Bildirim
Volvo V60 Cross Country (Ana konu) (16. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beni gittikçe heyecanlandırıyorsun bak, gemi daha yola çıkmadan isveç e bilet alacam şimdi :D -
Gemiye biner bayramdan once tahminimquote:
Orijinalden alıntı: SertyAdams
Beni gittikçe heyecanlandırıyorsun bak, gemi daha yola çıkmadan isveç e bilet alacam şimdi :D
Agustosun 2. Haftasi teslim aliriz bence
Ama bu sefer tam olmus eksiksiz
Anahtarsiz giris neden cikardilar onu anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Insallah... Aracinizi kendiniz mi sattiniz, takasa mi verdiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende anlamadım ama yapacak bişi yok buna çok şükür. -
Kendim sattimquote:
Orijinalden alıntı: futurebenn
Insallah... Aracinizi kendiniz mi sattiniz, takasa mi verdiniz?
👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
6500 km kullandım ben bu arabayı biraz fazla yakması dışında aşırı memnundum
Eksik olan şey ise benim gözümde ambiyans aydınlatma yoktu arabada akşam olunca arabaya binesim gelmiyordu karanlıktan nefret eden biriyim koltuklar aşırı terletiriyordu şimdi bunlar düzeldi gerçekten çok mutluyum sabırsızlıkla arabayı bekliyorum. -
Bir 40000 daha verip, anahtarsız giriş, arabamı bul, yan çarpışma önleyicisi, renkli arka cam eklerler. Sonra bir 40000 daha 10 ileri vites ve d5 motor.. Sonra bir 40000 daha elektrikli motor.. Böyle böyle 1 milyonluk araç olur.
Donanim isi tAmamen zevk isidirquote:
Orijinalden alıntı: driekrem
Bir 40000 daha verip, anahtarsız giriş, arabamı bul, yan çarpışma önleyicisi, renkli arka cam eklerler. Sonra bir 40000 daha 10 ileri vites ve d5 motor.. Sonra bir 40000 daha elektrikli motor.. Böyle böyle 1 milyonluk araç olur.
Sonu olmaz zaten
Rr alirsan sonsuz donanim renk alirsin sadece
Cihan Bey selamlar, siz şu an ki aracınızı satıp mı alacaksınız; takas v.s yoksa ikinciyi mi düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben araci 1 saatte sattimquote:
Orijinalden alıntı: notused34
Cihan Bey selamlar, siz şu an ki aracınızı satıp mı alacaksınız; takas v.s yoksa ikinciyi mi düşünüyorsunuz?
Sizi takip etmek lazım valla. A4 forumunda başlamıştım sizi takibe aslında ama o kadar hareketlisiniz ki ayak uyduramıyoruz. Aldığınız araçları satarken hadi olmuyor da alırken haberimiz olsa kâfi:) Hayırlı olsun bu aracınız da...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notused34 -- 21 Temmuz 2020; 19:52:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederimquote:
Orijinalden alıntı: notused34
Sizi takip etmek lazım valla. A4 forumunda başlamıştım sizi takibe aslında ama o kadar hareketlisiniz ki ayak uyduramıyoruz. Aldığınız araçları satarken hadi olmuyor da alırken haberimiz olsa kâfi:) Hayırlı olsun bu aracınız da...
-
Eylül de gelecek araç yok yani? Ağustos ta belli olacak diyorlardı. Bizim katalog da olmasa bile bence taba gelir en çok satılan o zaten. -
Suan icin taba yokquote:
Eylül de gelecek araç yok yani? Ağustos ta belli olacak diyorlardı. Bizim katalog da olmasa bile bence taba gelir en çok satılan o zaten.
Eylul ayinin da arabalari satildi
Ne ara satıldı ki? bize niye araç yok dediler. -
Toplam 40 arac vardiquote:
Ne ara satıldı ki? bize niye araç yok dediler.
18 tanesi agustos
22 tanesi eylul
1 gunde satildi
Volvo artik gelecek arabayi satiyor bayide araba yok
Doğrudur ilginç gelen benim ağustos teslim araç bulmam :D Demek ki benim ki çok kötü :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X