Şimdi Ara

Volvo V60 Cross Country (Ana konu) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
527
Cevap
16
Favori
42.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

B5 motor s60 kullanıyorum yakıt tüketimi 30bin km sonucunda 10,5 şeklinde uzun yolda 8 bandı seyrediyor. Yakıt tüketiminde verimlilik için alınacak bir araç değil ama bu segment hepsi böyle…

• kutri K kullanıcısına yanıt
    2020 den 2023 e terfi etsem mi diye düşünüyorum, yalıtım da gelişme olmamasına üzüldüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • admbyrm A kullanıcısına yanıt

az yakan volvo daha görmedim. v60 ciddi yakıyordu

• cihanair kullanıcısına yanıt

evet gerçekten ekonomi arabası değil ancak ağır bir araba ve 2.0 250bg için yakıt ortalaması verdiği performans dikkate alınınca çok normal

Az yakan performans isteyen EV alacak... Ben yakıttan memnunum.

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Tam bu noktada volvo T8 harika bir seçenek diye düşünüyorum.

Muhtemeşem seçenek ama maalesef volvo Türkiye yıllardır inatla estate t8 getirmedi. Bu saatten sonra da gelmez diyor satış temsilcileri...

Evet ülkelere göre pazarlama yapılıyor ingiltere pazarında da sedan araçlar yok ancak genel olarak esate yerine CC modeller devam ediyor gibi görünüyor volvo da ancak global pazarda suv araçlar ve sportback tarzında modeller daha fazla ilgi görmeye başladı.

Elektrikli estate de yaparlar umarım...

öyle yaptım model y aldım. çok daha iyi araba bedavaya geziyorum

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Model Y ile estate in alakası ne ki ?

• merhabalar arkadaslar.

2020 model d4 makyajli kasa alarak araniza katildim. araçta kafama takilan üc konu var;

1. anahtarsiz giris ozelligi varmi? varsa nasil aktif ederim?
    2.kablosuz carplay yok aracta. bunu saglayan aparatlar varmis. kullanan varmi?
    3.aracta polestar yazilim varmi yokmu nasil ogrenebilirim?

tesekkurler herkese simdiden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A.E.C kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz ;) km fiyat bilgisi de paylaşırmısınız?

Anahtarsız giriş maalesef yok, 2023 modellerde var. Aktif etme şansımız olduğunu sanmıyorum.
    Car Play ekran da varmı ? Zira onu da yükletmek gerekebilir (servis de ücretli). Kablosuz aparat ben hiç kullanmadım ama iyi çalışanları var sanırım.
    Yazılımı da servise sormanız gerekir, yüklü satılanlar da arka logo da yazıyor ama sonradan yükletenlere logoyu değiştirdiklerini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 17 Kasım 2024; 14:3:12 >
    merhabalar

36.000 kmde bi tanidiktan aldim. carplay kablolu olarak var. yükletmisler sanirim. aparati arastiracagim. yarin bi sorayim servise. arkada polestar engineer diye bir logo var ama bilemedim. aractan ciktiktan sonra belli sure sonra otomatik kitleme yok mu? tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 17 Kasım 2024; 20:34:32 >
    Logo varsa polyester yazılımı vardır. Araçtan uzaklaşınca kapanma falan maalesef yok. Bende olsun isterdim ama yok...

cok tesekkurler. eski aractan aliskanlikla kitlemeyi unutuyorum.

Benimde eski araçlarda vardı ama alıştık artık...

hocam benim arac 2020 diye geciyor ruhsatta ama volvo uygulamasinda 2021 olarak gorundu sase no yu girince. birde uygulamadan araba calistirma vs gelmis ama bizim araclari kapsiyor mu biliyormusunuz? sizin arac neydi kac model?

Bendeki de aynı ve connected drive bizde aktif değil maalesef. 2023 lerde çalılıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 23 Kasım 2024; 19:42:22 >
  • beyler merhaba. lastikleri ne kullaniyorsunuz? arabada yaz lastigi var. kis almaya gerek varmi sizce yoksa 4 mevsim yeterli mi?
    birde aracta cruise control yokmus galiba. yada ben bulamadim. bunu yukletebiliyormuyuz?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.