Şimdi Ara

Volvo V40/(Cross Country) mi yoksa Skoda Octavia mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani arabadan anlamayabilir bi insan da bu kadar mi anlamaz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvo düz bir araç. Focus yada Fluence almanı öneririm. Kalan 25000 TL'yi de bankaya atarsın.

Abi süpersin!!

Şaka bir yana ben S40 aracımı V40 ile değiştirme niyetindeydim fiyatlar cidden çok fazla geldi, S40 ı elimde tutup aradaki farkla Jazz aldım
  • Hayır neden böyle düşünüyorsunuz ki şuan skoda daha fazla var piyasada demekki hiçkimse anlamıyor arabadan.. :D Böyle bazılarıda anlıyormuş gibi konuşuyor ya arneyse Benim ihtisasım japon otomobilleridir..fakat avrupa da olan motor seçenekleri burada olmadığı için japon otomobillerine yanaşmıyorum az yakan ama lüks bir dizel araç düşünüyordum aile boyu hem eşim hem benimde rahat kullanabileceğim ondan sordum çünkü skoda geçen yıl satış rekorları kıran bir firmadır özelliklede volkswagen aldıktan sonra volvo ise hala yerinde sayıyor..Eyvallah tabiki volvonun kalitesi tartışılmaz ama satmak istediğiniz zamanda elinizden çabuk çıkarabileceğiniz bir araba olması lazım..Arabadan anlamak sadece markaya bakmak değildir.. :) saygılar...Kararımda volvodur..Haziran sonu gibi alacağım inşallah..Allah sizlere daha iyisini nasip etsin..herkese kolay gelsin
  • İkisi farklı segmentlerde araçlar. Arada fiyat olarak baya fark var. Değer mi değmez mi sizin karar vermeniz gerekiyor. C segmenti bir araca o kadar para verilir mi, şahsen ben vermem, verenede neden verdin demem. C segmentinde A Class, 1 serisi, V40 ve A3 bu fiyatlarda satılıyor ki premium marka olduklarından dolayı bu şekilde. Yani bir nevi markaya para ödüyorsunuz. Hızlı karar vermeniz için size ufak bir şematik yol göstereyim :) Size hangi taraf ağır basıyorsa onu alın ;)

Volvo V40 Cross Country D2 Man. ------------------------- Skoda Octavia Elegance Man.
    ______________________________________________________________________________

Donanım olarak başlangıç paketi ------------------------ Ağzına kadar dolu bir araç
    10.000 TL fazla fiyat ---------------------------------- Geniş bagaj ve iç hacim
    Marka imajı ---------------------------------------------- Segmentinde ki en kaliteli otomobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 6 Haziran 2013; 14:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ergec

Hayır neden böyle düşünüyorsunuz ki şuan skoda daha fazla var piyasada demekki hiçkimse anlamıyor arabadan.. :D

samimi söylüyorum biraz daha devam edersen fake konu muamelesi göreceksin.
    Skoda tabii ki daha fazla olacak piyasada skodanın hitap ettiği gelir grubu nire,volvo nire.
    Gırtlak donanım X Giriş donanım farkı 10 bin lira diyoruz hala konuşuyosun yahu.
    Skodanın yanına volvo yazılmaz arkadaşım,volvo alabilen adam volvoyu alır,gücü yetmeyen de skodayı alır.
    Her kullanıcının beklentisi farklıdır.
  • Tabiki volvo ama bazı tanıdıklar gibi bakım yaptırmak için kredi çekebilirsiniz

• Yahu zaten bu konuyu açmamdaki amaç aradaki fiyat farkı aynı fiyat olsa gidip niye kıyaslıyım size danışıyım çeker gider volvo alırım benim sorduğumda aradaki fiyat farkı değer mi değmez mi ? Niye kastınız kendinizi bu kadar anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Hayır neden böyle düşünüyorsunuz ki şuan skoda daha fazla var piyasada demekki hiçkimse anlamıyor arabadan.. :D

Skoda tabii ki daha fazla olacak piyasada skodanın hitap ettiği gelir grubu nire,volvo nire.
    Gırtlak donanım X Giriş donanım farkı 10 bin lira diyoruz hala konuşuyosun yahu.
    Skodanın yanına volvo yazılmaz arkadaşım,volvo alabilen adam volvoyu alır,gücü yetmeyen de skodayı alır.

saab volvo ile çok benziyor diyolar, katılıyor musunuz

• quote:

Bu bi ölçüt ise eğer piyasada en çok linea ve fluence var. O zaman sizi Fiat'a doğru alalım.
  • D sınıfı bir araç al bence. Bu ikisi ile uğraşma.

C sınıfı diye Volvo'ya 70.000 TL falan kaptırma derim.

İlla C sınıfı ise 45000'e babalar gibi araçlar var. V40'a nal toplatırlar. Yerli Passat olarak bilinen Fluence mesela.
  • quote:

D sınıfı bir araç al bence. Bu ikisi ile uğraşma.

İlla C sınıfı ise 45000'e babalar gibi araçlar var. V40'a nal toplatırlar. Yerli Passat olarak bilinen Fluence mesela.

Kardeş parası neyse veriyimde git konu dışında takıl allahını seversen.
  • The best greek auto review gene iş başında . V40 a düz araba diyen adam çarpılır bu bir. 45.000 e v40 ı yiyecek olan araba bulun (sıfır olmak kaydıyla) vallahi benim arabayı yakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 6 Haziran 2013; 19:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Volvo düz bir araç. Focus yada Fluence almanı öneririm. Kalan 25000 TL'yi de bankaya atarsın.

Linea neden onermedin, ne eksigi var Volva'dan?

hocam ne ettin linea D sınıfı araba volvo v40 gibi c sınıfı araçlarla karşılaştırmak olmaz. Volvo v40 ın muadili LADA Priora olur ancak.
  • quote:

D sınıfı bir araç al bence. Bu ikisi ile uğraşma.

fiat tipo nasıl? tabii senin hondan ile karşılaştıralmaz amma neyse

• Seçeneklerden birisi volvo olunca sorgulamak istemiyorum düşünmeden volvoyu alasım geliyor... Sizin için de öyle hissettim.. Ölmeden bi volvo sahibi olunmalı
  • Konuya gelen cevaplara bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

saab volvo ile çok benziyor diyolar, katılıyor musunuz

Ikıside iskandinav ekolünün aracları.fakat iflas ettigi icin saab yok artık pıyasada.

• Skoda sıradan bi C segment sedan bence, gönlüm Volvo diyor ama çok pahalı seçim zor.

• quote:

Yerli Passat olarak bilinen Fluence mesela.

Beyler?Şener reyiz gelmiş.
    Honda city için de yerli bentley diyorlar reyiz,yorumun nedir bu konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

The best greek auto review gene iş başında . V40 a düz araba diyen adam çarpılır bu bir. 45.000 e v40 ı yiyecek olan araba bulun (sıfır olmak kaydıyla) vallahi benim arabayı yakarım.

kesinikle katılıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.