Şimdi Ara

VOLVO V40 için 92,000 TL teklif aldım ne dersiniz? (VAZGEÇTİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aile dostumuzun Octavia aracı vardı, pert olduğu için yeni araç alacak benden tavsiye istedi. Kaskodan 55,000 TL almış, Volvo V40 D2 Advance Powersift şanzıman ile birlikte bayi 92,000 TL fiyat vermiş. Liste fiyatı 109,000 TL, bayideki araç tek kaldığı ve 2015 model olması sebebiyle indirime gitmişler. 90-95,000 TL aralığında başka ne alınabilir, siz ne dersiniz?

Güncelleme:

Bizimkiler aracın arkasını çok dar buldukları için V40'dan vazgeçtiler. 90-95 arasına tavsiyeleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 11 Mayıs 2016; 16:42:33 >

• Ciddi iyi fiyat,Aynı kombinasyon a3 hb sorduk 110 küsür dediler.1.2 Tfsi aldık o sebeple aynı teklifi bize yapsalar kaçırmazdık.O Fırsat kaçmaz.Focus,golf,astra parasına V40..
  • Focus ,golf vs alacagima babalar gibi Volvo alirim.2015 olsun ne olacak sonucta sifir.Yalniz biraz dar gelebilir, ona dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayinin itelemeye çalıştığı kısmi kusurlu, boyalı bir araç olmasın? 17.000 lira indirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Ciddi iyi fiyat,Aynı kombinasyon a3 hb sorduk 110 küsür dediler.1.2 Tfsi aldık o sebeple aynı teklifi bize yapsalar kaçırmazdık.O Fırsat kaçmaz.Focus,golf,astra parasına V40..

2015 model olması bizim için sorun değil, ben de liste fiyatından bu kadar indirim yapmalarını beğendim. Bayinin elinde tek kalmış zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Focus ,golf vs alacagima babalar gibi Volvo alirim.2015 olsun ne olacak sonucta sifir.Yalniz biraz dar gelebilir, ona dikkat edin.

Aynen onlar da dar olmasını sorun ettiler. Başka ne tercih edilebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bayinin itelemeye çalıştığı kısmi kusurlu, boyalı bir araç olmasın? 17.000 lira indirim.

2015 model ve bayinin elinde tek kalmış, zaten çok satan bir marka da değil. Liste fiyatlarına aldanmayın düşürüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Ciddi diyorum alın abi kaçırmayın.Biz ayak üstü otokoç'a (Samsun ford ve volvo bayii)uğramıştık 3 Bin ineriz dahası zor demişlerdi.7-8 bin inseler babam şuan v40 biniyordu.Sizdeki indirim ciddi kaçmaz.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    hocam o seviyede genislik sikintiysa mondeo tdci style bakon bence.tek dezavantaji manuel.Onun disinda konforu yalitimi vs ust sinifla yarisir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Ciddi diyorum alın abi kaçırmayın.Biz ayak üstü otokoç'a (Samsun ford ve volvo bayii)uğramıştık 3 Bin ineriz dahası zor demişlerdi.7-8 bin inseler babam şuan v40 biniyordu.Sizdeki indirim ciddi kaçmaz.

Bizimkiler dar olmasını sorun ediyorlar, abuk subuk arabalara bu paraları istiyorlar. Bakalım en kötü V40'ı alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

hocam o seviyede genislik sikintiysa mondeo tdci style bakon bence.tek dezavantaji manuel.Onun disinda konforu yalitimi vs ust sinifla yarisir.

Otomatik şart.
  • a180 cdi otomatik 2014-2015 model bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

a180 cdi otomatik 2014-2015 model bulunabilir.

Sıfır alınacak.
  • Çok iyi fiyat bence.Negatif yönü 10 binde bakım olması.20 bini geçmiyorsa fiyatıda düşünürsek pek önemi kalmıyor bunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Çok iyi fiyat bence.Negatif yönü 10 binde bakım olması.20 bini geçmiyorsa fiyatıda düşünürsek pek önemi kalmıyor bunun.

Başka ne alınabilir peki?
  • O paraya v40 kadar dolu alınsa alınsa yine bir octavia veya leon alınabilir. hele hele golf alayım desen, dsg ile zaten o fiyatı bulur hatta geçer cam tavanıydı, led farıydı vs alamıyorsun. sıfır alınacaksa bu paraya bundan iyisi olmaz. ben denediğimde iç mekanını ciddi manada klostrofobik bulmuştum biraz da el freninin elektronik olmayışı sıkıntı gibi gelmişti ama alışılabilir. hacim isteniyorsa yine bir octavia alınabilir ama bu fiyata v40 kaçmaz.
  • Talisman alınır.
  • Araç parasını hak ediyor zaten ve çok iyi bir fiyat alınmış. 2. el A180'e falan bulaşmadan doğrudan bu aracı alır binerdim.
  • Volvo yu kaçırmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

O paraya v40 kadar dolu alınsa alınsa yine bir octavia veya leon alınabilir. hele hele golf alayım desen, dsg ile zaten o fiyatı bulur hatta geçer cam tavanıydı, led farıydı vs alamıyorsun. sıfır alınacaksa bu paraya bundan iyisi olmaz. ben denediğimde iç mekanını ciddi manada klostrofobik bulmuştum biraz da el freninin elektronik olmayışı sıkıntı gibi gelmişti ama alışılabilir. hacim isteniyorsa yine bir octavia alınabilir ama bu fiyata v40 kaçmaz.

Octavia teklif ettim ama yere yakın diye istemiyorlar, V40'ı da ben yere yakın buluyorum. İyi teklif geldi ama Golf vs. ekstralar ile daha da pahalıya geliyor. Sonra da neden sokaklarda bu kadar lüks araba var diye millet boş boş konuşuyor, şu piyasada sıradan arabalar premium modellerden daha pahalı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.