|
Volvo V60 Cross Country (Ana konu) (23. sayfa)
-
-
1 milyon TL vardır -
Turkiyede yeni kasa v60 cc’yi ilk alan bendim
sonra 2021 zenginlestirilmis domanim olani aldim
araba alacaklar ozellikle 180 km hiz siniri olani alacaklar iki kere hatta 3 kere dusunsun
aman ne olacak ya kac kere 180 yapiyorum demeyin sonra asiri pisman olursunuz
-
Sifir v60 cc alcak varsa
Kesinkile ikinci ele yonelsin
Cogunun elinde kaldi aylardir yuzune bakan yok
700.000 altina bile 2021 model alirsiniz
Bayide 780.000-800.000 arasi en az -
Büyük bir hevesle gidip test ettim ancak biraz hayal kırıklığı oldu benim adima v60cc. Araba çok hantal ve yakit tüketimi sehirici için çok yüksek. Fiyat farkı var ancak Xc60 daha mantıklı bir seçim olacaktır şahsi fikrim -
quote:
Orijinalden alıntı: synweap
Büyük bir hevesle gidip test ettim ancak biraz hayal kırıklığı oldu benim adima v60cc. Araba çok hantal ve yakit tüketimi sehirici için çok yüksek. Fiyat farkı var ancak Xc60 daha mantıklı bir seçim olacaktır şahsi fikrimAraba cok agir
sanziman asiri yavas
volvolar zaten asla azda yakmaz
dediklerinize %100 katiliyorum
-
Merhabalar Clhan bey. Volvo V90 CC hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç deneme ve kullanma fırsatınız oldu mu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: rmzdn
Merhabalar Clhan bey. Volvo V90 CC hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç deneme ve kullanma fırsatınız oldu mu acaba?Cok daha kaliteli bir araba
çok begeniyorum test ettim
-
Hantal lafına katılmıyorum. 10 aydır aracı kullanıyorum, şehir içi şehir dışı en ufak bir hantallığı hissetmedim. Bilakis basınca araç çok iyi ivmeleniyor.
-
Aracı sattın diye bu kadar gömme 😀. Gayet güzel ve aile kullanımı için fazlasıyla yeterli bir araba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaman21Hantal lafına katılmıyorum. 10 aydır aracı kullanıyorum, şehir içi şehir dışı en ufak bir hantallığı hissetmedim. Bilakis basınca araç çok iyi ivmeleniyor.
2000 motor dizel araba tabiki ivmelenerek gidecek
torktan dolayı
hantallik motorla degil zaten arabanin ağırlığı ile ilgili
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaman21Aracı sattın diye bu kadar gömme 😀. Gayet güzel ve aile kullanımı için fazlasıyla yeterli bir araba.
Aracı sattim diye gommuyorum
2021 modellere oto pilot yuklenmiyor bunun icin bile almazdım şahsen
-
Hazır siparişte mi verilemiyor. Hoş son gelenleri bende almazdım. Anahtarsız giriş yok, hız sınırı getirilmiş. Bu özelliklerin olmaması insanları soğutur bu araçtan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaman21Hazır siparişte mi verilemiyor. Hoş son gelenleri bende almazdım. Anahtarsız giriş yok, hız sınırı getirilmiş. Bu özelliklerin olmaması insanları soğutur bu araçtan.
hayır sipariş almıyorlar
-
volvo car play yüklemek için 2000 tl istiyor, ne kadar ilginç bir firma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaman21volvo car play yüklemek için 2000 tl istiyor, ne kadar ilginç bir firma.
Sene olmus 2021 boyle seylere hala ekstra para vermek cok sacma
-
quote:
Orijinalden alıntı: yaman21Hazır siparişte mi verilemiyor. Hoş son gelenleri bende almazdım. Anahtarsız giriş yok, hız sınırı getirilmiş. Bu özelliklerin olmaması insanları soğutur bu araçtan.
Merhaba hocam, 2021 model Volvo XC 60'larda da mı oto pilot yok, 180 km/h hız sınırı var ve anahtarsız giriş yok?
-
Oto pilot konusunda bilgim yok ama 180 km hız sınırı yeni üretim tüm volvo araçlarda var. -
teşekkürler hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X