Şimdi Ara

Volvo V40/(Cross Country) mi yoksa Skoda Octavia mı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrmst

The best greek auto review gene iş başında . V40 a düz araba diyen adam çarpılır bu bir. 45.000 e v40 ı yiyecek olan araba bulun (sıfır olmak kaydıyla) vallahi benim arabayı yakarım.

Golf 7 desem. Arabanı yakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

The best greek auto review gene iş başında . V40 a düz araba diyen adam çarpılır bu bir. 45.000 e v40 ı yiyecek olan araba bulun (sıfır olmak kaydıyla) vallahi benim arabayı yakarım.

golf 7 onun yanına yaklaşamaz yaklaşsa bile 70.000tl oluyor ama gene bir Volvo kadar kaliteli olamıyor... bu kadar fanatik olmayın ikisininde kapıştığı modeller belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 8 Haziran 2013; 13:00:22 >

• quote:

quote:

hass.

• quote:

quote:

quote:

golf 7 onun yanına yaklaşamaz yaklaşsa bile 70.000tl oluyor ama gene bir Volvo kadar kaliteli olamıyor... bu kadar fanatik olmayın ikisininde kapıştığı modeller belli.

Hocam Golf 7' nin başlangıç paketiyle, Volvo' nun başlangıç paketine bir bak istersen. Arada 25.000 TL fark var. 25.000 TL' lik kalite farkı da yok bence. Hatta bana sorarsanız Golf 7' nin iç mekanı V40' dan daha kaliteli. Bunun fanatiklikle alakası yok ki. Somut örnekler var ortada. Ayrıca Golf premium markalara direkt rakip değil fakat sürekli premium markalarla kıyaslanıyor ve 1. oluyor testlerde. Gollf' ün önündeki amblemi Mercedes amblemi yapsan başlangış fiyatı 70.000 TL olurdu. Golf, premium bir model olmasada, sunduklarıyla premium markaları aratmıyor ve rahatlıkla onlarla başa çıkabiliyor.

• volvo ya toz kondurmuyorsunuz tamam güzel araba anladıkta aradaki fiyat farkını s geçiyorsunuz

aradaki fiyat farkı daha az donanım daha küçük boyutlar manuel vites falan herkese hitap etmez...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Golf 7' nin başlangıç paketiyle, Volvo' nun başlangıç paketine bir bak istersen. Arada 25.000 TL fark var. 25.000 TL' lik kalite farkı da yok bence. Hatta bana sorarsanız Golf 7' nin iç mekanı V40' dan daha kaliteli. Bunun fanatiklikle alakası yok ki. Somut örnekler var ortada. Ayrıca Golf premium markalara direkt rakip değil fakat sürekli premium markalarla kıyaslanıyor ve 1. oluyor testlerde. Gollf' ün önündeki amblemi Mercedes amblemi yapsan başlangış fiyatı 70.000 TL olurdu. Golf, premium bir model olmasada, sunduklarıyla premium markaları aratmıyor ve rahatlıkla onlarla başa çıkabiliyor.

Hocam şu an bende araç alma aşamasındayım ve golf ile leon da aklımda yani bir art niyetim yok 50.000 tl bütçem var. Şimdi aracın sundukları donanımlar gerçekten iyi ikiside neredeyse aynı ama volvo daha iyi .
    Ancak şöyle bir durum var donanım alma araba al demişler. Volvo karizma ve dizayn olarak önde ki bu göreceli eyvallah. Ancak şasi kalitesi gözükmeyen malzemelerin kalitesi ve hitap ettiği çehresi golfe nazaran daha yüksek. Golfü bende seviyorum çünkü alt segmentte üst segment hazzı verebiliyor ancak Bir BMW, Audi ve Volvo olamaz. Ama Mercedes A serisine yer.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şu an bende araç alma aşamasındayım ve golf ile leon da aklımda yani bir art niyetim yok 50.000 tl bütçem var. Şimdi aracın sundukları donanımlar gerçekten iyi ikiside neredeyse aynı ama volvo daha iyi .
    Ancak şöyle bir durum var donanım alma araba al demişler. Volvo karizma ve dizayn olarak önde ki bu göreceli eyvallah. Ancak şasi kalitesi gözükmeyen malzemelerin kalitesi ve hitap ettiği çehresi golfe nazaran daha yüksek. Golfü bende seviyorum çünkü alt segmentte üst segment hazzı verebiliyor ancak Bir BMW, Audi ve Volvo olamaz. Ama Mercedes A serisine yer.

Bakın işte bu yorumunuza katılırım. Haklısınız. Sadece V40 konusuna katılmıyorum.

• Plaza fanboylarını dikkate almayalım.
    V40 müşterisinin golfe Allah'ın selamını bile vermeyeceğini hepimiz biliyoruz.
    Bırakın atsın tutsun,o da haklı ekmek kazanıyor bu işten.
    Ne kadar preminyum golf o kadar prim
  • Bazı antivw timinden arkadaşlar, vw de artık çalışmadığımı anlamakta güçlük çekiyor, ya da ısrarla anlamak istemiyorlar. İşlerine gelmiyor sanırsam. Vw' de satış danışmanı olarak çalışsaydım, burda Golf' ü övmeme gerek kalmazdı. Araba zaten satıyor, arabayı bilen biliyor, primimide alıyor olurdum. Bunlar hala hayatın forumdan ibaret olduğunu sanıyor. Dış dünya ile iletişime geçin biraz, açılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Şener Bey araca kendinizce biçtiğiniz fiyatla baya bir aşmıştınız, şimdi de araca kalitesiz diyerek nihayet nirvanaya da ulaştınız.

şener reyizin yazdığı fanboy mesajlarıyla yönetimimiz gereken şekilde ilgilenmektedir,kendisini kaale alarak prim yaptırmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvo düz bir araç. Focus yada Fluence almanı öneririm. Kalan 25000 TL'yi de bankaya atarsın.

Aldığın nefes zarar.

+1905
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.