Şimdi Ara

VOLVO V40 için 92,000 TL teklif aldım ne dersiniz? (VAZGEÇTİK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika fiyat, araç alacak olsam bayi ismini isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Octaviaya alışmış birine v40 dar gelebilir.

Aynen o sıkıntı işte. 2 sene önce V40'ı incelemiştim arkası çok dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dediğim gibi daha geniş araç arayışındalarsa insignia alsınlar.yok v40 bize kafi gelir diyorlarsa volvoya bindikten sonra golfü kalitesiz bulmaları normal.A3ü ben de çok beğeniyorum fakat o şanzımanla ve boşlayn hallerine 100 bin tl şeklinde almam o arabayı.

Fiyatlar almış başını gitmiş şaka gibi, 90-95 arasına araba bulamıyorlar.
  • Fiyat çok iyi kaçırmayın.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Atraction bulabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daracık araba o kadar para verilmez yaw.
  • 0km araclar cok pahali.sahsen mecbur kalmadikca alinmasina karsiyim.adam 2014 arabasına nerdeyse 2016 parasi istiyor ikinci elin hali daha da vahim.en azindan parasini hak eden bir araca verilecek oyle düşünmek lazim.focusun astranin 90 100bine alindigi ortamda volvoya bu para bedavadır.

• Biraz bütçesiyle alakalı, zor ve bol zararına satmayı göze alıyorsa alsın. Ben çok beğeniyorum v40ı ama kendi durumumda bu ülke piyasasında o kadar param olsa daha ziyade dsg trendline passat veya manuel comfortline passat tercih ederdim. Çünkü 92bin lira benim için iyi bir meblağ ve aracımı satacağım zaman paramı koruyabilmek isterim. Bu arabaları 40-50binlere alabiliyor olsak değer kaybı çok sorun değil ama artık rakamlar çok yüksek, b sınıfı araçlar için bile.
  • Alternatif olarak 1.4 TSI Passat yada Superb alınabilir. Geniş ve daha kaliteli araçlardır.

C segment için de VW Golf 1.4 TSI Manuel alınabilir.

Golf, Volvo'dan 14-15 gömlek üstündür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın genişliği sorun değil ise kesin v40 derim. Aracın bagajı isterlerimi karşılasaydı (400 lt ye yakın olsa) düşünmeden almaya yelteneceğim bir araçtı kendisi.
  • quote:

0km araclar cok pahali.sahsen mecbur kalmadikca alinmasina karsiyim.adam 2014 arabasına nerdeyse 2016 parasi istiyor ikinci elin hali daha da vahim.en azindan parasini hak eden bir araca verilecek oyle düşünmek lazim.focusun astranin 90 100bine alindigi ortamda volvoya bu para bedavadır.

Adam 2014 model agir hasarlı Golf'e 54000TL yazmış. Akıllara zarar ilan bölümünde de paylaştım.

Agir hasarlı o aracın ederi 35-40000TL normalde. Adi üstünde Ağır Hasar yani ölüm tehlikesi olan, yolda her an büyük bir gürültü ile dağılacak araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 11 Mayıs 2016; 11:08:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de alınır..fiyatı gayet güzel şayet araçta bir sıkıntı yoksa. dizel otomatik astra ve golflerin daha pahalıya satıldığı günümüzde advence donanımlı v40 süper olur o fiyata. ben olsam alırdım..
  • quote:

0km araclar cok pahali.sahsen mecbur kalmadikca alinmasina karsiyim.adam 2014 arabasına nerdeyse 2016 parasi istiyor ikinci elin hali daha da vahim.en azindan parasini hak eden bir araca verilecek oyle düşünmek lazim.focusun astranin 90 100bine alindigi ortamda volvoya bu para bedavadır.

Yok yahu o balondan ilanlar aldanma, geçen sene bu zamanlarda sıfırı 53,000 TL olan aracı 2 yaşında 23,000'de 41,000 TL'ye aldık. Millet yalandan ilan açıyor, gerçek ilan 1 haftada alıcısını buluyor. Ben de sıfır araba almam ama o gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Biraz bütçesiyle alakalı, zor ve bol zararına satmayı göze alıyorsa alsın. Ben çok beğeniyorum v40ı ama kendi durumumda bu ülke piyasasında o kadar param olsa daha ziyade dsg trendline passat veya manuel comfortline passat tercih ederdim. Çünkü 92bin lira benim için iyi bir meblağ ve aracımı satacağım zaman paramı koruyabilmek isterim. Bu arabaları 40-50binlere alabiliyor olsak değer kaybı çok sorun değil ama artık rakamlar çok yüksek, b sınıfı araçlar için bile.

Dizel otomatik arıyorlar. Aynı şeyleri söyledim, hemen satmak gibi bir dertleri yok ama arabayı dar buldular. 92'ye de o arabayı kimse alamaz bu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

nedense şener dostumuz bu laflari konulara yorum olarak atiyor,v40 linea ayarında arabadır falan yazıyor,ama konusunu açmaya gelince bir türlü yanaşmıyor,neden acaba
  • quote:

Alternatif olarak 1.4 TSI Passat yada Superb alınabilir. Geniş ve daha kaliteli araçlardır.

Hangi açıdan üstün? Bizi aydınlatır mısınız

• Mükemmel bir fiyat bence

• quote:

Alternatif olarak 1.4 TSI Passat yada Superb alınabilir. Geniş ve daha kaliteli araçlardır.

Stepway > Linea > Golf > Volvo değil mi Şener ? Ona göre hemen gidip Dacia alacağım
  • rengide güzelse iyi bir iş olur bu araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvonun yeri ayrıdır bende. ikinci eline bakıyorum o fiyatlara. 92 bine sıfır v40 verecekler ve bende düşüneceğim ha? Allah korusun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.