorumunuz ıcın saolun ama arabam yattıgından dolayı ıcerısındekı benzın kalmamıs ve bp den benzın alıp koymustum bıdonla
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay14

yorumunuz ıcın saolun ama arabam yattıgından dolayı ıcerısındekı benzın kalmamıs ve bp den benzın alıp koymustum bıdonla

Aracınız mazotlu olsa kesin mazottan derdim ama bana bu yine düşük ihtimalde olsa, deponun korozyona uğramış olabileceği kanısını doğuruyor.

Sorunun yeni benzini ekledikçe düzeleceği kanısındayım. Tabi bu işler kanıyla olmaz elbette. Benim görüşüm ya depo yada ki bu daha büyük ihtimalle yakıt enjeksiyonlarında sıkıntı olması, yani ateşlemenin motorun istediği oranda talebini karsılayamaması.

Bunun sonucunda şanzıman kilitlenir. Servisi telefonla ararsan, muhakkak yardımcı olacaklardır.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi especlipse -- 20 Temmuz 2014; 9:37:28 >
  • Saolun

• Baska neden kaynaklanabilir
  • Ekranda herhangi bir mesaj belirdi mi? "Transmissiyon service Required" gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.