< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Volvo V60 Cross Country (Ana konu) (27. sayfa)

-
-
cruise kontrol nasil kullaniliyor hocam? direksiyondaki dugmelerden sadece hiz limiti ve hiz sabitleme secenekleri var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cruise kontrol zaten hız sabitleme... Adaptif olanı yok...
-
vay anasini ya su arabaya yazik etmisler :D neyse tesekkurler
Fabrika yılı 2020 olup arkada 3. bölge klima ve harman cordon olmayan da var. Birde 2023 lerde var...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sukurler olsun diyorum o zaman :D
Merhaba arkadaşlar.. Ben aracımda mevcut profili sildim , yeniden oluşturmak için ayarlara geldiğimde profiller diye bir seçenek yok , bunu nasıl düzeltirim veya neden böyle bilginiz var mıdır acaba ? teşekkürler şimdiden
-
Yedek anahtar ile deniyor olabilirmisiniz? Ayarlar içerisinde yeni profil oluşturma var ama yedek anahtar ile sanırım çıkmıyor...
arkadaşlar selamlar,
2020 model B5 bakıyorum da donanım olarak nelere dikkat edelim? neler olmalı? tam donanım bulmaya çalışalım. neler opsiyon bilmiyoruz.
-
2020 modellerde donanım genelde aynı, jant farklı, koltuk soğutma, 4 bölgeli klima(arkada ekran) ve harman cardon olan versiyon ile bunlar olmayan versiyon var. Gerisi genelde aynı... Merak ettiğiniz bir şey varsa sorun ;)
cevaplar için teşekkürler..
merak ettiğim şu aslında.. adaptif cc özellikle istenirse yükleniyor gibi yorumlar okudum. direk adaptif cc ile gelmiyormuş araçlar fakat donanım olarak üzerinde varmış istenirse yazılım üzerinden aktif ediliyormuş gibi yorumlar okudum.
böyle bir araçta da adaptif cc olmaması da garip de neyse!
-
Acc yüklenebilir ama 2020 de eski versiyonu almanız lazım. Koltuk soğutma Harman vs... aldığınız da acc den mahrum kalıyorsunuz maalesef. Bu ikilemde çok debelenip acc yüklenmeyen aldım ben. Acc bence de ÇOK önemli ama satışta olan seçenek aracın iç dış rengi durumu vs derken eski versiyon bulamadım...
sizde şu anda bu araç var sanırım ve aktif kullanıyorsunuz. tam model ve versiyon nedir sizin? B5 olan mı?
gerçekten sağlamlık hissi veriyor mu araç? herkes resimler paylaşıyor hani şu vuran araç dağılmış ama volvonun sadece tamponu çizilmiş v.s.
bir de artık sedan ve CC araçlar gelmeyecek. zaten sitede de fiyatlar kısmında modeller iyice azalmış.
sizce bu dezavantaj mıdır? alıp da elimizde patlamasın :)
-
Bende hala var hocam ama D4 maalesef:) Dediğim gibi seçenek az olunca önceliğe göre seçim yapmak zorunda kaldık biraz :)
Sağlamlık ve rafine bir araç hissi maximum da var ama çarptı bişe olmadı kısımları biraz da magazin tabi :)
v60 ve v90 şimdilik tarih olmuş gibi duruyorlar, muhtemelen de bu karar değişmez. Bunun avantajı da olabilir dezavantajı da olabilir. Araç keyif almak isteyene özel alayım karlı satarım vs aracı değil pek. Satmak isteyince alıcısı şu an bayağı var ama geleceği tahmin etmek zor. Ben kendi adıma üst model v90 a geçsem de uzun zaman beraber yaşasak diyorum. Araç ölene kadar takılabilirim.
malesef D4 dediğinize göre B5 almak daha mantıklı sanırım? ilanda D4 daha fazla çünkü! bu arada V90 da mı var sizde? tam olarak anlayamadım :)
açıkçası ben farklı farklı araçlara binmeyi seviyorum. 1 yıl ya da max. 1,5 yılda bir araç değiştiriyorum. yaş artık geçiyor diye son araç olsun diyorum.
ya estate alacağım 4matic ya da V60 B5 alacağım ve sanırım son aracım olmasını planlıyorum. bu sebeple temiz düşük km falan bakıyorum.
bu arada tekrar teşekkürler.. siz V60 için hala alınır diyorsunuz yani bu durumda..
-
D4 daha çok aranıyor yakıt tüketimi vs den dolayı ama ben uzun yıllar bende kalsın yakıt tüketimi önemli değil (günlük değil tatillik kullanımda) diye benzinli arıyordum ama bulamadım. D4 de alınır hatta B5 ile ilgili hibrit sisteminde elek/yakıt geçişinde titreme şikayeti vs vardı D4 de sorunlu bir durum yok... Bende V90 yok da keşke bunu v90 ile değişebilsem demek istedim:)
Estate C de olabilir ama 1.6 motor ile aynı tadı vereceğini düşünmüyorum. Birde arkası bana ÇOK zorlama bir tasarım olarak geliyor...
V60 alınır bütçe varsa 2023 üstü alınır... Bu arada v90 da şehirde kullanılacak gibi değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 3 Mart 2025; 13:39:3 >
v60 cc aracimi satiyorum ev alacagimdan sebep. ilgilenen arkadaslar dm atabilir. arac full ppf kaplama tertemiz
Kırmızı 34 plakalı araç mı, sitede gördüm çok güzel. Üretimi duracak olması düşündürüyor çünkü araba değiştirmeyi seviyorum en azından zarar etmek istemiyorum değiştirirken.
evet hocam. güzel arac ev alacagim yoksa gayet memnunum. tavsiye ederim bu paralara bedava bence. megane olmus 2 milyon :)
Merhabalar herkese. 2020 Volvo V60 cross D4 var abimde. Bir kaç sorum olacak.
Volvo car uygulamasına bağlayamadım.
Otomatik park var mı?
Şerit takip neden ortalamıyor
Uygulamada ne gibi özellikler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 31 Mart 2025; 22:45:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X