B5 motor s60 kullanıyorum yakıt tüketimi 30bin km sonucunda 10,5 şeklinde uzun yolda 8 bandı seyrediyor. Yakıt tüketiminde verimlilik için alınacak bir araç değil ama bu segment hepsi böyle… |
Bildirim
B5 motor s60 kullanıyorum yakıt tüketimi 30bin km sonucunda 10,5 şeklinde uzun yolda 8 bandı seyrediyor. Yakıt tüketiminde verimlilik için alınacak bir araç değil ama bu segment hepsi böyle… |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
az yakan volvo daha görmedim. v60 ciddi yakıyordu |
evet gerçekten ekonomi arabası değil ancak ağır bir araba ve 2.0 250bg için yakıt ortalaması verdiği performans dikkate alınınca çok normal |
Tam bu noktada volvo T8 harika bir seçenek diye düşünüyorum. |
Evet ülkelere göre pazarlama yapılıyor ingiltere pazarında da sedan araçlar yok ancak genel olarak esate yerine CC modeller devam ediyor gibi görünüyor volvo da ancak global pazarda suv araçlar ve sportback tarzında modeller daha fazla ilgi görmeye başladı. |
öyle yaptım model y aldım. çok daha iyi araba bedavaya geziyorum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 17 Kasım 2024; 14:3:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 17 Kasım 2024; 20:34:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 23 Kasım 2024; 19:42:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |